Нег хитове – ефективното оръжие в свалките

 Friendly,  & Email
Автор: Slayer
     0votes

негс(снимка от: линк)

НЕГовете са интересна и същевременно много важна част от пикапа

Представи си следната ситуация. Говориш си с момиче, което ти харесва и решаваш да й направиш комплимент “Много ми харесва косата ти”.
Какво субкомуникира това? Че харесваш косата й ли? Не! На жената веднага и светва, че всъщност си лапнал по нея (даваш и валидейшън) и вече те е завоювала (при това само с външен вид). Ако обаче й кажеш “Много ми харесва косата ти, но тук имаш един непослушен кичур /придружаваш думите си с КИНО/, който разваля цялото впечатление” – това, което субкомуникираш (комплимент + НЕГ) е доста объркващо за нея. Тя няма да е сигурна харесваш ли я всъщност или я бъзикаш за кичура… Отлично! Точно в такова състояние ти трябва момичето, което искаш да съблазниш.
 
Това, което субкомуникират НЕГ хитовете е изключително полезно:
1. Дисквалифицират те като потенциален слагач и натегач. (Отварят другите участници в Сета перфектно, тъй като субкомуникират, че не си опасен и нямаш намерение да се натягаш).
2. Обръщат играта и карат мацката да чувства, че мъжът избира, а не обратното.
3. Нег хитовете свалят ранга и щита на жената, която сваляш.
4. Те субкомуникират, че не си нийди. (Вероятно има и/или е имало и други красиви жени в живота ти и само красота не може да те впечатли).
5. Неговете ти вдигат ранга – щом имаш смелост да оценяваш красивите жени и то не с комплимент.
6. Използвайки Нег хитове ти показваш, че си различен от всички останали смотаняци и подлизурковци, с които всяка жена се сблъсква ежедневно.
7. Използвайки Нег хитс ти караш мацката да ти се квалифицира и да се опита да се докаже пред теб, за да получи валидейшън (твоето одобрение). Дори правейки само това тя започва да изпитва привличане към теб. Обидата (когато е казана по информативен начин, а не в стил “гроздето е кисело”) е възможно най-тежкият НЕГ.
 
Ето няколко примери за НЕГ хитове, които можеш да използваш в Сет. Естествено добре е в последствие да измислиш и свои:
– “Хубави нокти – истински ли са? Не/Да? Е нищо, пак изглеждат добре… май”/същото става и с косата – не го ползвай ако виждаш, че са истински/
– “Хубава блуза – нова ли е купена?”
– “Имаш нещо между зъбите”
– “Не питам теб, многознайке“
– “Много си нетърпелива – направо ужас – /към останалите участници в Сета/ – как я понасяте изобщо?”
– “Нослето ти се мърда много смешно докато говориш /+КИНО/ – Хехе – вижте /показваш това на другите в Сета и ги включваш заедно да се посмеете на мацката/”
– /когато тя ти говори/ “Блах, гадост – наплю ме”
– “Имаш прекалено много цветове по себе си”
– “Тези очила определено не са твоят цвят”
– “Хехе, зъбките /гласът ти/ са точно като на Бъгс Бъни – Хаха, много забавно”
– “Вие ми напомняте на едни героини от филм – познайте кои? …. Не – на поуър пъф гърлс – ти си Бабълс, ти Блосом, а ти Бътеркопф /към жената, която сваляш – ако е с много силен щит/ – ти ставаш и за Моджо-Джоджо май.”
– “Ти си прекалено добро момиче, не си мой тип”
– “Имаш хубави очи… мога ли да ги докосна? /показалеца и средния пръст към очите и/… /тя гледа недоумяващо/… Ааа, мръсни са ми пръстите момент /облизваш ги или за по-мек вариант изваждаш кърпичка и ги забърсваш – след това пак ги вдигаш пред очите и/ А сега може ли?”
 
Внимавай:
– Не трябва да се задълбочаваш в НЕГовете и те да стават предмет на дискусия. НЕГа се хвърля бързо и след това преминаваш към следващата тема. Ако таргета се опита да спори нещо по НЕГа, я НЕГваш отново “Ехоо – аз говоря в момента – не ме прекъсвай” и си продължаваш…
– Не прекалявай с НЕГовете обикновено един, два са напълно достатъчни. Използвай повече, само ако момичето има много голям щит и се държи като супер-кучка.
– В Сет с нискорангови /разбирай грозни/дебели – най-често/ момичета НЕГ просто ще те изкара от Сета. Никой не обича да го унижават и да му се присмиват, а и след НЕГ нискоранговото момичето просто знае, че няма шанс с теб, защото твоят ранг е прекалено висок и обикновено иззлобява.
– След НЕГ се усмихни и просто продължи комуникацията на други теми.
– Използвай НЕГ и за да наказваш нейното поведение, докато получиш силно привличането. В последствие може да използваш фрийз-аут /което на практика си е вид НЕГ, но неосновно вербален/.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *