Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Януари 25, 2021, 16:25 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Неуспеш AMOGing за французойка. Има ли смисъл да се напъва ситуацията?  (Прочетена 663 пъти)
Nikk
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +18/-6
Неактивен Неактивен

Публикации: 96Профил
« -: Септември 22, 2019, 13:44 »

Част съм от оргнизация, която прави събития за интернационални групи в чужбина. Преди седмица дойде нова група, около 200 човека, и си набелязах няколко момичета, с които бих се пробвал да направя нещо. Тъй като с групата ще се виждаме в продължение на няколко месеца, реших да подхождам бавно, индиренктно и да градя пасивен атракшън. До момента стратегията ми цялостно работи добре, повечето хора ме познават, момичетата ми се усмихват като ме видят, дори някои сами идват да си търсят внимание от мен.
Това добре, обаче си харесах една францзойка. Слабичка, висока, русокоса, синеока, доста грациозно момиче. По характер е доста срамежлива и не говори много. Още първия ден успях да си проправя път до нея и се запознахме. Не мога да кажа, че съм долавял някакви конкретни сигнали от нея, че има интерес, но просто го приех по презюкция. Единствено ми направи впечатление, че докато говорим премисля доста какво да каже и има напрегнат body language. Естествено това може да е, защото се притеснява и не говори на майчиния си език, но може и да ме има за high value тип, защото получавам доста validation от останалите хора от групата и съм близък с организаторите на събитията и затова да е напрегната. Реших просто да действам, без да си правя прибързани заключения.
Тъй като имах задачи към останалата част от групата, през ден 1 и 2 не съм прекарвал поваче от около 2-3 часа общо с нея. Както очаквах, хбаво момиче няма да остане само за дълго, веднага я наобиколиха 5-6 човека. Повечето от тях очевидно нямат шанс и не ги виждам като конкуренция, но едно от момчетата е една идея по-активно от останалите и май й оцелва доста стандартите. През ден 3 имаше екскурзия до близък град, където очевидно въпростният пич е имал вереме да говори по-дълго с момичето, а аз нямаше как да присъствам поради логистични причини. Вечерта имаше караоке бар, на който бях решил да я играя малко повече. Отидох сравнително късно. Групата вече се беше събрала и момчето я беше налазило /само си говореха/. Минах през познати хора, за да ги поздравя, като се бях насочил към нея. Стигнах до двамата, погледнах я усмихнах и се и тръгнах да я прегръщам, при което момичето очевидно се напрегна леко. Нищо, калибрирам. Една крачка назад, поглеждам нея, поглеждам и пича. Казвам им с усмивка, че се радвам, че са дошли и се надявам да си прекарват добре. Обръщам се и отивам при други познати. По-късно ще я заговоря пак.
Наблюдавах ги отстрани известно време. В началото момчето не изглеждаше като да прави правилните неща. Говореше й твърде много, твърде инвестиран в цялата ситуация, а тя стоеше с безизразна физиономия. След известно време обаче тя започна малко по малко да се разчупва и около час по-късно вече беше с усмивка на лицето. От страната на момчето, нямаше кой знае каква агресивност. Не изглеждаше обаче също като да прави грешни неща, но очевидно го беше страх да ескалира. Опитваше се да я прегърне през кръста, но не му стискаше изцяо, защото имаше около 10 см разстояние между ръката му и нея. Типичен hover hand пример. Реших да не бързам с резки движение и просто го оставих да си действа. На няколко пъти се приближих до близко до тях с идеята да се включа в разговора им, но просто нямаше моменти, в които това да се случи естетвено. Щеше да бъде твърде агресивно и некалибрирано, а аз не исках да си градя лоша репутация в групата още от самото начало. Просто отидох да говоя с други хора и да си обработвам шансовете с други момичета.
