zipper
|
 |
« Отговор #20 -: Септември 05, 2023, 21:48 » |
|
Седмичен репорт 13 --------------------- Из морето с уинг.
Общо: -Разчупва ми се мнението за индиректните опенери, свързано с предни уроци, че не е нужно много да казваш да те хареса мацка. Разчупва ми се и мнението като цяло за тва как може да отваряш, тъй като бях влезнал в режим само директно, хах. -Съботата след уроците от предните дни не съм се насилвал да отварям, оставях сетовете сами да ме избират и не държах да влизам директно. Отварях с лекота, което е доста различно от тва как бях по време на блокажа миналата седмица пет/съб.
Понеделник ---- Понеделник пак излизаме вечерта да запишем присъствие, има някви хора, пак сме в същия бар като със сета от вчера. Уинга ме пита що има толко хора в понеделник и казва неговото мнение, викам ето даде ми опенера. Имаше три мацки на една маса и не си спомням скоро/въобще да съм влизал с опенер за мнение, тъй като ппц ми е твърде индиректен, ся ми дойде желанието. Влизам, мацките отговарят, лафим си. Идва една баба с рози и тръгва да ми ги бута в лицето, тая мацката до мен бях видял, че има пръстен и почвам да вкарвам филма, че заслужавам поне една роза за тоя пръстен къде съм и взел и ескалирам бъзика, тия умират да се смеят, става фън. Бабата и тя се връзва и почва да я шеймва даже хахах, дава и една бяла роза през нея, викам ааа не, искам розовата. След тва сета вървеше доста лесно, уинга ме остави и аз останах с мацките към час, докато не си тръгнахме. Питаха ме доста въпроси, казаха ми, че тая до мен е само свободната, която беше и най-готинката. И тя ми се кефеше, доста подробно ми отговаряше на въпросите и разговора вървеше, приятелките и ни оставиха заедно да отидат до кенефа. Като цяло обаче не усещах някво сексуално желание, по-скоро ми беше социално да си правя лаф и не съм се мъчил да натискам, въпреки че можеше да стане. Минаваха някви притеснителни мисли да ескалирам пред приятелките и, но знам че ако чувствах привличането към нея тва едва ли щях да го отразя. Беше интересно как накрая видях как интереса и стана по-платоничен, понеже не вкарвах интент с комплименти/поглед/докосвания и се усетих френдзоннат, беше странно усещане хахах.
Обобщение: Две от мацките ме заливаха с въпроси и ме гледаха с интерес, не съм бил сексуален да разбера колко е интерес и колко привличане, но сета доста ме разчупи за тва кво мисля за индиректните опенери. Подобно на тва от предния репорт да им влизам без да говоря, тук си доказах че и индиректното влизане може да работи. И двете ме разчупват от навика да влизам винаги директно. Другото е, че видях как тва да не показваш силно интерес води до тва да се усещам, че мацката ме е френдзоунала, хаха.
Вторник ---- Излизаме да хапваме, вече съм се пуснал по течението и просто гледам минаващите хора, оставям се по-скоро мацката която искам да заговоря мен да намери отколкото аз нея. Минава една, без почти никво колебание си я догонвам и отварям. Спирам я, 2-3- изречния и извхърча, бързала. В движение ми мята, че имам хубави очи, викам си е що не остана тогава хахах. Разхождаме се след хапванката, една мацка на пейка ми хваща окото, подминаваме я и след 20-30 секунди се връщам. Влизам и все едно се познаваме, спокоен и просто със здравей. Запознаваме се, гледа малко странно. Отбелязвам го тва, вика а не не, не ми е странно че идваш просто чаках хора и се отпусна. Почваме да си говорим, сядам отстрани до нея, след 5 мин забелязвам как се е завъртяла повече към мен. Доста шитки мята, от стандартните като така ли заговаряш всички до ако бях дебела нямаше да дойдеш/не даваш инстаграма щото там е жената. В мен няма реактивност и ги минавам с лекота. Приятелите и звънят, тук някъде били, пита ме дали ще изчакам да ме запознае, викам нп. Давам и да си пише фейса в телефона ми с идеята да стане преди да са дошли да няма прешър да пише пред тях. Идват докато пише, запознавам се с тях. Питам дали е окей да включим аз и уинга с тях на бара (бяха пич и мацка), пича е съгласен, мацката и тя изглеждаше навита. Мойта вика аз не съм окей, искала да си види приятелите, не било лично, дава ми телефона с фейса и. Викам и окей, няма проблем. Казвам обаче, че сме в една посока, щото уинга ми е към бара им, пича пак вика ок ще вървим заедно, мойта вика аа аз искам до магазина хахах. Казвам им чао и тръгвам към уинга.
Обобщение: Тук не знам кво да си извадя от тоя сет.
Отбелязвам че тук вдъхновен от тва как гледах картините в художествената галерия по-рано, не се насилвах и просто оставях погледа ми сам да бъде привлечен към мацка. Отварянията стават с лекота.
Събота ---- Прибрал съм се от морето и излизам да се видя с приятели. Обикаляме малко улиците и отиваме в клуба, денсим нещо, енергията не е особено висока. Бях си набелязал няколко сета или по-точно, те си ме избраха. Усещам, че е време да раздвижа и ако остана така ще почна да буксувам и да си влизам в главата, пускам 1 вода в кенефа и слизам на долния етаж. Раздвижвам, отварям 4 сета и след 40-50 минути съм горе пак при приятелите, вече енергията ми е през покрива. Пускат някви яки парчета и ставам целия танц. Между тия неща влезнах на една мацка с повече интент в погледа, но бързо ме резна, че е обвързана. Тръгваме си, преди тва правя още едно кръгче, тъй като имаше една мацка, където ме кефеше, но не я бях отворил. Намирам я, виждам, че е с приятелка и 3ма пича на тяхната маса и още 2ма обградили я, поколебавам се за секунда-две и влизам. Имаше интерес, основно аз говорех, държеше добър очен контакт и отговаряше добре на докосвания. Мъжете не ми пречеха, но приятелката и си я искаше да танцуват, поговорих си малко с нея и ги пооставих да потанцуват 5 мин. След тва мацето леко ми бягаше от докосванията. Вече бяха минали 20 мин, моите ме чакаха и не ми се стоеше цяла вечер с мацките, взех и контакт на мацето, викам ако чата тръгне може да се видим, вика аз само приятели си търся в момента хахах, викам и значи щи пиша след време, гледа ме леко странно, излизам от сета.
Обобщение: Доста готина вечер, на тръгване се чувствах доста зареден. Радвам се, че не се натисках да съм по-сексуален от колкото го усещах само за да получа някъв резултат.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zipper
|
 |
« Отговор #21 -: Септември 11, 2023, 01:11 » |
|
Седмичен репорт 14 ---------------
Общо: -За пореден път виждам как като си 'изкарам' танца от мен и почне да ми се говори с мадами, но не го направя заради инертност, настроението почва да ми пада. И следователно след като го направя, настроението ми се вдига пак. -Тва да постоя сам на бара автоматично ме вкара в стейт за 15 мин без да правя каквото и да е. -От петък,сет 1 ми се затвърждава мнението, че ако мацка сама почне да говори, че не и се прави секс/търси само приятели, значи тва всъщност и се прави. Тва съвпада и със приемащия си език на тялото (подобно на мацката от неделята във Варна и може би тази от утрешния първи сет). Също все още съм бавничък в отчитането на тва на момента. -От петък,сет 2 виждам, че още имам някви страхове откъм тва да водя и си подтискам желанието заради някъв сценарии които имам в главата, че тва ще прецака нещата. -Открих, че тва да си представя как правя секс с мацката преди да и влезна ме вкарва в сексуалната енергия и ме заземява. -Готино напомняне получих и че не ми трябват некви забивки с мацки да се случат за да си изкарам добре, тъй като тази и предната вечер си тръгнах с усмивка и добро настроение.
Четвъртък ---- Няколко човека сме в клуба, има настроение и е фън, денсим. Виждам няква мацка и без да се чудя отивам, с приятел била, после и дойде компанията. По едно време ми омръзна да денся и ми се говореше с някви жени, но се позабавих да отворя и почна да ми пада вайба. Направих една разходка навън, интересно беше, че не ми пукаше особено, че не отварям. Върнах се вътре, имаше една мацка в компания на 4-5 жени, с която засичахме поглед и отидох при нея. Даваше доста къси отговори и изглеждаше и е леко неудобно, предполагам е щото беше между останалите 4 мацки, музиката беше спряла и приятелките и нищо не правеха и всички ни слушаха/гледаха. Отворих после една, която се оказа сгодена, но беше готина и останах да си полафя с нея 15-20 мин. Врътнах кръгче на клуба преди да си тръгна, видях една готина мадама пак, която обаче не я отворих, щото много се раздаваше с приятелката и. Усетих лека горчилка заради тва след като тръгнах.
Обобщение: За пореден път виждам как като си 'изкарам' танца от мен и почне да ми се говори с мадами, но не го направя заради инертност, настроението почва да ми пада. И следователно след като го направя, настроението ми се вдига пак.
Петък ---- Почвам с едно късо домашно при приятел, двете му брачедки беха там. Забавни момичета, с едната си фърляхме някви сексуални бъзици. Явно е, че аз ще ги карам, казвам им, че при мен и отзад се носят колани, не ми верват хахах. Качваме се, оплакват се 2-3 мин, слагат ги и тръгваме. По едно време ги проверявам, свалили са ги. Бия аварийки отстрани на Цариградско и чакам, едната слиза и другата по нея. Паля и се виждаме с още двама авера, правим мохабет и се размотаваме, стигаме в бара късно, към 2. Влизам вътре с единия авер, отиваме да си вземем нещо за пиене, той се отказва и излиза при другите. Взимам си една содичка и просто забивам на бара, гледам хората, слушам музиката и ми става кеф, нещо като активна медитация. Правя го тва към 15-20 минути и излизам да ги видя, те си тръгват. Почвам да обикалям между хората, спирам се при две мацки и почвам да говоря нещо, хилят се и двете, тая която хвърля въпроси към мен и идва приятела след малко и я прегръща. Чилвам си малко до тях и виждам как от вътре излиза една с черна коса.
Сет 1 -- Тръгвам към нея и в тоя момент две приятелки идват и те. Казвам че съм дошъл за мацката, лафя си малко с всички и след малко ни оставят. Мацката реагира добре на докосвания, постоянно повтаря, че си е търсела само приятели, да не съм като другите мъже да мисля за секс и такива. Нещо френски говори, викам аз знам само едно нещо, вика какво. Казвам и 'искаш ли да спиш с мен' и пак почва с филма хахах. Иска да си ходи при приятелките, викам и стой още 2 мин, харесва ми да ти гледам очите, кефи се и стой. Лафим още малко, взимам контакт и тръгва (*).
Сет 2 -- Събрали сме се няколко човека и си правим фън, единия нещо говори за тва къв е звука на шамара. Ползвам го да влезна на 3 мацки до нас, едно миньонче веднага ми се сили с усмивка дали съм искал да разбера. Дразня я малко, че не смее и ми бие един шамар ахах, викам и ние с теб почваме отзад напред, кима и се хили.Влезна и един уинг в сета, стана забавно, миньончето си го дърпах и гушех както си искам. Една от приятелките и ми прилича на една колежка, където има мустачки, казвам и го, питам я дали има сестра. Миньончето почва да ми обеснява, че съм бил задник хах. Приятелките и ни оставиха, по едно време подхванах няква тема, за която много почна да говори. Сменях и към бъзици на няколко пъти и в един такъв случай я прегърнах през ханша, щото ми хареса как го движеше докато се лигавеше нещо и се дръпна. Продължихме пак на предната тема, прекъсваше ме на няколко пъти, не ме изслушваше. Хванах и лицето и и казах да спре да ме прекъсва със усмивка, гледа настрани виновно. Няколко минути след тва си влезе при приятелките, питах за контакт и вика имам си приятел хах.
Като урок тук си отчитам, че усетих как нещата се закучват, тъй като много бичехме на едно място и разговора ставаше твърде тежък. Дойде ми желание да я дръпна вътре да танцуваме, но не го последвах. Приятелките и беха до нас в тоя момент и ги виждах как ще ни последват.
Обобщение: Тва да постоя сам на бара автоматично ме вкара в стейт за 15 мин без да правя каквото и да е. От сет 1 ми се затвърждава мнението, че ако мацка сама почне да говори, че не и се прави секс/търси само приятели, значи тва всъщност и се прави. Тва съвпада и със приемащия си език на тялото (подобно на мацката от неделята във Варна и може би тази от утрешния първи сет). Също все още съм бавничък в отчитането на тва на момента. От сет 2 виждам, че още имам някви страхове откъм тва да водя и си подтискам желанието заради някъв сценарии които имам в главата, че тва ще прецака нещата.
Събота ---- Разбираме се с уинг да направим една чалготека, отивам пръв и го чакам на бара. До мен един пич с мадама, казвам наздраве със содата и отвръща. Питам го дали не е сърбин, оказва се, че не е и е жена хах, бяха лесбийки. Фърлям една кратка история, не отговара само кима учтиво и ги оставям. Другата мадама след тва ми фърляше погледи, но не съм влизал пак. Идва уинга, почваме да си правим фън. След малко отварям един двоен сет.
Сет 1 -- Бързо излезнах от сета. Мацката добре реагираше, но като се бъзиках с нея, че обича да си седи вкъщи и да прави маратони на секса и града докато набива шоколад, ми вика аз само секс маратони права, ставало и скучно 5тия час, минимума и бил 3 часа с бившия. Казвам и че за мен тва ще е скучно, бах 5 часа ебане. После ми вика, че била на етап за семейство и деца и тук като цяло я оставих. Ся като се замисля, можеше и да остана с нея и да пробвам до край. Тва че иска да праи семейство със следващото гадже на мен не ми пречи, стига тя да е ок, че тва нема да съм аз.
Сет х,у,з -- Следващите три сета бяха като излезнхме навън. Беше ми фън и гонех 2 сета, отворих едните пред охраните на едно заведение, мацките им стана странно нещо и влезнаха вътре, охраните се смеят и мен ми стана смешно хахах. Другия сет бяха 2 мацки от нашата дискотека, метнах им някъв коментар, но не захапаха и подминаха. Чувствах се леко странно заради тия 2 резки, но си го рефреймнах бързо след тва. Направихме един готин двоен сет с уинга, следващите 2 сета, които отворих ме резнаха. След последното рязане доста ми се вдигна енергията, залафихме се с уинга отвън и след 20мин затворих вечерта.
Обобщение: Както преди съм писал, да влизам със социална вс сексуална енергия е доста различно - първата се усеща подскачаща, весела а втората заземена и концентрирана. Готиното е, че открих, че тва да си представя как правя секс с мацката преди да и влезна ме вкарва в сексуалната енергия и ме заземява. Готино напомняне получих и че не ми трябват некви забивки с мацки да се случат за да си изкарам добре, тъй като тази и предната вечер си тръгнах с усмивка и добро настроение.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Target
|
 |
« Отговор #22 -: Септември 14, 2023, 12:35 » |
|
Няма лошо че играеш, ама айде да наебеш нещо, че то само игра скука 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zipper
|
 |
« Отговор #23 -: Септември 15, 2023, 02:49 » |
|
Няма лошо че играеш, ама айде да наебеш нещо, че то само игра скука  Ебането си идва когато трябва и то е неизбежно, стига да се наслаждаваш на процеса и да се предизвикваш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BERSERK
|
 |
« Отговор #24 -: Септември 15, 2023, 08:36 » |
|
Играта ти не е лоша, влизаш добре и си нереактивен. Това е предпоставка за добър сет.
Липсва ти малко повече целеустременост и по-широка комфортна зона.
Например за сет 1 - излязал си сам. Защо? Заради това, че мацката те е шитнала и те е челинджнала малко. В такива сетове никога не излизаш сам. Ескалация и дърпане - две напред , една крачка назад. Докато те отреже или не станат нещата.
Пример : Тя: искам семейство Ти: нямаш проблем. Ще си купим малка къщичка близо до плаза, ти ще готвиш и чистиш цял ден а аз ще ходя на ретро партита. Идеята е да не взимаш шита на сериозно, просто ескалираш емоционално и надграждаш. После сменяш темата след още няколко емоционални ескалации намаляваш темпото и минавате на по нормален разговор. После периодично я подкачаш с темата за семейството: хайде сега да потанцуваме че като дойдат децата няма да ни остава време. / хайде жена ми, вземи ми една бира че съм изморен от работа и тн.
Тренирай си емоционалната игра. Ако тя те отреже по-рано го считай за успех - значи не си безопасен в сета. Тогава е ок ако не те е харесала да те резне и така не си губите времето. Не е ок сам да илизаш - това значи че не си показал силна игра.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zipper
|
 |
« Отговор #25 -: Септември 21, 2023, 00:39 » |
|
Седмичен репорт 15 ------------ Направо го правя като отговор към горния коментар. Беше доста дълъг уикенд а тва обобщава най-важното ми наблюдение. Например за сет 1 - излязал си сам. Защо? Заради това, че мацката те е шитнала и те е челинджнала малко. В такива сетове никога не излизаш сам. Ескалация и дърпане - две напред , една крачка назад. Докато те отреже или не станат нещата.
Мерси за фийдбека. Ппц тва ме отказва веднага, щото аз не си търся нещо сериозно. Тва даже като им дойде им го казвам директно, дори и да е супер в началото. Просто в мойта глава е колкото по-бързо се разберем кой кво търси, толкова по-малко ще си губим времето. Но.. Вече имам няколко случки, където мацките ми се кефят, но ме режат за тва, че съм им казал, че не търся нещо сериозно и те били в друга фаза (смис не искат да излизат с мен). Тва би било окей ако е така, но някак почвам да мисля, че дори да са окей с тва малко от тях биха ми казали/признали пред себе си. Два примера - мацката се кефи, почваме да се разбираме да излизаме, увърта ми цял ден със странични въпроси и накрая ми обесня как ме харесвала, но тва което съм и казал не ставало, различна фаза била (тук моткане го приемам като колебание и че е имала желание да излезне, но логиката е надделяла); друга след като и го казах тва ми обесняваше как била традиционна, питам я кога и е било последното гадже, тя ми вика сериозно гадже ли  ? Като цяло си представям, че тва като и го кажа и след тва като я викна да излизаме в главата и си казва 'той ми каза тва, ако излезна с него значи съм курва'. Питах и един колега наскоро дали му се е получавало като е бил така директен с тях, вика никога (толкова пък традиционни да са? хах). Другото, което ми рита вярата в тая директност е, че виждам случки как казват, че не искат просто секс/само приятели а езика на тялото им крещи обратното. Една мадама тоя уикенд ми обесняваше как нямала очаквания към мен, не ме харесвала, имала си приятел а като дойдат да ни дърпат стой с мен, из хора ме гледа, търси ме, стой като ученичка пред мен. После разбрах, че всъщност си нямала приятел (нз дали ти се ес лучвало, мен за 2ри път ме лъжат, че си имат приятел, когато ме харесват, но усещат че търся само секс хахах). Почвам да си мисля, че тая директност води до тва и двамата евентуално да пропуснем готини изживявания без да има особена полза от нея, както аз си мисля. Единствената по-различна реакция беше при една мадама, която се оказа с две деца и разведена.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BaiGrozdan
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 67
|
 |
« Отговор #26 -: Септември 21, 2023, 15:37 » |
|
Здрасти zipper! Отдавна чета постовете ти и виждам подобрение в играта ти. Особено от оная случка с шамарите  Освен това ми харесва, че се самоанализираш и вярвам, че това е правилния път към успеха. За мен това да започваш в началната фаза на разговора, че не търсиш нищо сериозно, светва червената лампичка на жените(Той търси само секс). Особено ако е сред други приятелки, които са разбрали намеренията ти. Социалното и програмиране веднага се включва. Също така твоята роля като мъж е да създадеш такива условия, че приятелките и да не подозират какво сте правили. В момента, в който казваш,че не търсиш нищо сериозно, сваляш всички козове на масата ти си прочетена карта. Ясно е ,че ако жената остане с теб, тя ще бъде приета като твърде лесна сред връстничките си и ще бъде наречена курва. Според мен по-скоро мистичността би ти спечелила повече точки. Ако тя те пита - какво търсиш и отклоняваш/игнорираш въпроса ще предизвикаш интереса и. С приятелките и също. Т.е много по-малко логическа игра ако искаш да спиш с тях. Представи си ги като 80% емоция, 20% логика. И сега разбира се ще дам пример със себе си. Когато излизах с жените, целех да ги дразня, да предизвиквам емоция с тях и да не се съгласявам с много от нещата, които казвах дори и да мисля като тях. Търсех предизвикателства за ума, защото след 5 минутен логичен разговор ми ставаше скучно. На логическите въпроси отговарях половинчато. После почнах да ги бъзикам и те се пропукваха. Спомням си даже на една и говорех някакви глупости за съдбата, след като няколко пъти се засичаме на различни места и тя се върза на кукичката и ми се обади след седмица да излезнем. -От петък,сет 1 ми се затвърждава мнението, че ако мацка сама почне да говори, че не и се прави секс/търси само приятели, значи тва всъщност и се прави. Въобще не обръщай внимание на това какво говорят жените. Гледай какво правят и това трябва да е твоят ориентир. Просто защото думата им не струва абсолютно нищо. При сет 2 от Петък, правилно ти е подсказвало подсъзнанието да я дръпнеш вътре и да танцувате, защото можеше физически да ескалираш. Трябва да се довериш на инстинктите си. И да я загубиш какво толкова? Ти вече заговаряш много на брои сетове, получават се нещата, няма да е нито първият, нито последният. За мен си на прав път и съм убеден, че скоро успехите ти ще валят!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zipper
|
 |
« Отговор #27 -: Септември 23, 2023, 00:46 » |
|
Отдавна чета постовете ти и виждам подобрение в играта ти. Особено от оная случка с шамарите  Привет Бай Гроздане и мерси за включването. Кефи ме как си запомнил случката със шамарите и сега се включваш когато пак имам сет, където я карам да ми бие шамари  За тва с танцуването да я дръпна вътре си прав естествено. По няква причина като си хванах страха от вербална ескалация бързо го изчистих, но този в определени моменти да водя/ескалирам физически ми е по-тегав.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zipper
|
 |
« Отговор #28 -: Септември 30, 2023, 20:19 » |
|
Общо:
Седмичен репорт 16 ---------------------------
Общо: -Ескалиране с водене/танци и следване желание става по-лесно. -Приобщаване към компания подобно на структура като свалка. -Блокажче подобно на морето. -Търся сигурност в тва да стоя на теми опознаване/разкриване и тва разпада сета/интереса. -Бележки идеи подобрение
Четвъртък -- Излизане за 2 часа, бях се разбрал с уинг, но се засекохме чак преди да си тръгнем от клуба.
