"ВСИЧКО Е ФЛИРТ"
Семинар по флирт и запознанства с жени

Как се флиртува? Научи на новия семинар по свалки от Pick-up Project!


Сега е възможно да гледате пълния семинар „Всичко е флирт” Семинарът се предлага като видео файл, който се свалят директно от нашия сървър.

За да получите семинара пуснете заявка във формата ТУК, като отбележите името си и точен емайл адрес, на който ще получите линк за сваляне на семинара.

Видеото от семинара включва шест части:
1. Флиртове – наръчник за употреба
2. Жестове и мимики за свалки
3. Как да се справим с комплименти и критика
4. Трикове за срещи с жени
5. Въпроси и отговори за флирта и свалките
6. ВИП – въпроси, отговори и съвети

/Продължителността на видеото от целия семинар е около три часа/

Знаеш ли, че близо 99% от мъжете не флиртуват правилно?

Виждал ли си отегчените и съжалителни женски лица, когато някой мъж се запознава с жена и после се опитва да я сваля?

Знаеш ли, че жените са поне 10 пъти по-добри в социалната игра от средностатистическия мъж?

Чудиш ли се как е възможно да успееш във флирта, когато насреща имаш толкова опитен „противник”?

 

Факт е, че самоуките мъже, които имат успех с жени са практикували свалките с години, преди да се превърнат в майстори на флирта. Факт е, че са претърпели хиляди неуспехи по пътя към успеха.
Факт е, че са изгубили стотици дни, за да открият нещата, които наистина работят с жените.
Ние знаем тези факти, защото ние сме от тези мъже.

Ние от Pick-up Project години наред правим обучения и семинари по свалки, флирт и запознанства с жени. Ние знаем, че ти нямаш всичкото това време, за да налучкваш сам правилния път към женските сърца. Ние знаем, че ти искаш бързо и ефективно да можеш да свалиш жените, които харесваш.

За теб ние организираме напълно безплатен семинар. Двама от нашите инструктори, които са майстори във флирта с жени ще ти разкрият част от своите тайни.

Искаш ли да разбереш как да поправиш своите грешки в общуването с жените? Искаш ли да откриеш ефективните методи за флирт и запознанства?


Ако отговорът ти е „ДА” заяви участието си в безплатния семинар „Всичко е флирт” още днес.
Всичко е флирт” ще се проведе на 23 май в София от 13.00 ч. Там ще бъдат представени факти, практични съвети и страхотни идеи за свалки и флирт, натрупани след години опит от личния живот на двамата лектори, както и от обученията, които правят за други мъже.

Какво да очакваш?

Slayer – гуруто в маркетинга и мениджмънта, създателят на Pick-up Project, който години наред обучава мъжете в България на флирт, запознанства, съблазняване и ефективна комуникация ще разкрие част от тайните си в лекциите:
• Жестове и мимики за свалки
• Трикове за срещи с жени

Jimmy - консултант по маркетинг, майстор на разговорите с жени и експерт в приложната психология и ефективното съблазняване, ще сподели своите подходи в темите:
• Флиртове – наръчник за употреба
• Как да се справим с комплименти и критика

Регистрирай се още сега, като попълниш формата за участие. Семинарът е безплатен!

Ако това не ти стига и търсиш още по-изгодна оферта ние ти предлагаме VIP пакет. С VIP пакет ти получаваш място на първите редове в залата, безплатно DVD-видео диска “Готина свалка” и един час персонална консултация от лекторите след края на семинара.

Не пропускай възможността да ни зададеш всички свои въпроси, които те вълнуват, относно флиртуването, запознанствата и жените. Не пропускай възможността и да получиш DVD диска „Готина Свалка”, в който се разкриват тайните на добрите свалячи в България

Ти получаваш място на първите редове в залата, безплатно DVD-видео диска “Готина свалка” и един час персонална консултация от лекторите след края на семинара.

Готов ли си да подобриш своите умения за запознанства и флирт с жени? Готов ли си да откриеш част от тайните на мъжете, които имат успех с красивите момичета?

Семинарът беше проведен на 23 Май в София.

© Pick-Up Project™, pickup-project.net, Всички права запазени