Не ми пукаше като цяло, дори даже бях доста подгрял социално. Реших да си ходя в един момент обаче, защото ставаше късно, а имах задачи на другия ден. Взех си якоето, излезнах от клуба, погледнах напред и видях французойката, момчето, което я играеше и още едно момче от организацията да си говорят. Директно, без да ми мине и мисъл през ума се насочих към тях и ги заговорих. Разговорът не помня в детайли, но им обяснявах за интересни неща наоколо. Идеята отново - giving value. Генериране на пасивен атракшън. Взех им логистиките. Момичето живееше в моята посока, момчето живееше в другата. Ок, супер. Видях я, че си гледа на телефона опциите за прибиране и я попитах, дали е със същия трамвай като мен. Тя ми каза, че е и ме попита дали ще си ходя сега. Отговорът ми беше да и тя ми каза да ходим. Тръгнахме. Пичагата, който също я играеше реши да ни изпрати и си викна за подкрепление някакъв приятел. Аз бях ОК с това, никаква реакция. Докато вървяхме се концетрирах само върху французойкатаи я отцепих от двете други момчета. Стигнахме до спирката и пак се събрахме като група. Естествено продължих да им генерирам стойност, като им разказвам интересни неща, за града и т.н. Не проявявах никакъв активен амогин, но и нямаше нужда. Все пак аз бях човека, който ще пътува към вкъщи с момичето.
На тръгване, момчето и прошепна нещо на ухо за следващия ден. Имаха отново някаква екскурзия и явно я уговаряше да се видят или нещо от сорта. Аз нямаше отново как да присъствам. Нищо, не проявих никаква емоция и го оставих да й говори. Дойде ни трамваят, качихме се с момичето и оставихме пичовете.
Бяхме само двама, но шансовете ми да я пулна бяха минимални. Щеше да е твърде напънато и неочаквано. Все още комуникацията ни беше на платоническо ниво, пък и момичето очевидно беше напрегнато. На няколко пъти тръгна да става да ми прави място да мина без дори да й давам знак, че искам да слизам. Това не го разбрах дали беше ШИТ тест или просто се притесняваше, че се прибира с непознат в 2 през нощта и може да се случи нещо лошо. Все пак никаква реакция от моя страна. Само и казах, да си седи спокойно, а аз като ми наближи спирката ще си стана и тогава ще ми направи място да мина. Опитвах се да я тийзна, но не се получаваше. Или не ми разбираше бъзика или просто не й пукаше за него. Реших да й взема някакъв контакт. Питах я дали има инстаграм. Каза ми, че няма. Може би това беше ШИТ. Ок, не бързам да клоузвам и я ШИТнах и аз. "Ама, как така!? Ти не си ли в крак с модата!? ". При което тя започна да ми обяснява, че нямала социален живот и не била интересна и т.н. Затова няма... Да, бе. Тези думи от момиче като нея са чисто и просто лъжа. Погледнах я с изпитателен поглед и й казах "Наистина ли...". Задържах очен контакт и замълчах. "Обаче имам фейсбук" - се пропука тя. Казах й да ме добави й да ми пише като се прибере. Добави ме естетвено, но ми каза, че ще забрави й няма да ми пише. Очевидно беше, че не искаше да инвестира по начина й на произношение.
Слезнах на спирката ми и не я добавих, докато не се прибрах вкъщи. Прибрах се в 3 и й писах, че съм добре и никой не ме е отвлякал, да не се притеснява. Този път разбра шегата и ми каза, че и тя се е прибрала вкъщи без проблем.
Ден 4 през деня съм зает с други неща, но си мисля, как да подходя в ситуацията. Исках да спечеля малко повече време отново с нея, без пича да е около нас. Имаше пре-парти близо до вкъщи и някои хора от групата щяха да ходят. Не ми се губеше излишно време, ако тя нямаше да бъде там, затова й писах и я питах дали ще ходи. Отговори ми час по късно, че ще ходи и ме пита да ли и аз ще съм там. Казах и да и че ще се срещнем по-късно. Само сийн от нейна страна. Очевидно не иска да инвестира...
Отидох на пре-партито, отоново твърде късно. Имаше 3ма нови пича около нея. Пак реших да не бързам и да си работя по социалния кръг. Говорих си с други хора, а нея я игнорирах. Не си бяхме казали дори здрасти. На няколко моменти различни хора ме запознаваха с други хора пред нея и ме представяха с готини нещата, с които се занимавам. Мисля, че доста добре си градях пасивен атракшън, без дори да се опитвам да правя нещо. Естествено от нейна страна не долавях никакви сигнали.
Случи се да се засечем докато отивах към тоалетната и просто разменихме здраевей-здрасти. Не бързах да инвестирам, докато тя очевидно ме игнорираше. Появи се другото момче от предишния ден и се насади директно до нея. Говореха си, но този път тя не му даваше никакви сигнали. Поне отстрани така изглеждаше.
Решихме да ходим към дискотеката за тази вечер и по път успях да спечеля малко време с нея и още един французин, с който се бях запознал преди това. Разкавах им някакви интересни истории, но след известно време реших да ги оставя да продължат, защото щеше да стане напъната ситуация. В дискотеката я загубих.
След известно време я видях отново с пича от по-рано. Онзи същия, който си я обиграваше от няколко дни. Беше я дръпнал до една стена, беше се облегнал на станата, хванал я беше през кръста и й говореше на ухо. Заключена позиция. Явно вече имаше кураж. Момичето очевидно нямаше нищо против, но от далече виждах, че си гледа опициите за прибиране на телефона. От вереме на време му се усмихваше и се приближваше по-близо до него.
Подобна ситуция ми се случваше вече за 3ти път, а предишните два път не бях аз печелившия. Реших да се намеся този път по-грубо. Отидох при тях, заговорих ги, счупих близостта между тях и й казах да дойде с мен. На момчето му казах, че я взимам за две минути, като очевидно идеята ми не беше да бъдат само две минути. Хванах я за ръката и я закарах в другата зала на дискотеката.
"Искаш нещо да ми кажеш ли?" - започна тя. Не помня какво й отговорих, защото бях пил и малко бях включил на автопилот. Трябваха ми доста топки, за да отида и буквално да му я издърпам. Мисля, че ми каза нещо от сорта, че ме харесвала, което аз май игнорирах. Бяло петно ми е малко. Спомням си, че дръпнах два стола до бара и й казах да седне. Говорихме нещо, но тя беше доста напрегната отново. Опитах се да калибрирам и й казах хайде да отидем при приятелите й и че искам да се запозная с тях. При което тя стана и си изфуча без дори да ме чака. Оставих я. Половин час по късно се върнах в другата зала и я видях, че отново е с другото момче в същата позиция, но не бяха само двамата. Не бях сигурен как да постъпя и просто се присъединих към една съседна група встрани и си танцувахме.
С периферията видях, че я пулва към бара. Ядосах се, щеше да му се получи, а аз пак губех. Не исках да става за 3ти път така. Реших отново да се намеся. Един пирятел беше с мен и се опита да ме откаже, но аз му казах да стои настрани. Хванах се за топките и отидох към бара. Стояха само двамата. Май й беше взе напитка. Бяха един срещу друг и не даваха никакви сигнали, че някой друг може да се присъедини в разговорът им. Отидох до нея, потупах я по рамото и й казах, нещо. Пак не помня какво. Адреналинът ми беше ударил тавана и карах отново на автопилот. Пичага се садна, като ме видя отново. Направи кифленска физиономия на незадоволен/саднат, стана и се махна. Остави ни само двамата. На нея естествено не й сатана много приятно. Даже изглеждаше натъжена. Опитах се да калибрирам ситуацията, но не се получи. Питах я дали го харесва, тя каза да. Казах й, че не искам да бъда лошия човек в ситацията и ако иска може да ме остави /тука май беше груба грешка това/. Тя каза, че ще се махне и отиде отново при него. Стана ми доста криво. Очевидно прецаках ситуацията. Пичагата не беше най-мачо типът в групата, но май щеше да му се получи номера. Дойде уингът ми, взе ме от бара и ме заведе настрани. Отъпках си егото и ми беше тегаво. Напук реших да направя още 2-3 рандъм апроуча с непознати местни момичета, които не са от интернационалната група. Естествено не проработи, защото вътрешно се чувствах загубил. Прибрах се вкъщи.
