Готина Свалка. Видео обучение, курс по свалки, флирт, съблазняване, ефективна комуникация, запознаване и секс с красиви мацки и гаджета

Видео курс по свалки и флирт с красиви жени.
Научи се как да съблазняваш жените около себе си.
Разбери как да бъдеш по-привлекателен човек.
Открий тайните на успеха с жените. Овладей изкуството на съблазняването.

В DVD-то са включени темите:

 1. Вътрешна и външна игра
 2. Структура на свалките
 3. Свалки на улицата
 4. Срещи и разказване на историиГотина Свалка. Видео обучение, курс по свалки, флирт, съблазняване, ефективна комуникация, запознаване и секс с красиви жени
 5. Свалки в заведения
 6. Конкретни ситуации и как да подходиш
  /продължителност - над 3 часа/

В DVD-то са включени демонстрации
на свалки и флирт на живо:

 1. Демонстрации на живо 1
 2. Свалки на улицата 2
 3. Бонус демонстрации 3
  /продължителност - над 1 час/  

Обща продължителност на видеото в целия DVD диск - над 4 часа.


Отзиви от хора преминали обучението:

"Готина Свалка беше нещо разтърсващо, извън всякакви очаквания. Днес в понеделник се чувствам друг, по-добър, по-позитивен, по-усмихнат човек. Трябва да кажа че никога преди не съм имал смелостта да заговоря момиче. Вече се поотърсих от това. Спирам и заговарям момичета..."
- Positive, гр. София

"Първо, да не пропусна да БЛАГОДАРЯ на момчетата от проекта за изключително качественото обучение. Самият факт че тези момчета, които до голяма (ако не напълно) степен са уредили живота си се стараят да те научат на колкото се може повече неща, говори що за пичове са!!! Винаги позитивни, винаги усмихнати, говорят с ясен глас, така че от другия край на улицата можеш да ги чуеш!"
- Gogsi, гр. София

"Уоркшопът ми беше много полезен - знам в каква посока да работя и ще работя. Аз искрено се забавлявах, та дори някои останаха с впечатлението, че се лигавя и не се отнасям сериозно към мероприятието. Но от всичко най - доволен останах от факта, че успях да преодолея страха си! Приятно изненадан останах от бруталната искреност на Slayer, Sboy и Илиян. Нищо не ни спестиха."
- TheDarkSide, гр. Добрич

"Дали съм доволен от обучението? Няма как да не съм, Slayer, SBoy и Илиянски се постараха максимално. Сега всичко зависи от нас, те ни показаха пътя ние сами трябва да го извървим. Благодаря ви момчета вие предлагате нещо което струва много повече."
- MMWW, гр. Харманли

"Лекциите бяха много интересни и разчупиха представите ми за пикап, които бях придобил от четенето на западна литература. Slayer, Sboy и Ilian разказаха страшно полезни неща и добре, че си водех записки, защото информацията, която те ни предадоха беше огромна. Темите се отнасяха до всички етапи на свалката: от вътрешна игра до външен вид и стайлинг, от игра на улицата и първа среща до игра в заведенията. Хареса ми, че лекциите бяха изцяло практически насочени - с много съвети, примери и упражнения. От тогава до днес не е изминал и ден, в който да не си спомня за Готина Свалка, за съветите, за критиките (бяха перманентни), за научените и прозряни неща, който сега се стремя да прилагам постоянно. "
- Vanio, гр. София

Пълните отзиви от "Готина Свалка" може да видите в Отзиви.


Допълнително, може да изтеглите два демо файла с реалното качество на DVD диска - sample1, sample2

За да поръчате диска с обучението - попълнете формата ТУК, като посочите трите си имена, точен адрес, мобилен телефон и в допълнителна информация напишете "Готина Свалка".

Продуктът не се препоръчва на лица под 16 години!

Поръчай Сега


© Pick-Up Project™, pickup-project.net, Всички права запазени