Кацам на бара да си поръчам нещо, почвам да си лафя с некви пичове, основно аз говоря и пускам некви бъзици. След няколко минути почна единия да ми фърля въпроси и тръгна лафа (структурата като на свалка хахах), другия си денсеше нещо. Дойдоха две мацки до нас, почнах и с тях да си говоря нещо, едната беше фън. По едно време 3ма човека ми говореха, не знаех кой да гледам хах. Стоя си на бара, около мен танцуват, идва ми желание да потанцувам с тая мацка, малко се колебая и я хванах, вика имам си приятел, върта си я. Останах да пораздвижа, видях че една мацка зад мен на бара ме гледа и се облегнах до нея, не бързах да я отварям и дойдеха некви др хора с хостесата, разбута ни и след тва не съм я мяркал/търсил. Намерихме се с уинга, малко моабет, отворих един сет, но ми свършиха думите и излязах сам от сета, също някакси форсирах разговора и не го усещах натурално. След тва си тръгнахме.
Обобщение: Окей вечер. Намирането/присъединяването към компания пичове е подобно на свалка, вкарваш стойност, почват да ти се кефят и ти стават като база, където може да се връщаш и вече не си сам. Даже тоя с който си лафех повече на няколко пъти ме пита къде ми е приятела, да не съм тук сам хахаха. Колебание при следване на желание за танц отново, но става по-лесно да го правя с по-малка нужда да се форсирам, отдавам го на тва че си го премислях вече няколко пъти и на самите действия. Тва се вижда и в следващи сетове/дни с танци/водене.
Събота -- Излизане за 3+ часа с уингове, приличен брой сетове.
В готино настроение съм, лафим си тъпотии с уинговете и пред нас стоят две мадами, едната мн прилича на един сет от морето, гледам я и се чудя дали е тя и ест тва ми е опенера. Лафя си 5+ мин с тях, идват техни 3 приятелки още, казвам им здр. Продължавам да си говоря с двете/таргета, нещо се сещат за вътрешни бъзици и се обръщат една към друга с некви истории, прекъсвам ги слушат ме, после пак така. Оставих ги и отидох при уинговете, гледам тая ме гледа. Дойде ми желание да я дръпна и запозная с уинговете, малко колебание и отидох. Казвам и нещо свързано с предишни разговори, викам изглеждаш ми социална, ела те запозная с приятелите, хващам я за ръката и тръгвам, докато се обръщам я виждам как гледа приятелката си с изражение 'еми кво да права' хахах. Дойде но секунди след тва една от приятелките дойде и си я 'взе'. Видях една колежка, която и вкарах след тва оферта за през седмицата да се видим. Малко ми пипа бутоните и усетих как премислях кво ще направя като отида при нея, не исках и да заговарям мацки пред нея (*). През седмицата и писах дали е свободна, вика не. Оставих непрочетено, щот знам че и влияя и след час се включи с тва, че не била в сф. Стана ми любопитно дали ще го промени ако пак не го прочета, но тва ми отключи некъв блокаж, че съм лош така като правя, тя незаслужава и т.н., проследих си го до минала случкаи и го премислих. Както подобния случай докато бях на море и тук имаше доста натрапчиви мисли и липса на свързаност със настоящето. Имаше и страх, че ако я остава непрочетена/сийн, ще се разсърди хах.
Обобщение: Както предния ден, по-лесно си слушам желанието за водене/танци, което ме радва. Сетовете от последните излизания в повечето случай ми вървят по подобен начин, където мацката се кефи в началото, но интереса пада и умират нещата. Имах и фийдбек, който ся усетих, че е така и че стоя само на репорт/разкриване/опознаване в началото и тва е от търсене на няква сигурност и комфортна зона и заради тва някак липсват бъзици/ескалации. Тва го видях и в седмицата докато чатех с мадами, като се хванах как се опитвам да измисля кво/как да разкрия за себе си. След тва нарочно се отпуснах и почнах да се бъзикам и чата ми стана 10 пъти по приятен.
Бележки подобрение: -разкриване, емоционална игра, водене/физическа игра -упражнения за горните на сухо без старание/форсиране да се прилага след тва, влизане в сет с празна глава, оставяне мацката да вдъхнови кво да говориш/правиш и просто споделяш -добри въпроси за работа със страх/ограничаващи вярвания, коментар от клип (351) How To Get Ahead Of 99% Of People... (Don't Ignore This) - YouTube
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zipper
|
 |
« Отговор #29 -: Октомври 08, 2023, 05:33 » |
|
Седмичен репорт 17 ------------------------------
Общо: -Подобрение танци/водене ескалация. -Интересно наблюдение как на мацката въобще не и личи, че ще понесе да шаря с ръце по нея/танцувам след като се е отворила добре. -Изпускам опит като не взимам контакти на мацки, особено след индиректен апроуч, където не съм свикнал да обърна на директно в даден момент и да го поискам. -Наблюдение ескалации при отваряне на женска компания и как приятелките я пазят (бах колко научно звучи). -Малък интересен пример как даване логична причина за докосване праи разликата между дърпане и приемане.
Петък ---- С приятел съм, лафим и си чилваме в бара, другата седмица заминава за чужбина. Минават някви мацки, но не ми е много зор да отварям. Вижда се с някви двама познати, отиваме при тях и бързо след тва ще сменяме мястото. Пичовете 5 мин се опитват да ме убедят да не ходим на У а на Х, моя приятел само стой отстрани и се смее. Викам му ако толко искат да ходят на Х, аз си отивам на У, вика оф аре и тръгна към У хахах, по средата на пътя се спряха и се върнаха за техното барче (*в такива ежедневни ситуации все по-забелязвам как не ми трепва да си държа на мойто). Отиваме в У, доста малки мацки, не стойм много и тръгваме. Преди тва отворих първия сет за вечерта да не е капо, бяха 5 мацки, влизам и всичките млъкват и гледат нас пхах. Говоря с нея и малко с приятелката и до нас, виждам че има дълги нокти и я карам да ме одраска по ръката, вика аа не, от там приятелката и се тригърна, вика не може аз я пазя от лоши хора хах, викам и браво и сменяме клуба с приятела. Отиваме на новото място, лафим малко отвън и аз влизам вътре да видя как е. Почвам леко да денся и виждам една миньонка и пред нея от двете и страни две приятелки.
Сет 1 -- Отидох между тях, подадох и ръка и си я издърпах, приятелките и почват да се смеят и кефят. Почвам леко да танцувам с малката, въртя си я, оставям я за малко и пак така. Говорим си от време на време, ръцете ми шарят по целия и гръб а приятелките и я питат през 2 мин дали е добре, тя само кима. Става ми интересно как като я оставя се обръща към приятелките си и все едно нема интерес към мен а като я хвана се преобразява хах. Устата ми е изсъхнала и хващам към бара (*предишни такива случки се замислих, че почвам да се обеснявам преди да изчезна на някъде и то от някво притеснение, радвам се че се самокоригира). Стигнах до бара и се сетих, че можеше да я раздвижа с мен, но карай. Докато поръчвах се мернах с един приятел и се заговорихме за 5 мин, след тва вървя пак към мадамата и виждам, че ме гледа. Почвам да танцувам с гръб в нея и тя почва да ми се търка, обръщам се закачливо я первам по дупето с външната страна на ръката ми няколко пъти хах, приятелките може би са видели и си я дръпнаха по-настрани. Като я теглеха бях я хванал и аз, щот мислех, че те ще излизат на вън и и казвах да остане 2 мин с мен, но накрая я пуснах. Отбелязах си да я намеря по-късно пак, но след тва не я видех.
Лафя си след тва отвънка с приятела, гледам няква мацка много шантаво облечена с некви символи по нея. Подавам си ръката както е на 10 метра от мен и и казвам ела, магическо създание хах, смее се и ме гледа и след тва идва. Въртя си я нещо, бъзикам я, гуша си я, но май пренатегнах, щот почна да се дърпа, вика мн си нахален. Говорим си с нея с приятела, оставям ги и влизам вътре. Излизам по некое време и още са там, хващам я за ръката и и казвам ела да потанцуваме, тва парче е готино. Тръгвам да влизам, но бързо се дърпа. Давам и леко негативен език на тялото с гръб към нея и си лафя с моя човек, влизам пак вътре и след време излизам, те още си лафят. Викам си той така като я храни, нема как да почне да ме следва хахах.
След тва видях една където преди съм я заговарял, подава ми ръка а аз за фистбъмп и седим така двамата, никой не отстъпва хах. Говорим си малко, нещо ме пипа и я хващам за ръката да я водя навън. Повежда, но след 2 метра спира, вика не мога си оставя приятелите. Явно и е станало неудобно, че ме е резнала и се приближи да ме пита с леко напрежение некви неща, поговорихме, малко фън/танци и тва беше. След тва един от пичовете, където се запознахме от първото място, които се беше накопал стабилно почна да танцува с нея, гледа ме тя нещо, аз вътрешно клата глава.
Обобщение: Фрейма се е засилил и е стабилен когато знам какво искам. Обиквновено имам спирачки да почна да танцувам с некоя а тук отварям силно така между 2 приятелки. Когато я хванах да остане с мен си представях как приятелките и просто излизат навън без нея хах. Не бях говорил с тях и единствения шанс в тоя случай, където се виждаше че я пазят, беше тя да им каже да я оставят. Вижда се и тук (евентуално) и от предната случка, че по-рязка ескалация може да тригърне приятелка и да почне да пречи, дори и мацката да реагира положително. Воденето/танците ми стават все по-лесни, което е яко.
Събота ----
Сет 1 -- Почвам вечерта с чил бар, пазбрал съм се с приятел да се видим в един такъв, отивам там преди него, правя няколко кръгчета, но няма много сетове които ми хващат окото, повечето са смесени компании. Виждам, че в чата момчета които излизат са се разбрали за бара до мен, сменям и се засичам с един уинг, идват и други. Пита ме дали ще асистирам за един сет, викам скачай. Влиза, изчаквам малко да видя дали ще захапят и се приближавам, денсех си леко и изчаквах да ми дойде нещо с което да се включа в разговора, но той ме представи. Таргета на уинга е С, приятелката и М. Запознаваме се, почвам да си лафя с М, нещо бързо в разговора става въпрос за обвързване и изцепва, че не било хубаво да си вързан. Викам и че тва от жена за първи път го чувам хах, тая С на всякви такива сексуални бъзици като чуеше се хилеше. Имитирам на М реакцията и като уинга ги отвори, как въпросително се наведе напред все едно ще му взима интервю, беше се облекла и със сако и си приличаше на ХР-ка, вика не била. После като идваха познати ги дърпах и ги питах дали и личи че е ХР-ка и всички кимаха хахах, тя само офкаше. Любим момент от сета ми е как си говоря с уинга къде ще ходя после, викам му в ПМ и Ванката е там. Гледа ме и се обръща към неговата и със същата интонация и казва Ванката е в ПМ, тя седи и гледа тъпо хахахах. Лафя си със С нещо, почнах и на нея да и правя някви колд риидове, малко се тригърна вика с твойте психо профили.. айде познай кво наистина бачкам а у викам и ддз, после вика ние сме компаньонки и сме ви пуснали време хах некви такива. Обесняваше как мъжете не били достатъчни директни и постоянни, отказвали се бързо. После на уинга като даваше инстата вика имаш 3 дни да направиш нещо, като цяло след тва с психо профилите почна все едно нарочно да налага фрейма, че тя оценява. През сета с М ставаше лаф, пипах си я, по едно време ми вика стига, че мраза да ме пипат, продължих от време на време. Като цяло забавен сет за загрявка, доста динамичен относно тва кой с кой си говори, нямаше го тва уинга само с неговата и аз с приятелката и както става примерно в клубовете.
Сет 2 -- Уинга ми вика сори, че толко време ти зех викам нп, мен ми е чил. Събрали сме се 5 човека, той вика влизам на още един ако тръгне некой да дойде. Пак гледам дали ще захапят и отивам, оказва се, че предна седмица чрез общ приятел съм се запознал с таргета му, викам и ти си мацката с обиците на пеперуда къде ги носи 2 пъти в годината, лафим малко. Останалите 3 се гледат, викам им чудите се кво става нали, викат да хахах. Почвам да си лафя и с трите, говоря си някви неща и ми е кеф. Тая мацката до мен като оставя паузи ми пуска постоянно въпроси, отразявам го тва и я пипам леко, доближавам и докосвам до нея в разговора, но до тук. Отговаря и влиза добре в бъзици със сексуален подтекст. Пита ме любимия ми въпрос дали често така заговаряме, казвам и че за мен е нормално като видиш хубаво момиче, ма често ли съм виждал, викам случва се, пък и не вс с които говоря е да ги свалям, кима. Не бях я разбрал нещо, че е скачала с парашут и се е гмуркала, вика не съм, разбрах че ти си. Викам и ти кво опасно нещо си правила и почна да се бъзика вика о, слагам флашката без предпазител и някви такива хах, изкефи ме. Беше станала от стола по едно време и я огледах, готинка беше, но понеже бях влязал само да 'помагам' на уинга и ми беше някво по-социално се оставих по течението да стрелям за контакт. Опитах се да ги навия да дойдат с мен до ПМ, искали да си ходят, но едната определено се колебаеше.
Сет 3 -- Вече съм в ПМ, отварям сетове лекичко наляво и надясно и ми е готино. Сещам се за една миньонка, която бях мернал на бара с приятелка докато търсех уинга и отивам. Спирам преди тва до неква мацка с много яка дълга черна коса, обръща се и в лицето не беше готина, правя и комплимента за косата, кефи се и бегам. Отивам при дребната, влизам и директно, подава си ръката. Говорим си малко, галя я по гърба и понеже трее се наведа докато ми говори и гледам циците, става ми хубаво хах. Обръща се към приятелката си, хващам я след малко да танцуваме, въртя си я нещо, придъпрвам си я. Викам и прави като мен и и показвам едно движение с главата наляво-надясно, тя в главата е дърво обаче го прави същото с дупето хах, казвам и го хили се. Пиша на уинга да дойде, почвам пак да си говоря с нея, става ми нещо странно, викам и сладка си еди си кво, ма ква е уловката. Почва да ми обеснява нещо, но е доста логична, почва да използва некви завъртяни думи. Става ми забавно, викам и оо кви думички знае и я придърпвам цялата в мен. Уинга дойде, приятелката на дребната доста добре му се отвори и по едно време изстудя, вика ми ще ходя за др сетове. Викам и стой, мисля да я дърпам на диванчетата, вика аре. Поколебах се малко, казвам и 2 думи и я хващам да я водя към диванчетата, викам и приятела ми ще стой при приятелката ти споко. Вървя и ми пусна ръката, обръщам се и я няма, нещо си говори с приятелката и идва след малко. Показвам и къде да седнем, сядаме, но бързо става логична, била се разделила с приятел, били говорили да не се забиват с други първите няколко месеца, тя го била предложила, требвало да си държи на думата и такива. Слушам я, но сменям темата към по-леки неща. Пускам и една игра да задържим поглед за 1 мин без местене, викам и, че май ще е добра, дърпа се нещо но накрая се навива. Заземява се енергията след тва, пробвам да я целуна, но се дърпа, пак почва за гаджето. Не мърдам и я гледам докато говори, целувам я по бузата, дава фейса и ставаме. Виждам уинга преди да влезнем с нея в диското и тя продължава навътре. Не приема поканата в фейса.
Сет 4 -- След тва сменихме мястото с уинга. На другото отворих само един сет, няма го описвам, освен един интересен момент. Лафехме и нещо отмяташе косата и ми се мернаха обиците и. Замлъкнахме и тръгнах да и отмятам косата да ги видя, не стана от първия път и повтарям. Прави раздразнено движение и се дърпа, казвам и че е да и видя обиците и идва. Същото действие с различен резултат заради тва, че съм и дал логическа причина.
Обобщение: Относно първите два сета и особено втория, където мацката беше готина, се сещам за тва кво си говорих с един уинг за такива случки, че така губя опит като не взема контакт и шанса да се оговорим за среща си е 0. Като влезна индиректно/да уингвам понякога ми е странно да искам контакт, но не е нещо тегаво и е хубаво да поработя над тва. Просто като видя нещо което ме кефи в мацката (сладка/забавна) по време на разговора го казвам и след тва пробване за контакт да се уговорим за среща. Сет 3 се сещам единствено да и бях вдигнал повече емоциите преди влизането за целувка, но като цяло съм доволен там.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zipper
|
 |
« Отговор #30 -: Октомври 13, 2023, 20:56 » |
|
Седмичен репорт 18. --------------------------------
Общо: -Среща с колежка. За първи път ми отказва мацка физически ескалации, след като е излязла с мен и ми е странно. Интересни уроци. -Хубав сет в който виждам как дори и мацката да ми се кефи от мен си зависи докъде ще стигнат нещата. Подобно на малката от преден репорт, където я дръпнах измежду приятелките и. -Съпротивление да пиша репорти, но след като го направя/осмисля неща усещам лекота и повече желание да излизам.
Четвъртък ---- Излизам на среща с колежка. За контекст сме се виждали няколко пъти на събития покрай работата, кефи ми се, но не го признава и даже говори обратното, вика ти си търсиш само секс/не те харесвам/нямам очаквания, но поведението и е различно, като цяло знае че съм директен. Лесно си лафя с нея и може би заради тва още докато се разбирахме се хващах, че мисля за срещата и набивам мислени инвестиции, стана ми интересно дали/как тва ще повлияе.
Ще ходим на събитие, кацнала там с 20 мин по-рано. Почваме да ходим, лафим си някви леки неща, взел съм и билет предварително да не остане отвън, оказва се, че там от бутката се продават. Давам и го, вика мн мило и ми вади да ми дава пари, казвам и че после ще черпи, съгласява се. Влизаме вътре, минаваме покрай няква малка горичка, бъзикам я че е само да я отвлеча там, вика ще се сбиеме хах. Обеснява ми как като съм и дал линка за събитието го пратила на сестра и и затва първо ми отказала, но после като се оказало, че сестра и нема да може се съгласила. Тука вътрешно леко се жегнах, щот го приех все едно съм някъв резервен вариант и е излязла заради събитието/щот няма с кой друг. Ся като го пиша тва обаче ми е ясно, че е булшит, нз що ми го каза тогава хах. Като цяло ме следва, като се спря да погледам някоя изложба спира и тя и после тръгва с мен. Стигаме до места за сядане и си избирам едно, което ми харесва и си вървя, обръщам се и я гледам как се е спряла пред друго и ме гледа, чакам я малко и идва. Сядаме един до друг, като цяло ми беше по-лек вайба и не съм се мъчил да водя по-дълбоки/смислени разговори (тва го казвам, щот тя ппц тва харесва и ми е казвала как за нея готина среща е когато 3-4 часа си говорите). Говорим си леки неща, като седнахме тя се поомълча. На моменти си я придърпвам и я гуша, не се дърпа. Нещо се сещам за порно и почвам да я питам некви неща, тя офка и нещо се затваря. Ставаме след неколко минути и вика, че била мокра (заради мястото), викам и така ли, извинявай хах, пак офка пак се затваря. Вървим, говорим и в няква пауза ми скимва да я гушна, тука за първи път май ми се дръпна и вика пусни ме (интересно как е след като се е затворила/в нисък момент). Оставям я малко, почваме пак лаф. Минаваме покрай некви тъмни дървета, викам и ся от там ще изскочи един от ония пичовете, къде продават рози в дискотеките хахах, викам ще ми земеш нали, вика разбира се мила хах става ми смешно. Гушкам си я, викам мерси миличък и я целувам по бузата, вървим така 15-20 секунди. Разказвам и някви истории за мен, хили се. Минава ми мисъл, че няма смисъл да го правя тва, че знае достатъчно за мен и да го давам по-леко. Вървим през няква яка пътечка със светлини отстрани, тъмна, дойде ми да я целувам. Имах някво колебание 1 минута, хванах я, викам и спри и минах пред нея. Загледах я малко в очите и тръгнах да целувам, дърпа се вика не съм дошла за тва, аз само стоя и я гледам. Обеснява някви работи, вика няма айде обръщай се и тръгвай. Оставям малко тишина и само си вървим, пита някви работи и разговора тръгва леко. След малко нещо става на въпрос как на предния тимбилдинг бях на 1вия си урок по бачата, вика и аз съм ходила на подобни, показвам и някви стъпки, не се получава особено, казвам и че без музика не става и се съгласява. Оставям и водата на земята и и казвам да пусне, почва да мрънка, немал ли съм аз телефон, след малко пуска и се хващаме по средата на някъв път хах. Дървета сме и двамата, не е добра в следването, но става фън, придърпвам си я и си я гуша в един момент. Продължаваме към колата и се хлебим за танците, спирам да пикая нещо и след тва я гледам е на 100 метра от мен. Тъкмо мисля да и звънна да и се скарам и спира, казвам и го тва. Стигаме до колата, вика нали ще ме закараш, не и отговарам просто се качваме. По пътя си говорим нещо за жени, дали е по-добре цици или стегнато тяло, показва ми новата и съквартирантка която ще идва. Както винаги като до мен возя някоя ми прищраква да я стискам за краката, хващам я тая не мърда, даже май се кефи, вика я виж дали ми е стегнат хах, викам стой малко, че шофирам. Пипам я, очертавам и мускулите кои къде е, дърпам си ръката и забелязвам, че нейната си я държи по-нагоре, все едно да не тръгна да я пипам към котето хахах. Викам и, че ми се праи барче, едно което е близо до квартирата и, почва да се обеснява нещо, че била рано на тренировки и такива, че съм искал да я напия. Вика ти нали не пиеше, казвам и че имам горна граница 1 шот на вечер, не ми верва хах. Спирам близо до бара, вика ма ти верно ли, викам да и почваме да вървим. Влизаме, някво е тесно пред нас и и казвам да стой тука, да ходя да видя за места. Намирам и я викам след малко. Казвам и, че има да черпава, кима ми и и казвам какво да ми поръча, хареса ми жена да ме черпава хахах. Почваме да си денсиме, но като цяло доста се дърпаше на докосвания и кат цяло тва ми уби мерака, тъй като ми се заиграваше а не говореше, мислех и след бара да я пробвам да се качим в тях, но го отписах тва. Знаех, че можех да я поотпусна с разговори и като си седнах и я оставих се опита да завърже некви разговори, но не ми се лафеше, казах и да ми вземе балон. Малко преди да си тръгнем бях станал до нея и видях, че си пишеше с някъв пич и тва беше 2рия момент от срещата (1вия със сестрата и тва, че излезнала с мен щот тя не могла), който ми стана странно и пак леко ме жегна на момента. Взех и и подавам якето, вика ставаме ли, да. Излизаме навън, минава на другия тротоар, гледам я и вдигам рамене, помислям че е сменила общака нещо и отивам, вика не бе, ще ходя до еконт за една пратка, айде с мен. Викам и не, мислех си ся остана да почне и да ме разкарва с нея до пратки. Вика айде ще те изпратя до колата тогава, тук накрая се бех поотпуснал и тя водеше. Прегръща ме, тупам я по дупето и си казваме чао (тая отпуснатост я усетих, че ми личи накрая и по силата на гласа и погледа, някак като отписал ситуацията). След тва направих един къс карусел с приятел, беше фън, казвах му как вътрешно обаче се чувствам странно и че за първи път ми се дърпат на ескалации при положение, че мацката е наясно с мен/виждала ми е характера и очаквах да знае за кво излиза (тя всъщност е знаела, просто ми беше нова ситуация хах).
Обобщение: Срещата я анализирам една седмица по-късно и сега като чета моментите в който съм се жегвал, нищо не усещам хах, бих казал, че е породила реакция в мен с тия неща заради мислените ми инвестиции и тва, че до ся не ми бяха пускали такива шитки да кажем. В ситуациите със сестра и и билета/чатенето с пича вътрешно егото се жегна като тая не знае ли с кой е излязла/ебава ли се с мен. В ситуацията където не ме изчака след като пикая вътрешно имах некво очакване да се държи добре с мен, щото съм я черпил билет/ще я карам, което ме изненадва, тъй като ппц гледам и като прая нещо за нея да е щото аз искам а не от очакване. Представих си и същата случка с приятел без почерпките да са фактор и пак щеше да ми стане странно да пердаши напред пред мен.
Интересни моменти са как при оправдаванията и що не може да ходи на бар заради тренировки не и го отразих въобще и си действах все едно не ми го е казала и накрая си последва без да е имало нужда да я убеждавам логически. Също като пробвах гушене/докосвания след като се беше затворила заради въпросите ми дали е гледала порно и в пауза където не си говорим в конкретния момент се дръпна на нещо, където преди тва няколко пъти приемаше просто щото е в нисък емоционален момент/докосването не е в контекст на разговор. Тва с контекста се препокрива и със мацката с обиците от предния репорт.
В бара след като мацката почна да ми се дърпа и на някви базови докосвания и ми падна желанието да се занимавам повече си го отчитам, че може да е било от реактивност, тъй като си спомням, че ми беше странно толко мацка да ми се дърпа на ескалации, при положение, че е излязла с мен. Отчитам си, че ако се видим пак ескалацията без къвто и да е разговор не минава. Също мацката може да реже ескалации, но пък другото водене там ще ходим/ела тук/тва ще правим следва.
Петък ---- Забавям се вечерта и си казвам, че нема закъде да излизам тепърва да пътувам след 12. Забелязвам, че и по-трудно сядам да пиша репорти.
Събота ---- Пак се забавям и излизам късно, колебая се, но тоя път нема как да пропусна, на място съм 1;30. През деня бях написал репорта от предната седмица и веднага след тва усетих, че ми дойде няква мотивация и се чувствах по-лек (*).
Сет 1 -- Лафим с приятели и покрай нас минава една мацка и сяда наблизо, пуска си музика от телефона. Отивам след малко и сядам до нея, викам и и на теб ли музиката вътре не ти харесва. Отваря се добре, вика имаш ли тънки цигари, викам и само дебели, но са в колата. Казва, че дебелите са и тежки и почвам да я бъзикам, че всъщност не ги пуши а тренира с тях, казвам и че трее да тренира повечко за да почне да може и с по-тежките, гледа ме неразбиращо 10 секунди, зацепва и се хили. Вика ми що, казваш ми, че не тренирам ли. Пипам я по ръката и и казвам, че съм сигурен, че не тренира. Дръпва се назад и вика тва не е хубаво да го казваш а у, викам лъжа ли казах, съгласява се и признава, че не тренира, не била редовна. Обеснявам и как трее си вземе личен тренер и че помага за тва да си сериозен и че ако аз почвах пак и аз така бих направил, съгласява се, говорим си още нещо и в бара влизат приятелките и. Почва да им маха и да ги вика и аз я имитирам хах, първата и приятелка ме гледа с ебаси безразличния фейс. Идва при нас, викам и изглеждаш все едно цяла вечер са те заговаряли с най-тъпите реплики, извръща лице и почва да се хили. Тук дойде и втората приятелка, която като разбра, че не се познаваме с тази, която заговорих почна да ме хлеби нещо, как така съм правил, немал съм приятели, не ми личало че тренирам а аз само на дисквалификации - мда живея в мазето на майка ми, единствената ми приятелка е дясната ми ръка и се хиля, тя ме гледа лошо в очите, очаквайки да извърна поглед, чак присвиваше и поглед хах. След малко хващат нанякъде, казваме си чао с мацката която отворих и след тва не я засякох повече.
Влезнах без мн да се чудя с нещо просто и забелязвам как в тия случай се получава разчупен сет. Фрейма добър. В такива случай може и да кажа/разпозная, че са и добри приятелки и се опитват да я пазят.
