Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1015
|
 |
« -: Февруари 08, 2020, 21:18 » |
|
Сутринта беше кротка и приятна, събудих се както обикновенно минути реди да се взриви алрматюгата. Забърках си едно много грозно кафе и една много мощна отвара от какви ли не треви и билки и сякакви други китки. Запуших един фиш и оставих мозъка си да се събужда на спокойстие. Беше гаден петък, навремето на младини, чаках петъците за да се самонаказвам с алкохол и друг вид противопоказни работи. Понякога когато е тихо и се заслушам във себе си още мога да чуя Бейса от бара, чувам как избухваха мацките, как пищяха на мощните парцали които въртеше моушъна, чувам как нагърмяни пичаги се викат наздраве. ДОри понякога успявам да видя, радоста и удоволствето, екстаза еуфорията в очите на хората. Беше брутално, славни времена, напивах се като куче, не рядко се катерих по задниците на различни бамбини. В тоя момент, усетих миризмата, мамка му или умът ми си прави пишка с мен или успях да подуша аромата на много, много яко гадженце с е такава яка дупара и цици. Баси мамата, славни времена. Не ми отива вече, на почти 30 години съм, бяла коса изби на няколко места, вече трябва да съм улегнал здраво стъпил на земята човек с визия за бъдещето. Имам две бръчки на двете бузи, и като младеж ги имах, но заклевам се сега ми изглеждат по дълбоки. Мадурите ми продължават да са огромни, аз съм дребен човек, аз съм като една малка хамсийка която носи мадури като на кит. Въжето продължава да е с непоклатим характер, но аз съм реалист, рано или късно, ще предпочитам да пърдя и да псувам правителството отколкото да се кача на гъзъ на някоя мацка, също както малко маймунче се качва на гърба на майка си. Питах се, днес е петък. Дали не е възможно, да направя така, че да видя дали още ме бива в оня бизнес. Дали мога да ида и да се надупча като теле, все пак не отдавна преподавах, изнасях лекции на тази тема. Викам си, чакай да звънна. Аз - Спиш ли бе, гьотверен? Он - Ае ти чеса знаеш ли колко е бе? Аз - Еййй, боклук си беше и боклук си остана. Аре спи, после ми звънни щото да не та изнасиля като богомолка. Обух си пашмагите, хвърлих интирийката на гърба, все пак вън е хладно и се запътих към работа. По пътя се замислих, дали няма да ми излезе, чисто икономически по-изгодно да живея на работа. Ще спестявам 2 часа на ден, което е около 60 часа на седмица. Което, по мои сметки, прави по 3000 лв загуба ма месец заради това, че пътувам. От там на татъка слагам 1200 киломера на месец, горивна смес за които излиза 300-350 лв само горивна смес. Докато си мисля тия работи, един педераст ме засича, напоследък се усещам, че много се изнервям при нарушения и нагло поведение на пътя. Дори няколко пъти ми се искаше да вляза в конфликт. Някой ден, ще ме бият много тежко. Звъни спящата красавица. -Куче умряло, ае да те водя да пиеш нещо довечера, да дойдеш на мене си, че гледам плашило не става от тебе вече. Ако има господ може и да извадиш късмет някоя грозна, космата, дебела мистрия да ти се усмихне. - Да, да става. сега ше видя кви са офертите. Звъни ми, ретро парти брат, много мощно, малко пара няма да се харчим, ще има може и да няма, ама по-добре да има. Аз - Вери гуд, шойне фантастишен. Колко чеса къде? Викам си, ретро парти, браво, много тематично не стига, че се чувствам дърта брантия, ами сега и при пенсиите ше ходя. Аз - Викам запази, за 6 човека, плнарам на масата да сме аз 4 гаджета и една путка. Он - Ае човек, къде ше намериш 6 гаджета. Аз - Ти си прав, запази за четирима. Прибирам се къпя се, правя прическа, чистя патъците, обувам си нови гащи, нови чорапи без дупки, Слагам часовници, слагам парфюми. Ае станах като циганин младоженец. Мазен, накипрен. Влизам в локала, намирам си сепарето, моя