Nikk
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 97
|
 |
« Отговор #120 -: Януари 19, 2012, 22:18 » |
|
Вчера гледам един пич заговаря някакво маце дето е на работа. Тя го ШИТва: -Аз да не съм тук, да се запознавам с хората.
|
|
|
Активен
|
The shark that doesn't swim drowns...
|
|
|
HolyGhost
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 40
|
 |
« Отговор #121 -: Януари 19, 2012, 22:34 » |
|
Вчера гледам един пич заговаря някакво маце дето е на работа. Тя го ШИТва: -Аз да не съм тук, да се запознавам с хората.
Да , права си  тук си да се запознаеш с мен ^___^ или Да , имаш право аз не съм просто човек аз съм бог! вървя с две приятелки едната руса и другата черна и те ме питат - Коя повече ти харесва от нас двете ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Lupus
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 40
|
 |
« Отговор #122 -: Януари 19, 2012, 22:36 » |
|
- Комплименти ли си просите? Пускам стар въпрос, защото не ми хареса отговора му. -Аз да не съм тук, да се запознавам с хората.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1009
|
 |
« Отговор #123 -: Януари 19, 2012, 23:14 » |
|
-Аз да не съм тук, да се запознавам с хората.
Не, разбира се - сядай тука и ме чакай, ще се върна след като проведа някои разговори. (После си заминаваш и я оставяш сама да тъпее). ШИТ: Оня пич има много яка татуировка (ако вие нямате нито една)
|
|
|
Активен
|
Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
|
|
|
hipopotam
PuP H4ck3R
PuP Форум Сенсей
Неактивен
Публикации: 421
|
 |
« Отговор #124 -: Януари 19, 2012, 23:24 » |
|
-Аз да не съм тук, да се запознавам с хората.
Не, разбира се - сядай тука и ме чакай, ще се върна след като проведа някои разговори. (После си заминаваш и я оставяш сама да тъпее). Баче, явно си влюбен, щото подобно на PrizDrachna, не четеш какво пишат, ами реагираш първосигнално на ключова дума. МОМИЧЕТО е на работа там. Няма как да я оставиш сама да тъпее, при положение че тя така или иначе там работи. за мен правилният отговор би бил: -Аз да не съм тук, да се запознавам с хората.
Отг: То пък едни хора дето са тук ... Аз съм по-различен. ШИТ: Оня пич има много яка татуировка (ако вие нямате нито една)
Отг: Аз си знам кой съм и без да ме надписват като куфар на летището.
|
|
|
Активен
|
Странно нещо са жените. Слагат си изкуствени мигли, коси, гърди, нокти. Гримират се с часове!!! А накрая се оплакват, че няма Истински мъже 
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
|
 |
« Отговор #125 -: Януари 19, 2012, 23:56 » |
|
Ааа е пича по-горе беше дал само цитата и реших, че ситуацията е когато сте с мацката някъде и тя не иска да се запознава с хората.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doomdrake
|
 |
« Отговор #126 -: Януари 20, 2012, 00:58 » |
|
Зваеш ли много си права... Кво се занимавам с малокалибрени патлачета, като има тооолкова много бомби навън.
|
|
|
Активен
|
Ако поискаш спри и погледни назад, аз съм твоя сянка, твоя грях, ако поискаш спри и остани да погледна в теб.
|
|
|
auspider
|
 |
« Отговор #127 -: Януари 20, 2012, 19:14 » |
|
Шит - Защо не си намериш някоя на твоите години ( казано от по възрастна от теб )
|
|
|
Активен
|
Всичко, което ти се случва, е отражение на твоя вътрешен свят. Хората, които срещаш, отношението им към теб, историите, които се повтарят в живота ти, съответстват на твоите най-дълбоки убеждения, нагласи и очаквания. Когато започнеш да опознаваш себе си, да откриваш бариерите, които ти пречат, и започнеш да ги преодоляваш, ти ще усетиш как с всяка промяна в теб се променя и всичко около теб.
Защото светът е в ТЕБ!