Сет 2 -- Влизам една мацка и приятелката и (да кажем М и П), казвам и че е втората миньонка, която виждам с обици на пеперуда, не говорела български. Тъмничка е, опитвам да налучквам откъде е, не се справям добре, почвам да се забавлявам (от Луната, викат извън европа, викам им има ли държави там хах), накрая изтрелвам тва къде най-малко ми се връзва и нацелвам. В разговора става доста фън и някъде бързо след тва вътрешно превключвам към П, по ме кефи. Използвам високите моменти в разговорите и си я придърпвам/гуша, например когато каза нещо забавно и я квалифицирах за тва и я придърпах (готино тук, че от предния репорт си отбелязах след индиректно отваряне да изп тия моменти за интент и тук го направих), казах и и че ми харесва. Разговора беше твърде фън и им казвам, че ще си говорим скучни неща и питам П къв и е любимия плод. М се включва с нектарина, П вика кво е тва, почвам да и обеснявам, че е бръсната праскова и задържам поглед, почва да се хили и и казвам, че знам кво си мисли. Връщам пак към плода към нея, искам да си поговоря с нея, спирам да обръщам внимание на М и почва да си гледа на моменти в телефона. Говорим си малко, любимия и сериал бил Бреакинг Бад, заглеждам и очите и се приближавам, отвръща поглед и се крие засрамено, след малко почва да ми говори на 'бич' като един от героите в сериала, смея се и викам бъзлива си, но се правиш на силна хахах. По тва време на М и стана явно скучно и почна да я дърпа да влизат, П ме вика и мен. Малко се забавих, влизам и гледам П гледа назад за мен, поизгубих ги нещо. Намирам ги и П ми се радва, но М не хах. Танцувам до тях, хващам ги да ги въртя, но М не иска и след тва дърпа П така че да ме бокс-аутне на няколко пъти. Оставям ги да танцуват и решавам да мина през тях по-късно. Засякох ги пак по-късно, преди да тръгна, но бяха пред мен докато се развиваше следващия сет. Малко пренатегнах, щото исках да си тръгвам а те бяха в мн висока енергия и тичаха из бара като луди хах, почнах да нахъсвам един от охраната, с който си лафихме малко по-рано да ги хване и те откачиха още повече, бягат навън. Викам на уинга ела навън един добър двоен сет, излизаме, стоят малко и тичат на вътре (буквално тичат и викат, уинга вика тия от кой зоопарк ги намерих ахахах). На тръгване ги виждам пак да тичат, заставам пред пътя на П, не се спира. Спирам един сет, виждам ги след тва да ходят да хапват. Отидох при тех, М вика на П виж, най-добрия ти приятел е тук, тя нещо изпъфка. Говорех си малко с тях, но след тва си се обръщаха една към друга и нямах чувството, че съм в разговора. След тва направо си тръгнаха без да казват нищо, щях да се чувствам още повече като навлек ако бях тръгнал след тях и ги оставих.
Тук приятелката прецака нещата, тъй като ми се кефеше, но момента в който почнах малко да говоря по-спокойно и само с другата почна да нервничи и след тва ми пречеше, тва е от случайте къде мацката ми се кефи, но приятелката и си я иска за нея хах. След тва като ходех при тях постоянно я дърпаше и тичаха нанякъде и накрая излезна че мн натегнах затва. Мисля, че най-добрия ми вариант беше да разпозная, че тя ще ме преебе и да намеря уинг да я занимава, тя си беше и готина. Варианта да се сближа с нея също можеше, но доста изгл да се дърпа а и немах особено желание.
Сет 3 -- Виждам една мадама, която я мернах като влизаше в бара и ми направи впечатление, че имаше хем сладка, хем секси усмивка. Влизам и с тва, но след тва я заглеждам и и казвам, че всъщност не съм сигурен, дали е била тя. Вика аа не, аз съм аз съм. Говорим си малко, вика ми, че се казва Пияница, гледам я странно, ебавам я, че тва не е име а титла. После се оказва, че просто не съм чул хах. Докато си говорим сме почти един в друг, след малко се отдръпваме. Отзад се показва и приятелката и, гледам и обувките, по-чисти не бех виждал. Казвам и че мога да си видя бъдещето в тях хахах, смее се. След тва не е имало приказки а танци. Танцувах и с приятелката и, която също ми меташе сигнали и чак се зачудих, щото беше по-сладка. С мацката, на която влязах танцувахме един до друг, като на дузина пъти почвам да танцувам с нея и след тва я оставям като след всеки път е по-тежко, приятелката и като цяло ни остави и се премести от мойта страна, почти зад мен, като аз бях между двете. Мацката не се дърпаше на нищо, но в промеждутъците просто денсеше до мен, без да дава квито и да е сигнали, нито ме пипаше, нито ме питаше някви работи. След като бяхме танцували гръб в гръб и я стисках за задника, минах зад нея и и се долепих, тя се мръдна напред. Викам си нещо не ме разбра и пак го направих, като почна да ми се търка в хуя. Ставаше късно и ми мина през главата да пробвам да си тръгна с тях, след малко мацката вика ми ние си тръгваме, спекох и те бързо запалиха.
Големия урок тук е, че мацката не даваше никви знаци докато танцуваше до мен, но беше супер отзивчива на докосване, подобно на случката от предния път ясно се вижда че дори и да ти се кефи изцяло от теб зависи какво ще стане и че в такъв случай ще получиш толкова, колкото посмееш да си вземеш. Също като усетя, че сета върви добре и окъснява, особено като е основно на ескалации/емоция и за контакт нема мн смисъл е добре да питам въпроси за логистика, с кой живее/кога ще си ходят и т.н., така мога лесно да си наглася нещата и да им кажа, че и аз ще тръгвам скоро и да запаля с тях.
Обобщение: Най-важния урок определено е от последния сет и тва е, че дори и мацката да ми се кефи от мен зависи докъде ще стигнат нещата. Като задържа сет и окъснява е добре да почна да питам логистични въпроси.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zipper
|
 |
« Отговор #31 -: Октомври 22, 2023, 23:40 » |
|
Седмичен репорт 19.1 ------------------------- Общо: -Излизане след 3 дни медитация, мога да отварям повече. -Карам мацката с йогата до тях, живее с техните. -Колебания на моменти -Ваденето на основни заключения/действия директно след вечерта за следващата помага.
Четвъртък ---- Разбирам се с уинг, излизам по-рано днес и сме в клуба малко след 2330. Преди тва праих 3 дни медитация само без разсейвания и ми беше интересно как ще ми понесе вечерта/шума/говоренето заради контраста от пълната тишина и липса на стимули преди тва. Мисля, че до 0100 си лафихме просто и се разхождахме от време на време из клуба. Бяхме през повечето време на бара и пред нас имаше женска компания от 4 и като лафех с уинга и се навеждах да го чуя, погледа ми падаше на дупето на едната от мацките. Имах желание да и го споделя, но не го направих. Вече към 0100 сменихме мястото и усетих, че тва да си лафим с уинга и да се кефя на музиката ми се е изчерпало и искам да отварям. Бях видял една мацка с приятелка заради тва, че имаше оформени рамене и след малко колебание и влязох. Още като и влязох и почнах да говоря усетих, че има некво притеснение и съм като схванат/свит, продължих да и говоря няколко минути, тя само кимаше с няква усмивка тип 'окей пич, готино' хахах, пожела ми лека вечер след тва и я оставих. Отиваме в чил руума, виждаме друг уинг, малко лаф с него и виждам една мадама с приятелка, която бях мернал в клуба, тъй като имаше къса прическа и и отиваше, беше и секси ест. Нещо двете си лафеха с некъв пич, викам си ще изчакам, но се минаха няколко минути и се изнервих да чакам, влезнах и с нещо простичко свързано с тва за прическата и добър очен контакт. Като си говорим стой до мен, като настане пауза се дърпа назад към приятелката и, не стигнах да я докосвам повече от рамо. Казва нещо, че учи медицина, в главата ми чувам глас тая ми се подмазва, тъй като тва и психология са двете неща, който ме кефи като ми кажат. Викам и ужас, мразя те хахах, вика да разбирам, гадно е тва където уча, всички ме мразят някви такива. Докато я пипам по ръката усещам, че е стегната, почвам да я бъзикам, че е затваряла буркани на ръка преди да дойде хахах, малко след тва приятелката и я дърпа нанякъде. Лафя малко с уинговете, виждам две мадами, които забелязах от преди, едната със тату на слънце на гърба другата с очи като от анимационен филм. Влизам и на първата с ти си мойто слънце хахах и и подавам ръка, дава си я. Викам и я завърти да го видя, завърта се. Казвам и браво и че не и приличало да е толко послушна, вика не съм нещо/да. Казвам и тва на приятелката и че прилича от анимационно филмче. Казвам на мацката със слънцето, че с тия плитки прилича на Лара Крофт, вика аз се опитвам да и подръжавам. Казвам и, че тя обаче от толко пътуване не се къпе и че затва няма хора около тях хахах, гледа с лека сконфузна усмивка (разбираемо хахах), викам и споко и аз не се къпя. Хванаха на вътре след тва, викат чао. След тоя сет пак лаф с уинга и засяках поглед с една мацка до нас и ми дойде кво да и кажа, но се забавих малко и след тва кат тръгнах да и привличам вниманието с докосване вече се бяха обърнали и захождаха нанякъде, нз и колко го е усетила. Тва беше и последния ми 'сет' за вечерта, след тва накарах уинга да ми праи компания и да пообиколи с мен за последните 10-15 мин, където имах, което ся ми е странно що го направих. Тръгнах си веднъж четвъртъка навреме, което ме изкефи. Преди тва само леко денсехме и се замислих как мога да отварям много повече сетове и може би най-важното да приема нагласата че аз ще си направя сета готин и не е нужно да трепвам като видя мацката за да отворям.Също винаги ми е било чудно за ефекта ако следвам правилото за 3те секунди.
Обобщение: Помня, че осъзнах директно как след всеки сет се колебая по-малко за следващия хах. Тва на края на вечерта беше ценно осъзнаване и сещането ми за правилото за 3те секунди. Преди да изляза петък си бях разписал най-общо четвъртъка и тва с 3те секунди и доста ми помогна спрямо тва на кво да обърна внимание. Тва с уинга го направих от неква неувереност тогава, може би клуба ме беше интимидейтнал. Хубаво напомняне, че скоро не съм излизал сам. Вече по-бързо се усещам като се наситя на музика/лафчета и ми се заговаря и по-бързо действам на тва, тъй като няколко пъти позатъвах в такива моменти.
Петък ---- От предната вечер съм си набелязал за цел да пробвам отваряне на сет до 3 секунди, след като някой ми хване окото/изскочи ми вътрешен коментар и като второ нещо от предния репорт, като мине 0230 и ако захапе некой сет да остана с него и просто да изляза с тях от бара, да питам логистични въпроси, но за тия въпроси забравих хах. Кацам с колата 1230, затварям за малко очи и ми тръгва на медитация, правя една къса 15 минути и към 0100 съм на място. Има голяма опашка, пред мен има двама пича и единия с раница, винаги ми е чудно ква е логиката в тоя бар да идват пичове/хора с раници. Малко се колебая, но отварям разговор. След тва почвам и с едни пичаги пак зад мен италианци и усещам как се разчупвам. Влизам в бара, качвам се на втория етаж си зема напитка и малко чилвам на бара, виждам познат и малко лаф с него и после с други хора от по-рано. Сам съм и не съм писал да се разбирам с уингове, тъй като скоро не съм излизал сам и ми се искаше да се предизвикам, но не замислих, че точно на тва място да не познавам никой шанса е малък хах, остава за другата седмица тва. Мяркам една готина мадама и усещам колебание, казвам си че или го правя тва с 3те секунди или не. Влизам и май някво директно, става приятен/лек разговор, казва ми че иска да си обърне внимание на приятелите (те не ни пречат), казвам и че има още 15-20 секунди да я потърпя и я оставям да си намеря приятелите, на ум си викам аз ще реша кога ще приключи тва хах. Смеем се нещо, бъзикам я/пушвам я и докато се хили си излизам. В рамките на 10тина минути направих 4 кратки и леки сетове и излязох извън бара, където всъщност ми мина останалата вечер.
Сет 1 -- Намерих се с познати и си лафим, покрай нас минава една мадама и се обляга близо на една ограда с гръб. Оглеждам я и веднага ми изскача в главата, че има хубаво дупе. След 30тина секунди отидох, подпрях се до нея и и го казах, изненадва се. Казвам и че съм директен и нз тва колко е хубаво и колко лошо (всъщност знам хах), вика аз го оценявам, казвам и че прилича на мацка, която би. Питам я дали има нещо руско в нея (светли очи/руса коса), вика не. Пипам и косата и си говоря за разликите между българското русо и скандинавското и кво ми е направило впечатление като съм бил там. Пита ме кво работя, викам масажирам клавиатури хах, обеснявам и малко с аналогия да ме разбере. Тя била продуцент/в музикалния бизнес. Казвам и, че мацки който могат да пеят/са с хубав глас ме възбуждат, питам я вика аз не мога, разочаровам се викам еми до тук сме хах. Сещам се за една история от предишен тимбилдинг, разказвам и я. Държим добър очен контакт и понякога се смее на моменти в който няма смисл да го прави. Минава ми бързо през главата как като отварях през 2017 ми казаха, че мн се напасвам точно като бързам да се смея заедно с мацката а ся не усещам такава нужда. Говорим си кой кво му е любимата част от работата/що го кефи, питам я дали би го бачкала тва ако не и плащаха вика да. Казвам и че ми харесва тоя отговор и че не са ми го отговаряли често, разкривам си и фрейма защо. Оставям малко тишина и чакам/ми е интересно да видя дали ще запълни дупката, хвърля въпрос. Идва приятелка след малко, говорят си малко и ги оставям, чувам, че се разбират да и вземат якето и да си ходят, приятелката влиза навътре. Питам я дали предпочита чай или кафе, вадя телефона и и казвам да се напише и че ще ми хареса да се видим. Говорим си още малко, идват приятелките и, хай-файф и бягат. Мацката си я галех по гърба на няколко момента, в течение на сета се приближих почти изцяло до нея, не се е дърпала.
Бележка: След като я квалифирах за тва с работата го чувствах доста естествено/смуут да и взема контакт за среща. Като и писах на следващия ден да се разберем за среща осъзнах, че става по-лесно като имате вътрешен бъзик/прякор, който лесно връща емоцията.
Сет 2 -- След горния сет се разлафих с познати, влезнаха всички вътре и оставам малко сам навън, главата от днес и вчера си я усещам физически натежала от разговори и просто малко чилвам до оградата, затварям очи. Тръгвам да движа и отляво на мен се мерва неква мацка с пуловер крещящ домашарка, тупам я по рамотоо и се обръща мацка с пиърсинги на носа и устата хах, почвам да и говоря къв контраст е. Пита ме на колко била, оказва се на 16 цц. Готина е обаче и продължавам леко да си лафя с нея, след малко идва сестра и, която се оказва на 23, тука добре. Почвам да си говоря основно с нея, малката и сестра и приятелката и минават отстрани на нас и след тва влизат навътре. Лафя си с мацката, появява се още некъв пич, нейн познат, вика да не прекъсвам нещо, викам не тва е сестра ми и я гуша хахах. Почваме тримата да лафим и беше интересен експириънс. Бих казал, че той повече водеше разговора, лафехме нормално но за почти нищо не се съгласявахме, добре говореше за случките си и го тупам по рамото и го хваля за тва. Вика че му харесвало да кара сноуборд щот можел да се забие на места, където можел да вика и никой да не го чуе, идва ми в главата че и тука можеш да викаш и кво като некой ще те чуе, но не го споделих нещо а и ся кат се замисля може да е било и от неква предпазливост? (Интересно). Излиза на кратко на 2пъти от сета, възобнявам си вайба с лекота с мацката, после идва некъв негов приятел и го дърпа навътре. Мацката остава още малко и после пък нейните приятелки идват и влизат. Преди тва или преди пича май имах и усещане, че се заседяваме твърде много на едно място, не го направих от колебание/липса на място къде да се преместим (не помня вече). Засичам ги по-късно докато обикалям с уинга, казвам 1-2 изречения и след малко влизам на един пич и една мадама. Лафим и след тва влизам на третия сет, който ще опиша. Докато съм в тоя сет тая мацка идва до мен, представям я, викам тва е приятелката ми, ааа сестра ми, ааа абе и двете хахах, тя само кима и се хили. След като мацките от Сет 3 влязоха навътре, останах с нея. Беше вече изцяло сама и каза, че е изпратила приятелките си. Бяхме близо един до друг, говорех и некви истории и ме питаше с интерес, после я оставих тя да поговори. Гледам я докато говори и усещам някво желание в мен, нарочно почвам да си представям как я целувам, но ми е трудно да го правя докато говорим. Усещах, че е добър момент за целувка, вече ми беше свикнала на докосванията, стоеше близо до мен, но ся като я докосвах усещах леко дърпане. Подсъзнателно чаках/се оптивах да си създам момента, но не натиснах и влезна навътре да денси. Останах малко с уинга да полафя и после я намерихме вътре. Дърпам я към мен, викам и ела че си като некое сираче така, да те осиновя хахах. Пак като отвън, денсим си леко, стой до мен, леко се дърпа. Казва, че са дошли супер рано в бара да платят по-евтиния вход и след тва постоянно я ебавам, че е скръндза и гледа да мине късо. Настъпва неква дъвка и се подпира на мен, гледа си подметката, викам и чудиш се дали да не я лапнеш щото е безплатна ли хахах и при всяка такава възможност го извъртам и си прая фън, кефи се и тя. Подмятам, че съм намерил веднъж 10 лева на земята в същия бар, почва да обикаля около мен да търси хахах. Нещо мн и сълзят очите, преди тва бяхме правили играта с погледа, хващам я и и викам чай ся ще излекувам. Почва да се върти, дърпа назад главата и ме гледа, кво съм щял да правя, аз си я гледам спокойно. Тук един където на мацката и говорех, че прилича на Хю Джакман и го отворих заради тва че не вярваше че може да е българин я дръпна да танцуват с тях (беше с мацка), голям тайминг тоя върколак извади хахах. Вика ми стана ми интересно, кажи кво е тва лекарство а у. Казвам и да излезнем навън, запъва се за секунда, но вика ок айде ще пуша, вика и нещо аз не си търся такива неща. Подхващам го отвън пак тва, че аз не си търся нещо само за веднъж, тя обеснява, че иска приятели, излязла от 5 год връзка и и било добре сама, викам супер, не е нужно да си гадже с некой да си прекараш добре, съгласява се, но пак го приема повече, че става въпрос за приятели и може би не бях достатъчно ясен. След тва си лафим хем леки хем по-логични неща, бъзикам я че как само реве хората ще помислят че си лафи с най-скучния човек хах, вкарвам пак роул плей за брата и сестрата, почва да се лигави нещо карам и закачливо няколко пъти да млъкне, накрая млъква. Хващам я и и казвам, че всички ни гледат и че трее ги убедим, че сме брат и сестра. Пак се дърпа, но дава бърза целувка. Късно е и и казвам, че ако тръгнем веднага мога да я метна, преди тва каза че е на 20 мин пеша и мисли такси да вземе. Казах и го леко и без да водя, тя почна да си хвърля леки оправдания да не съм я карал и такива. Втория път като и го казах тръгнах към якетата и не се е дърпала. Вървим към колата, по пътя пак приятен разговор. Качваме се и иска да ми дава инструкции, знам от опит че тва вкарва логичен вайб малко или много и и казвам да пише адреса в джипиеса, пише след малко дърпане. Пита ме дали требвало да слага колан, все едно е мн специална хах. По пътя и пипам краката, рита ми нещо без да иска колата, стискам си я силно уж за наказание. Разбирам обаче, че живее с техните и сестра и а мислех да я пробвам да се качим, викам си карай. Оставям я на адреса, тръгва да ме гуши, спирам я да си пише фейса вика не ползвам ама дава някъв. Гуши ме, пак бърза целувка и чао. Замислих се и ми стана интересно как мацките са окей да си тръгнат без размяна на контакт / шанс да се видите пак. Не прие поканата в фб.
