Репорт:
Бях я подгрял леко преди това във вайбъра. Казах й, че съм й подготвил нещо интересно за следващия път, че я искам с червено червило и лак и да си отдели повече време. И най-вече да не мрънка като миналия път, което й натяквах многократно - повече не бъзик, но и за да си коригира границите и отношението от предния път.
Около 5 минути преди срещата ми звънна:
- Аз съм еди къде си, трябваше да мина да оставя нещо, сори, ще дойдеш ли да ме вземеш или поне да се срещнем някъде си
- Не. Чакам те тук, идвай
- Ама то колко време ще ми трябва, хайде да се пресрещнем някъде по средата
- 15-20 минути ти е, чакам те на мястото
Дойде след около 20 минути, беше доста издокарана - с изкуствени мигли, чорапки до над бедрата, пола и червено червило. Беше се постарала. Беше и с по-позитивна енергия и настроение от предишната среща. В началото го играх леко дръпнат, но без да правя излишни драми за закъснението й. Седнахме да гледаме мача като тя доста се разговори, а аз не я отразявах много, много и на места отговарях само с "аха" , "мхм" докато си гледам мача.
Ето и един може би слаб момент. Тя ми казва:
- Отиди да ми вземеш една бира(мястото беше на самообслужване)
Първия път не го отразих. След това пак:
- Хайде де, отиди да ми вземеш една бира
Можеше да я резна с нещо "е да не си малолетна, иди си вземи" / "случайно да ти приличам на сервитьор ?", но в случая явно бях на футболна вълна и не ми дойде нещо силно да кажа. За това просто й казах:
- Ей ся.
И след няколко минути й взех една бира(може би провайдърско и грешно, но явно не и фатално за цялостната картинка)
Изгледахме до края на първото полувреме, като тя доста повече говореше, а аз си гледах мача и дори я игнорирах. Казах й, че не ми се гледа повече, че мачът е ясен и да тръгваме. Последва ме. Мацката каза, че е пила малко и преди да се види с мен, +1 бира в мое присъствие и накрая половината вино в апартаментчето. Казвам го, щото може и алкохолът да има някакво влияние.
По пътя за таванчето градих предимно репорт. Като стигнахме пред сградата й казах:
- Тук, на последния етаж ти е изненадата. Хайде.
- Ама.. чакай. Да не си помислиш нещо сега ?
- Не. Какво да си помисля ? Май само ти си мислиш някакви неща. Хайде влизай, нищо няма да правим
Качихме се, показах й изненадата, като й дадох едно 15-20 минути, в които не я натисках, оставих я да пийне и да изградим още малко разговор. В началото я усетих, че е малко смутена. След това започнах леко да я галя, да я прегръщам, да я целувам/хапя по гърба и раменете. По едно време нещо каза, че съм й "нарушавал личното пространство", което ме издразни и й дадох рязко назад. Оставих я пак повече да говори. Има една китара на таванчето, заигра се с нея, опита се да свири и да пее караоке..
Започна да навлиза в някакви теми(оставих я да води повече разговора, съответно и да инвестира), психологии, чудесии. Как имало 4 архетипа жени, кралици, момиченца, майки, не знам си какви и аз й казах:
- Е явно на един мъж му трябват 4 жени, за да си има всичко хахах
Почна да се обяснява как една жена можела да има всичко в едно, да се доказва. Вървяха добре нещата. Започна да се отпуска, дори каза, че ако е знаела, че ще я водя там, щяла да остане да спи, но така не можела без да си вземе някакви неща. Щяла да спи на леглото, а мен да ме остави на диванчето. Уби ме от смях това момиче

Започна да се отпуска, качих й краката върху скута ми, но пак се дърпаше като ескалирам за целувки и събличане, което започна сериозно да ме дразни - все едно съм някакъв ученик, дето се пробва по 10 пъти да мине изпита. След 2-3 опит, просто се отказах и й казах, че след малко тръгваме. След това започна да увърта, че не бързала толкова - даваше ми тотално смесени сигнали.
Винаги като се сблъскам с такова нещо и такъв ЛМР, почвам да си мисля дали мацката не иска просто да си я "взема" и един вид да я награбя въпреки нейното дърпане. Ама после не ми се лежи за изнасилване, та се въздържам.. Можеше и по съвет на stone просто да си го извадя, но не го усетих и не ми се връзваше с виното, китарата и романтичната обстановка

Вече си тръгвахме, беше се разлигавила доста и я накарах да излезе, за да пусна алармата. Затворих вратата и тя влезе - мислела, че я гоня и ще остана вътре. Казах й да се махне, за да пусне алармата. Излезна и след това пак влезе точно преди да пусна алармата. Тогава вече я усетих, натиснах я до стената за целувки, бараници, получи се доста силен момент и продължихме в правилната посока

П.С. Знам, че специално с тази мацка не съм го играл по най-ефективния начин, че съм вкарал доста бета и провайдърски елементи. Това ми е ясно. Такава беше динамиката. Важното е обаче, че си постигам целите.