Защото промяната, това си ТИ!
|
|
|
Darkpower
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 36
|
 |
« Отговор #128 -: Януари 21, 2012, 00:14 » |
|
Този отг го прочетох в този форум не се сещам от кой е Сега така е модерно жени с минало и мъже с бъдеще
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Razputin
|
 |
« Отговор #129 -: Януари 21, 2012, 13:37 » |
|
От мен от кой да е  Радвам се че попивате Шит : Що не позабавляваш приятелката ми !
|
|
|
Активен
|
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. Това което не ни убива, може да ни осакати за цял живот 
|
|
|
auspider
|
 |
« Отговор #130 -: Януари 21, 2012, 13:51 » |
|
Шит : Що не позабавляваш приятелката ми ! - Защото, ще вземеш да ревнуваш Тя - Няма
( и отиваш при приятелката й, и започваш влиртуваш с нея )
|
|
|
Активен
|
Всичко, което ти се случва, е отражение на твоя вътрешен свят. Хората, които срещаш, отношението им към теб, историите, които се повтарят в живота ти, съответстват на твоите най-дълбоки убеждения, нагласи и очаквания. Когато започнеш да опознаваш себе си, да откриваш бариерите, които ти пречат, и започнеш да ги преодоляваш, ти ще усетиш как с всяка промяна в теб се променя и всичко около теб.
Защото светът е в ТЕБ!
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
|
 |
« Отговор #131 -: Януари 21, 2012, 14:56 » |
|
От мен от кой да е  Радвам се че попивате Шит : Що не позабавляваш приятелката ми ! А що не се позабавляваме тримата, какво ще кажеш?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Godspeed
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 28
|
 |
« Отговор #132 -: Януари 23, 2012, 11:53 » |
|
Може да е пускан и преди, но не го намерих: Шит - Ти луд ли си ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
auspider
|
 |
« Отговор #133 -: Януари 24, 2012, 11:26 » |
|
не се сещам за отговор
шит- Вече не ми се обаждаш
|
|
|
Активен
|
Защото светът е в ТЕБ!
|
|
|
Johnny
|
 |
« Отговор #134 -: Януари 24, 2012, 13:29 » |
|
Като не се сещаш, не пиши  -Ти луд ли си? Отг: Явно не достатъчно. -Вече не ми се обаждаш. Отг: Вече не съм девствен. 
|
|
|
Активен
|
"Напред, задници! Да не искате да сте AFC вечно?" неизвестен pickup artist от началото на 21-ви век.
|
|
|
feniks4eto
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 56
|
 |
« Отговор #135 -: Януари 24, 2012, 22:18 » |
|
Шит- Защо продължаваш с лъжите че още съм специална за теб
|
|
|
Активен
|
?ТРАГЕДИЯТА НА ЖИВОТА НЕ Е СМЪРТТА... А ОНОВА, КОЕТО ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА УМРЕ В НАС, ДОКАТО СМЕ ОЩЕ ЖИВИ.? - Норман Казинс
|
|
|
tigerCSKA
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 555
|
 |
« Отговор #136 -: Януари 25, 2012, 09:02 » |
|
Шит: С какво си заслужил да си пускам камерата?
Аз: Искам да ти погаля косата. Шит: Изми ли си ръцете
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pis
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #137 -: Януари 25, 2012, 16:58 » |
|
ами аз ще пусна пак моя, на който никой не успя да отговори предния път (верно че е гаден)
шит: ти кой беше?( със заядлив тон, в дискотека, непозната кифла, нещо я питах за приятелката и)
Отг за кифли: Щом ти е слаба паметта ще се постарая да ти оставя повече неприятни спомени, за да не ти се налага да ме питаш всеки път. Отг за кроасанчета: Да ти кажа честно и аз не те помня, но пък мога да ти оставя трайни спомени. Шит: Готвя само за много спициални със статут официален приятел (шитваме защото аз само излизам с нея, а тя всячески ме дистанцира)
|
|
|
Активен
|
- За всеки влак си има пътници.... - А за тези като мен скъпа има спортна кола, а ти си чакай твоите пътници.
|
|
|
pis
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #138 -: Януари 25, 2012, 17:10 » |
|
Аз: Искам да ти погаля косата. Шит: Изми ли си ръцете
Отг: Нямах време, но вместо сега да си мия ръцете, предлагам после да ти измия косата... и веднага почваш да я галиш 
|
|
|
Активен
|
- За всеки влак си има пътници.... - А за тези като мен скъпа има спортна кола, а ти си чакай твоите пътници.
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
|
 |
« Отговор #139 -: Януари 25, 2012, 20:48 » |
|
Шит: Готвя само за много спициални със статут официален приятел (шитваме защото аз само излизам с нея, а тя всячески ме дистанцира)
И аз лягам само с готини мацки, ама си легнах и с теб нали?! - Ако те дистанцира, рано или късно ще те разкара, по-добре я изнерви и ти.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|