Моменtи, над които да помисля/в които се колебая да се изразя: споделяне мнението ми за историята на пича, действане над тва че се застояваме, действане над първоначално желание за целувка. Май имаше някво подсъзнателно очакване тя да поеме отговорност първия път като леко и подхвърлих да я закарам, но стана така че с тва и извадих леките оправдания, минах през тях и после нямаше дърпане. Като мацката влезна в сета с трите мацки и я представих като сестра ми/гаджето ми, можеше да стане още по фън с една бърза целувка и да кажа да, доста сме си близки хахах. Не бях ясен пак за тва какво точно търся като стане въпрос, най-лесно е да кажа friends with benefits. Забравих пак да питам логистичните въпроси и можех по-рано да разбера, че живее с техните и сестра и. С тва инфо можех по-рано да и взема контакт с намерението да се разберем да се видим и да отворя други сетове а ся като се замисля съм имал някво вярване, че ще се кача с нея в тях и прекарах доста време с нея.
Сет 3 -- Виждам три мацки, едната от тях е най-дребната мадама, която съм виждал тая вечер, набивам се между трите и и го казвам. Дърпам я към мен все едно отзад има етикетче, да видя къв размер е, викам и а, C for Cute хахах, тия се пукат. Като неква фейчка е, казвам и че искам да я завъртя и тръгвам към нея, вика не не, дигам я и я въртя, дърпам се и я хлебя, че е мн нахална и че е лошо момиче хахах. Продължаваме в тоя тон и след минути ме гледат все едно съм най-интересното нещо, което им се е случвало тая вечер, заливат с въпроси и гледат с интерес. Мацката от сет 2 вече е тук, бях я представил, че ми е хем сестра, хем приятелка и всъщност беше изолирала едната от трите мацки хахах, аз лафя с другите 2. Казват ми, че трее да стана комик, светва ми че значи прекалявам, усеща се и че почва в повече и почвам да давам и нормални отговори на въпросите, квалифицират ме, че съм бил шеф в работата, въпреки че от отг ми е ясно, че не съм хах. Малката се оказва зъболекарка, искала ме за пациент. Разказвам и последнатта ми визита при зъболекаря, където разбрах, че повечето хора ползват упойки и че съм бил изненадан, тъй като аз от малък съм свикнал без и че тва е част от преживяването. Гледа ме малката, вика ти си странен, казвам и не, различен съм и така я поправям няколко пъти. Млъкваме и двамата, гледаме се и едновременно тя казва странен, аз различен хах, бия и леко закачливо шамарче. Казвам и, че нема да съм и добър пациент, вкарвам я във филма, че тя обича да се наслаждава на болката на хората и тва, че изглежда сладка е само прикритие, влиза във филма. Почваме да се разбираме кво и дали може да ми готви и че тва е вариант да и стана пациент. Става пак въпрос за дали съм странен/различен, накрая приема и почва да вика и тя различен. Приятелките и я дръпнаха навътре да си вземат якетата, не я видях повече. Добър момент да взема контакт беше когато ми обесняваше какво може/какво ще ми готви.
Беше доста лесно да взема контакт като ми се квалифицираше за готвенето, имах очакване, че пак ще ги видя. Като ги чуя, че ще си взимат якетата е добър шанса, че ще си тръгват, или контакт или пробвам да си тръгна с тях/да ходим да ядем.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zipper
|
 |
« Отговор #32 -: Октомври 22, 2023, 23:41 » |
|
Седмичен репорт 19.2 ---------------------
Събота -- Праим караоке с момчетата, тръгваме за бара към 1, енергията е някак ниска. Оказва се, че аз ще ги карам, не запомних пътя къде точно я паркирах и пуснах джипиеса за сграда до колата, но ме изебава и вървяхме 10-15 мин повече хах, стана ми тъпо (*). Влизаме в бара, качвам се на втория етаж си зема напитка и да чилна за 5-10 минути сам, излизам навън. Не виждам никой, но на влизане вътре мяркам две близначки в голяма компания, които съм ги мяркал преди. Усетих, че искам да вляза и се спрях, имаше известно колебание, припомних си за основната цел да влизам до 3 секунди и отидох.
Сет 1 -- Влезнах им в гръб и цялото внимание дойде към мен, пичагите почнаха да се ебават с некви подвиквания. Казах 1-2 неща на мацките от предния път и едната се обърна с мен и си говорихме към 5 мин, като през тва пичагите периодично продължаваха некви звуци да издават/уж да я пазят идваха. Сестра и и тя тръгна да и казва нещо, имитирам я как я плаши, че ме е видяла как крада пари от хората в бара и да се пази, смее се и ни остави хах. Още една мацка наблизо ни гледаше докато си говорим и след като близначката отиде при сестра и, почнах да си лафя с нея пак към 5 минути, готин сет със известен сошъл прешър.
Вероятно точно заради сошъл прешъра мацката прояви интерес, но и заради него вътрешно си казах, че ще го играя чил и не си мръдна от мястото, нямам спомен и от леки вербални ескалации/интент, тъй като все некой слушаше кво си говорим. Вътрешно виждах как ще си я дръпнат/ще и стане неудобно, но не регистрирах, че тя стой при мен въпреки опити да я дръпнат, пък и накрая като не рискувах да ескалирам явно и стана скучно и си отиде при сестра и.
Сет 2 -- Влизам на две мацки, едната беше с риза като на зебра и със елфски уши, интересен персонаж. Беше доста забавен сет, мацките се оказаха лизбийки. Тая на която влезнах говореше доста свободно за секс, допира се до мен, останахме на саме от приятелката и замалко и и направих играта да се гледаме в очите. Имах мисълта да и тръгна направо да я целувам, щото се правеше на отворена нещо, но тва с играта го направих може би щото мислех е твърде рязко/нема да стане? (*помисли) Както и да е, приятелката и ни прекъсна. Тая на която влезнах беше казала, че обича да си играе игрички с хората. Дойдоха при нас двама англичани, с които лафех по-рано, почна да му говори на единия, че е от Пакистан, две деца, едното аутист и пича я гледа със съчувствие на Майка Терезеа хахах. После му вика, че го лъгала, била женена за мен, викам глупости, тя не може да готви, почвам да я храна, тя се обеснява, приятелката и ми се кара хахах. Интересното беше, че приятелката и обесняваше на тоя заблудения пич, че тя всъщност го харесва и сам се прави на лизбийка, при което на мен ми стана леко тъпо. Приемам си го, че е щото явно съм искал да натисна повече, но съм се спрял заради тва, което са ми казали.
Отново момент с импулс за целувка и пробвам да вкарам атмосферата с играта с погледите. Действам над него,но окей ли съм винаги с тоя начин? Стана ми и тъпо от възможността да не е лизбийка. Хубав пример как се чувствам ако се вържа на тва кво ми говори жената и си подтисна желанията вместо да правя каквото искам и да гледам действия.
Бележки/насоки: -1 ден сам -продължаване с 3сек правило -логистични въпроси -след 230 забивай на един сет и просто излез от бара с тях -първи 2-3 сета без очаквания
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zipper
|
 |
« Отговор #33 -: Октомври 31, 2023, 21:32 » |
|
Седмичен репорт 20 -------------------------------- Общо: -Тегава вечер, доста колебание и пропуснати желани мацки за заговаряне. На тръгване ми беше тъпичко, но осъзнах, че изцяло аз съм си направил вечерта такава и отговорността си е 100% моя и от тая мисъл, леко странно си помислих, ми стана по-добре. Замислих се, че до ся не е имало някоя да ме отреже така, че дори да е близо до тва колко тъпо аз сам мога да се накарам да се почувствам хахах. -Съботата я пропуснах и така счупих веригата от 2 излизания/седмица от доста време.
Петък -- Двама сме с уинг, няма още много хора. Почваме лаф, хвърлям част от него към мацките до нас, те са разчупени, но аз не и не продължавам разговора, после стават. Набелязвам си 2 мацки, едната доста ми хареса. След 15тина мин се местим на бара близо до едната, бяхме станали голяма компания, 5-6 момчета. Лафехме и денсехме, но се насилвах някак да ми е фън и вече ми се заговаряше, но се носех по инерция. След 10тина минути заговорих мацката, беше с приятелка. Отвори се прилично, дойде и един уинг, но сета не продължи повече от 5 минути, мацката след като дойде уинга и почнахме всеки да говори с по една от тях, почна да реагира странно и леко дръпнато, гледаше приятелката си (аз не погледнах към нея да видя кво става). След като сета приключи видях, че един уинг е влезнал на мацката, където преди тва ми хареса. Стана ми леко тъпо, викам си така е като се моткам. След тва почнах да лафя с един уинг, покрай мен минаха 2 мацки, които не спрях и една срещу мен на обща маса, при която не отидох. Доста си влезнах в главата, отидох до кенефа да ресетна. След тва бързо влезнах на едно симпатично миньонче, което добре се отвори и се буташе сама в мен като се приближа след тва. Дойде приятелката и, която за мой късмет имаше по-рязко чувство за хумор и лесно я спечелих. Беше застанала между нас да я пази, но след тва ни остави. С малката потанцувахме и си поговорихме, но не питаше въпроси а мен не ми идваха мн теми за разговор, бех малко без посока. Дръпна се като си сложих ръка на ханша и, поговорихме още малко и си тръгнаха с приятелката и. Като тръгваха ми мина да и взема контакт, но сам се отрязах, че няма смисъл щот било слаб сет, с което си бутнах леко вайба. След тва видях пак един уинг, пообиколихме. По едно време около нас имаше 4 които бих заговорил, една от който си ме кефеше повече, но не отворих никоя. За тая къде най ме кефеше се изнизах с тва, че приятелката и беше от по-ранен сет и щяла да ме контрира за тва, хах. Преди излизане тръгнах да отворя една мацка, където ме кефеше, но се/я подминахме 5-6 пъти за вечерта, но като стигнах до нея просто я подминах и с тва си убих изцяло вайба и не ми се стоеше вече.
На тръгване ми беше тъпичко, но осъзнах, че изцяло аз съм си направил вечерта такава и отговорността си е 100% моя и от тая мисъл, леко странно си помислих, ми стана по-добре. Замислих се, че до ся не е имало някоя да ме отреже така, че дори да е близо до тва колко тъпо аз сам мога да се накарам да се почувствам хахах.
Съботата я пропуснах и така счупих веригата от 2 излизания/седмица от доста време.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|