човек още го няма. Гледам на масата една бутилка уиски. Викам си, колко мило и предвидливо от страна на оправата, направили са ми комплимент заради това, че имат честта и удоволствието да присъствам в тяхното кафене. Нищо не виждах, имам чувството че с едното около не виждам а с другото съм кьорав. Идва, сервитьорката, какво ще желая, чаша, лед и едно прясно мляко. Смее се нямало, баси мамата, за сок от индрише изобщо няма да питам. Една вода, с много лимони и лед ще ми трябва, пуши ли се, не се пуши, биберона може ли да смуча, може. Връща се, натоварена, предупреждава ме, чебутилката която тъкмо бях отворил е на скромна цена от 140 лв. Не вярвах наистина, че е комплимент от заведението но очаквах да не е повече от 120 лв. Хахахах. Нямаше значение, навремето влизах с една заплата и на другия ден се събуждах само с една обувка на плажа и намирах фас в устата си. Ударих един мощен гълток, едното ми око потрепна, все едно мъглата се разсея пред мен. Ударих уан мор тайм и зрението ми подобри значително, огледах периметъра. Ае викам тука само дърти анаконди ли има. Аз съм най младото кьорпе, няма да се изненадам ако се напия като куче и колабирам в кенефа, тия загорели каки да се възползват от невинността ми. Диждейя въртеше някви ултра корави парцали, каките размятаха цици и гъзове, някой само цици, деуги само гъзове. Викам си, не е излишно да си харесам някоя симпатяга, милф със сладка муцунка и голямо дупе. Започнах да визуализирам, това което смятах да търся, трябваше да има голяма уста, плутни джуки, закачлив поглед. Слабо гримирана, плосък корем леко изпъкнал задник, добре попълнено деколте и ако има възможност да не е на повече от 40. Трудна работа, особенно с точката за лекия грим. Повечето бляха гримирани до степен да не им се виждат очите. Минава покрай мен, някаква с огромни мигли. Погледна ме мен ми стана кофти, грозна картнка. Тежките парфюми ми дойдоха повече, викам си няма да я бъде тая. Ще се напия, като говедо, може и да се сбия и после паля джапанките към къщи. Явно вече не ми се отдава. Ударих още няколко чаши, моя човек се домъкна и се залепи за мен. Викам - Ей, ти си красавец, много мъже биха те унодили, ама аз не съм такъв бе пич. Разкарай се от мен. Отивам при диджея вика, човек пусни ми ЗиЗитопа - Ще го пусна Аз - Пусни го, човече, пусни зизитопа. Той - Пускам го брат, пускам го, Слушай. Аз - Браво, браво, маладец! Обръщам се и скивам, перфектната мишена. 5 Каки на една масичка голяма колкото капачка от бира, всичките натокани, направени, нарязани, пият коктейли и поклащат дупета. Мисля си, ще трябва да работя както, никога до сега не съм работил, ще го изиграя партизанската. Отивам при моя човек. Аз - Знаеш ли на какво ми приличаш с новата си прическа? На хуй с уши(беше се устригал до кожа). Не си най-доброто което може да има човек, но да се надяваме, че ще свършиш работа. Тия там виждаш ли ги, мисля да работя по едната. Перфектния момент е, сега дойдоха още не са отегчени от навлеците, още не са се напили. Сега трябва да изпъкна като черен трън на бяла пета и следващите два часа да го играя мръсно и полека. Ще си се усмихваме, ще и намигам, ще си казваме наздраве, след това Моушъна поне е моме момче, ще пусне някой лют баладяк. Ще го изиграем по сценарий, ще убърне на нещо по-читаво и товага, ще трябва да стискам крака, задници цици, ще трябва да се мляскаме, ще трябва да се натискаме. Идеално, плна беше перфектен. Но как да изпъкна като леке от горчица на небесно синя риза??? Сетих се, за коварните похвати на един познат. Всичките в дискотеката му бяха приятели, махаше с ръка за здрасти на всички. И мацките си мислеха, че всички го познават. Наблюдавал съм го макар и мъртъв пиян съм запомнил туй унуй, ще го играя.
Утре пак, манджата стана.
|