Ден 5 отново имаше дискотека обаче й бих и пълен игнор през цялото време и се занимавах с друго момиче, към което нямах интерес, а просто го ползвах срещу нея. По едно време танцувахме на денсинга с уинга ми и французойката се появи с нейна приятелка буквално до нас. Май чейсваше? Не бях сигурен. Как точно в цяла дискотека ще дойдат баш пък до нас... Показвах 0 интерес къв нея и не я поглеждах. Момчето от предишния ден се появи след известно време и я дръпна нанякъде, но по-късно вечерта го видях, че беше сам а нея я нямаше. Чудех се, дали вече я беше целунал, но нещо вътрешно ми говореше, че май по-скоро не беше /или поне така ми се искаше/.
Ден 6 - снощи. Рандъм хора се събираха да подгреят в една квартира. Аз бях поканен и знаех, че тя ще бъде там. Реших да отида. Влезнах, хората ме поздравиха, като дългоочакван гост. Имаше докторанти от Канада, които не познавах. Доста готини пичове, развити, успешни хора, които имат супер много потнциал. Запознахме се и очевидно направихме доста добър разговор. Имахме доста общи теми и интереси. Сигурен съм, че от мен лъхаше на високостойносте човек и тя го виждаше. Другото момче го нямаше. Нея я игнорирах. Играхме на игри с пиене и забелязах, че докато всички пием тя ми хвърляше погледи скришом изпод ръба на чашата. Мамицата и. Май играе доста тънки игри. Бях решил вкъщи предварително,
 че като пийнем и тръгнем към дискотеката ще я дръпна настрани и ще си поговорим. Сигурен съм, че вече й беше ясно, че имам някакви намерения към нея и достатъчно топки да действам, ако реша. Мислех да положа основа с разговора и да и намекна, че нещо ще се случи. Планът ми беше по-късно в клуба да я натисна на тъмно.
Загряхме и решихме да тръгнем към дискотеката. По пътя на няколко пъти ми хвърляше отново погледи.
Реших да действам малко преди да влезем. Тап, тап по рамото, но тя само се обърна, видя ме и продължи забързано напред с цел уж да ме избегне. Долна мастия Ухилен. Очакваше да я чейсвам, но аз просто я оставих и продължих да си говоря с хората около мен. Никакво излизшно напъване. Щях да я ШИТ-на в дискотеката и да действам от там нататък. В дискотеката заговорих едно момиче пред нея, което ми се усмихваше супер сладко. Французойката ме гледаше, но аз я игнорирах. Тъпото е, че когато реших да действам с нея вече си беше тръгнала. Нищо, просто щях да заговоря някое друго момиче и да работя върху социалния си кръг. Всъщност вечерта беше доста успешна. Дръпна друго момиче. Натискахме се и си тръгнах с нея. Стигнахме до тях и за пръв път през живота ми получих LMR. Това обаче е история за друг пост, който ще напиша скоро.

Относто описаната ситуцаия: Не мога да разбера дали французойката играе някакви игри. Не знам дали има интерес или просто аз и го преписвам и очаквам да се държи спрямо него. Не знам дали си струва да пресилвам нещата с нея, тъй като има възможност да ми излезе име и да си прецакам социалния кръг за следващите няколко месеца. Мисля да го направя обаче. Не знам скоро кога ще я видя и как да подходя. Ако имате някакви съвети, конкретни или абстрактни, ще са от полза. Помагайте пичове  :police:.
Активен

The shark that doesn't swim drowns...
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines