slayer
|
 |
« -: Юли 26, 2009, 19:48 » |
|
Играта е следната: 1. Пуска се амог-шит тест. 2. Следващият отговаря на него. 3. Пуска друг амог/шит тест на свой ред. 4. И така до безкрай.
Целта е да се отговори максимално готино и затапващо! Може да се дават повече от един отговор. Всеки може да участва колкото си иска - стига да не отговаря на своя амог/шит тест разбира се. Това получих днес като персонал месидж /да помогна за готин отговор/:
Амог: Ами с тези розовки блузки се обличаш като гей ПУА: Ма аз съм си гей - не ми личи - /с абсолютно сериозен-мачо глас/ ПУА: Глей ква си груба - аз излизам с теб, а ти ме обиждаш... лошо Мими лошо... /сериозно - да я спечеш/ ПУА: За заблуда на противника... и работи виждаш ли... /на шега/
-SL
p.s. Аз тук съм дал отговор - нека следващият просто даде още един отговор на този АМОГ и да пусне свой без да му отговаря, да стане играта 
|
|
|
Активен
|
I'm a very special kind of monster
|
|
|
remanton
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 55
|
 |
« Отговор #1 -: Юли 26, 2009, 22:17 » |
|
Амог: Ами с тези розовки блузки се обличаш като гей ПУА:Мдаа, щом казваш сигурно е така - /с нехаен тон, с който да покажеш, че реакцията й после не те засяга/
Амог: Eй, ама много си скучен - що мълчиш?/ казано както от мъж на мъж, така и от жена на мъж/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
VHt1
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 55
Мега AFC
|
 |
« Отговор #2 -: Юли 26, 2009, 22:57 » |
|
Амог: Eй, ама много си скучен - що мълчиш?/ казано както от мъж на мъж, така и от жена на мъж ПУА: Разсейват ме пишните ти форми , ти си виновна като си сложила... къса пола / дълбоко деколте / секси рокличка и т.н - казано с палав тон и гледайки девойката право в очите  Шит Тест - Прекалено си стар за мен
|
|
|
Активен
|
What is more overrated..Burger King or a hot chick ?
|
|
|
Shin
|
 |
« Отговор #3 -: Юли 26, 2009, 23:23 » |
|
Шит Тест - Прекалено си стар за мен ПУА: Права си, ще ти дойда вповечко с всичките тези години опит.
Шит тест: Ще ми вземеш ли една количка ако обичаш?
|
|
|
Активен
|
Който падне в бой за свобода, не пада по-далече от дървото.
|
|
|
Marmalad
|
 |
« Отговор #4 -: Юли 26, 2009, 23:35 » |
|
Шит тест: Ще ми вземеш ли една количка ако обичаш?
ПУА: Разбира се, след десет минути. (В учтив тон, да седи и да си чака количката, която не идва)
Амог: Ти си на 23? Изглеждаш на много по-малък!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
goshko.trabata
|
 |
« Отговор #5 -: Юли 27, 2009, 09:01 » |
|
Шит тест: Ти си на 23? Изглеждаш на много по-малък! ПУА: В лицето съм малък, но то се компенсира от други области  Шит тест: Изчакай ме тук само да пробвам тая блузка (от което се подразбират още 2 часа по магазините след това).
|
|
|
Активен
|
Pick-up is a lifestyle..
|
|
|
goikoo
PuP Форум Майстор

Неактивен
Публикации: 165
Напред и нагоре
|
 |
« Отговор #6 -: Юли 27, 2009, 09:38 » |
|
Шит тест: Изчакай ме тук само да пробвам тая блузка (от което се подразбират още 2 часа по магазините след това). ПУА: Отивам в нас после ела да ми покажеш блузката. Шит тест: Много ти е малък.(Подразбира се за какво става въпрос  )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slayer
|
 |
« Отговор #7 -: Юли 27, 2009, 10:03 » |
|
Шит тест: Много ти е малък.
ПУА: Малък ми е носът, но други части са ми точно по мярка...
АМОГ/тест: Много бързам сега...
|
|
|
Активен
|
I'm a very special kind of monster
|
|
|
goikoo
PuP Форум Майстор

Неактивен
Напред и нагоре
|
 |
« Отговор #8 -: Юли 27, 2009, 10:29 » |
|
АМОГ/тест: Много бързам сега... ПУА: Нали знаеш бързата работа срам за майстора..  Шит тест: Много си ми симпатичен ,но за сега не бих имала нищо повече от приятелство с теб.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shin
|
 |
« Отговор #9 -: Юли 27, 2009, 10:49 » |
|
Шит тест: Много си ми симпатичен ,но за сега не бих имала нищо повече от приятелство с теб. ПУА:Не ме притискай така, де! Аз и за приятелство не съм готов още.
АМОГ: Оооо, я не ме занимавай с глупости!
|
|
|
Активен
|
Който падне в бой за свобода, не пада по-далече от дървото.
|
|
|
goshko.trabata
|
 |
« Отговор #10 -: Юли 27, 2009, 11:09 » |
|
АМОГ: Оооо, я не ме занимавай с глупости!
ПУА: Явно е, че си интелигентна, ако те науча и как да се обличаш, равна няма да имаш (НЕГ).
Шит тест: Ние май ще си тръгваме.
|
|
|
Активен
|
Pick-up is a lifestyle..
|
|
|
Manoeuvre
|
 |
« Отговор #11 -: Юли 27, 2009, 11:25 » |
|
Шит тест: Ние май ще си тръгваме. Отговор: Крайно време беше, едни моделки от екс граунд отдавна чакат да ви заемат местата!
Шит тест:Казваш, че съм стара/грозна/глупава ли?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Marmalad
|
 |
« Отговор #12 -: Юли 27, 2009, 12:12 » |
|
Шит тест:Казваш, че съм стара/грозна/глупава ли? ПУА: не знам как точно да ти го кажа... + огромна усмивка...
Шит тест: Подай ми чашата. (чашата е пред теб, а хб до теб)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
goikoo
PuP Форум Майстор

Неактивен
Напред и нагоре
|
 |
« Отговор #13 -: Юли 27, 2009, 12:24 » |
|
Шит тест: Подай ми чашата. (чашата е пред теб, а хб до теб)
ПУА: Тази чаша която сама ще си вземеш ли ? + Усмифка
Шит тест: Какво ще ме почерпиш?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
miracle
PuP Masterpiece
PuP Форум Майстор
Неактивен
Публикации: 288
|
 |
« Отговор #14 -: Юли 27, 2009, 12:30 » |
|
Шит тест: Какво ще ме почерпиш?
- Ще видим...
Шитка: Не ми харесва прическата ти.
|
|
|
Активен
|
have fun
|
|
|
Somewhere
PuP Masterpiece
PuP Форум Майстор
Неактивен
Публикации: 226
Ex Fide Fiducia
|
 |
« Отговор #15 -: Юли 27, 2009, 12:43 » |
|
Шитка: Не ми харесва прическата ти. пУа: Странно останалите момичета откачат по нея, но заради жив човек няма да си промена стила който на мен ми харесва, така, че ще се наложи да я заобикнеш ( а и не само нея )
шитка:(оговорили сте се да излизате някъде и ти звани 2 3 часа преди срещата): Днеска няма да мога да доита но в близките дни, ще ти се обадя да излезнем..
|
|
|
Активен
|
Животът е кратък и след това умираш, нали знаете?
|
|
|
nachko
PuP Masterpiece
PuP Форум Ученик
Неактивен
Публикации: 124
Ние сме на всеки километър!
|
 |
« Отговор #16 -: Юли 27, 2009, 15:36 » |
|
шитка:(оговорили сте се да излизате някъде и ти звани 2 3 часа преди срещата): Днеска няма да мога да доита но в близките дни, ще ти се обадя да излезнем.. отговор: Вече съм си променил програмата заради теб. Така че или е днеска или няма да е изобщо.
Шит тест (тази събота ми го бутнаха - морална награда за този който познае как отговорих): Ти винаги ли си толкова забавен или само пред мен се правиш на интересен?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Marmalad
|
 |
« Отговор #17 -: Юли 27, 2009, 17:05 » |
|
Шит тест (тази събота ми го бутнаха - морална награда за този който познае как отговорих): Ти винаги ли си толкова забавен или само пред мен се правиш на интересен? Аз : Не, просто ме харесваш  Шит тест/Амог : Ти само пред мен се правиш на интересен, но кой знае как те командват приятелите ти. ( На мен ми го хвърлиха )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kromodor
|
 |
« Отговор #18 -: Юли 27, 2009, 18:37 » |
|
Шит тест/Амог : Ти само пред мен се правиш на интересен, но кой знае как те командват приятелите ти. ( На мен ми го хвърлиха )
Аз: Уф мани, дай да ядем по бързо че трябва да ходя да им хвърля боклука и да им изпера чорапите. (приблизително сериозен тон)
ШИТ Т: Уау, това сам ли го измисли? (ироничен тон)
--- Слеъре човек, пак ни метна в гийкщината...
|
|
|
Активен
|
Границите са там, където сам ги поставиш.
|
|
|
Daniel
PuP Contributor
PuP Форум Сенсей

Неактивен
Публикации: 367
Contemporary Bohemian
|
 |
« Отговор #19 -: Юли 27, 2009, 20:53 » |
|
ШИТ Т: Уау, това сам ли го измисли? (ироничен тон)
Не, прочетох го в новото Козмо. (сериозен тон) ----------- Шитка: Изглеждаш ми притеснен.
|
|
|
Активен
|
"Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си! А репутацията ти нека се сгромолясва на воля - важното е да надживееш копелетата." "Мъжът винаги ще бъде привличан от жената, която отразява най-дълбоката му визия за него самия, жената, чието отдаване ще му позволи да изпита чувство за самоуважение. Мъжът, който е гордо уверен в собствената си стойност, би искал най-възвишения тип жена, достъпна за него, жената, на която се възхищава - най-силното, най-трудното завоевание, защото усещането за постижение може да получи само от притежаването на героиня, а не на празноглава уличница. Той не се стреми да придобие стойност, той се стреми да я изрази. Няма конфликт между стандартите на ума и желанията на тялото му." 
|
|
|
|