aoen
|
 |
« -: Декември 06, 2012, 12:01 » |
|
Здравейте, съфорумници.
Много от нас са се сблъсквали с проблема, когато излизат да играят, да нямат уинг и да губят таргета поради това, че не е имало човек, който да даде едно рамо в точния момент. Смятам, че ще се съгласите с мен.
В тази тема всеки един от нас ще може да си търси крило за определена вечер. Ако примерно ще ходиш на купон и предвиждаш, че ще имаш нужда от помощ, или ти се излиза на дискотека, обаче приятелите ти са се скатали - пишеш в темата, че ти е нужен уинг за този ден, като гледайте да е поне няколко дни преди това, че да може да се реагира. Давате подробна информация, къде ще ходите и какъв човек си търсите. Съответно ще си имате вътрешно споразумение какво давате - дали ще са пари, пиене, приятелките на таргета или нещо друго, това си е ваша работа, но идеята е да има някаква мотивация.
Лично аз виждам само позитиви, ако темата започне да се използва често - придобит опит, нови социални контакти и готини приключения. Хайде, със здраве да си я ползвате.
-have fun
|
|
|
Активен
|
Всичко е относително.
|
|
|
Baby_951
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 586
|
 |
« Отговор #1 -: Декември 06, 2012, 12:08 » |
|
Идеята е супер !! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HardWorkBeatsTalent
|
 |
« Отговор #2 -: Декември 26, 2012, 14:08 » |
|
Здравейте! Търся крило от град Пловдив за дневна и/или нощна игра за някой ден през следващите 2 седмици. Аз съм студент, сравнително начинаещ в играта, направил съм 20-30 апроуча на улицата без сериозни успехи, но пък от теоретична гледна точка съм ок  . Живея в малък град, където познавам повечето момичета и затова идеята ми е да дойда за ден-два до Пловдив и да се отдам изцяло на пик-ъп. Ако има някой, който иска да играе с мен и да си помагаме в развитието, ще бъде чудесно! Благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Qdosan
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 10
|
 |
« Отговор #3 -: Декември 26, 2012, 14:39 » |
|
Здравейте и от мен  . Търся си уинг за Пловдив. Аз съм студент там и съм на 22 години. Ако има навити да пишат лично съобщение. Навит съм и за дневна и за нощна игра. Аиде дерзайте. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rscossworth
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 6
|
 |
« Отговор #4 -: Януари 07, 2013, 13:17 » |
|
За сериозно летене са нужни поне два Уинга. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Miro
|
 |
« Отговор #5 -: Януари 07, 2013, 21:15 » |
|
Аз съм,Миро от Пловдив.Имам вече 5-600 сета и няма проблем да играя с теб.Званкай на 0886852404 на линия съм всеки ден.Аре батка.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dimittrrovv
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 17
|
 |
« Отговор #6 -: Януари 15, 2013, 00:27 » |
|
Търся Уингове от Пловдив който са навитаци да ми пишат лично 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MLUKNI
PuP H4ck3R
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 799
|
 |
« Отговор #7 -: Януари 16, 2013, 01:45 » |
|
Day game, Лондон, като се постопли времето. Ако има навити да ми пишат.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #8 -: Януари 25, 2013, 22:49 » |
|
Здравейте братлета,търся уинг от София,от 14 до 18 години,който е навит да пише и евентуално може да измислим нещо 
|
|
|
Активен
|
"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls" Roadtrip.
|
|
|
BeTePaHa
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 58
|
 |
« Отговор #9 -: Януари 30, 2013, 15:36 » |
|
Звъннете или пишете на лично(таксата за обучението се приема на място  ) 17 години Пловдив. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
muldaveca
|
 |
« Отговор #10 -: Февруари 02, 2013, 21:55 » |
|
Пичове скивам , че мнозинството от вас сте от Пловдив или региона.Дайте , който е за Пловдив да се разберем и да направим едно пикъп шествие?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
THE
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 14
|
 |
« Отговор #11 -: Февруари 03, 2013, 17:16 » |
|
София 16 - 19 ако има навити да пишат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gio
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #12 -: Февруари 04, 2013, 16:02 » |
|
Пичове скивам , че мнозинството от вас сте от Пловдив или региона.Дайте , който е за Пловдив да се разберем и да направим едно пикъп шествие?
Супер навит
|
|
|
Активен
|
|
|
|
muldaveca
|
 |
« Отговор #13 -: Февруари 04, 2013, 19:18 » |
|
Джио сега ще ти драсна на личен братле...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
WhatAFart
|
 |
« Отговор #14 -: Февруари 04, 2013, 20:47 » |
|
Варна, нощна игра, 16-20 (ако е под 18, то поне да може да влиза в дискотеките)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sisonpyh
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #15 -: Февруари 05, 2013, 15:40 » |
|
На 18 от София съм, търся уинг, изискване - да не му се разтреперват коленцата от женски парфюм:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Altern8
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 98
|
 |
« Отговор #16 -: Февруари 13, 2013, 10:00 » |
|
Ебати... Кво стана, Пловдив здраво е нападнал форума... Айде майни, някой ако е ог региона да ми цъкне на лично.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Equilibrium
PuP Hero
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1453
Let it be
|
 |
« Отговор #17 -: Февруари 25, 2013, 19:59 » |
|
Търся уинг, който да ме прати в ада или в рая (едва ли...), посредством чук по главата, огнестрелно оръжие или бухалка. Ама така... случайно и неочаквано да го направи, за да ми дойде изневиделица и да не страдам. Повече.
|
|
|
Активен
|
Leaders grow leaders.
|
|
|
Paint_it_Black
|
 |
« Отговор #18 -: Февруари 25, 2013, 21:21 » |
|
Търся уинг, който да ме прати в ада или в рая (едва ли...), посредством чук по главата, огнестрелно оръжие или бухалка. Ама така... случайно и неочаквано да го направи, за да ми дойде изневиделица и да не страдам. Повече.
Много настоявам да стана този уинг, който търсиш. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Equilibrium
PuP Hero
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1453
Let it be
|
 |
« Отговор #19 -: Февруари 26, 2013, 22:15 » |
|
Идеално, мерси за подкрепата! Като гледам даже си се подготвил с пушка, но дулото й нещо не ми харесва. 
|
|
|
Активен
|
Leaders grow leaders.
|
|
|
|