Pick-Up Project Forum Състезание

 Friendly,  & Email
Автор: PuP
     0votes
 
Pick-Up Project Forum Състезание
competition-forum

Форумът на Pick-Up Project -> https://pickup-project.net/forum/ е най-богатата и качествена информационна система на тематика свалки, флирт,  пикап, запознанство с непознати жени и ефективна комуникация на български език.

Към момента хиляди посетители месечно преглеждат темите във форума и излагат въпросите и проблемите си, очаквайки качествен отговор, не само от екипа на проекта и преминалите обучение хора, но и от всички регистрирани потребители.

По случай настъпващата пролет, ние от екипа на Pick-Up Project искаме да направим подарък на всички настоящи и бъдещи потребители на форума и обявяваме следното състезание:Период на състезанието: От този момент (20 март 2009 г.) до 30 май 2009 г.
Награден фонд: Победителят в състезанието ще получи като награда DVD Video диска „Готина Свалка”, както и отстъпка от 50 лв. за всяко наше обучение или семинар в бъдеще, когато потребителят реши да ползва нашите услуги. Общата стойност на наградата е 119 лв.
Участие: Всеки извън тима на проекта може да вземе участие в състезанието. Условието е да се регистрира във форума и да бъде активен според възможностите си.

Критерии за оценка:
1. Репутация.
Припомняме, че висока репутация във форума се дава за качествени постове или теми. Това означава – достатъчно дълъг, изчерпателен, точен и /по-възможност/ придружен си примери пост. Репутация може да се отнема при неясен, прекалено кратък и неточен пост.  В момента, за да давате или вземате репутация е нужно да имате поне 30 поста във форума. Не забравяйте, че можем да проследим всяко даване или отнемане на репутация и ако някой се опитва да излъже системата, за да получи повече репутация, отколкото реално заслужава ще бъде дисквалифициран.

2. Качествени постове.
Качеството на постовете, статиите и материалите е от голямо значение за всички ни. На никой не му е приятно да получава безсмислени отговори на поставени въпроси или просто подигравка. Нашият тим ще отличи най-качествените постове, като гласува репутация на човекът, който ги е написал.

3. Количество постове.
Макар и не с толкова голяма тежест, колкото качеството – определена бройка мнения ще са нужни, за да може човек да се класира на първо място в състезанието. Тази бройка е съвсем постижима и е 30 поста, като в момента доста потребители я имат или са близо до нея. Имайте предвид, че количеството на постове не е самоцел и некачествени мнения, пуснати само и единствено за количество ще се трият, а могат и да доведат до дисквалификация на човека, който ги е пуснал.

Победителят ще бъде обявен на 31 май и ще получи наградата си в първата седмица на месец юни.

Успех на всички!
– Pick-Up Project – Готина Свалка – TEAM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *