the_young_lion
PuP Форум Сенсей

Неактивен
Публикации: 402
DONT BE SCARED, HOMIE
|
 |
« Отговор #2520 -: Ноември 15, 2011, 21:54 » |
|
отг : ми добре вземи и тях ще правим петорка  със смях и дебнеш за друг подходящ момент
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nemo
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #2521 -: Ноември 17, 2011, 00:17 » |
|
1: "Tи да не си пуа?"(на улицата) казах, че нещо такова и ми е приятно да се запознавам с красиви жени 2: пак тя: "Взе ли много номера днес?"
3: вече 3 жени са ме питали: "и какво, обикаляш по улицата и се запознаваш с жени?"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krisit
|
 |
« Отговор #2522 -: Ноември 17, 2011, 08:33 » |
|
1: "Tи да не си пуа?"(на улицата) Кой дали съм ? (бих се правил на недоразбрал и бързо сменям темата) 2: пак тя: "Взе ли много номера днес?" Не, само твоя (иронично) 3: вече 3 жени са ме питали: "и какво, обикаляш по улицата и се запознаваш с жени?" Да ама се запознавам само с най хубавите  Ето го и моя ШИТ: 1-2 пъти ми се е случвало и се дразня много като ми го кажат обикновенно им обръщам гръб като го чуя. Легнали сме в 1 легло не сме се ебали още, примерно на някой купон или просто си се узовал във кревата на момичето, прегръчщаш я налазваш я и тя разправя ооооооххх стига, топло ми е  ? Аз като го чуя тва и обикновенно изсумтявам недоволно със оооооо и се обръщам на другата страна така че да съм с гръб към нея и да не я докосвам въобще, горе долу работи..Ама ми е интересно вие какво бихте направили в такава ситуация  Кво им е топло толкова аз съм се одъврил като незнам какво тя и топло, не ми се е случвало скоро ама нощеска сънувах гаден сън със подобен сценариий и реших да ви проверя 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bacardi
|
 |
« Отговор #2523 -: Ноември 17, 2011, 20:54 » |
|
Аз бих отговорил нещо от сорта на "Махни ги тия дрехи, гледай как си се навлякла".
Един стар съученик дойде на една сбирка да се видим и един от групата го базикна след като той поиска цигара с "Ти дойде да ни изпушиш цигарите само", а той отговори:
АМОГ: Ми да за какво други сте ми ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lovely
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 77
|
 |
« Отговор #2524 -: Ноември 19, 2011, 21:27 » |
|
Бях си определил среща с бивша,но не отидох.Истината е ,че нямах възможност,бях и звънял да я предупредя,но не дигна.Ето го и шита ,който ми каза след това:
Шит:Нямаше нужда да ми връзваш тенекия,личи си колко ти пука за мене Моя отговор-Ако си беше дигнала телефона щеше да е хубаво
Още един шит: Въобще не съм го чула..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lovely
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #2525 -: Ноември 21, 2011, 15:32 » |
|
Аре е хора задействайте се малко.Заляха ме с шитове тая седмица  Шит:Един път се вързах на лъжете ти ,но повече няма Шит:Не се нуждая от приятел,мисля ,че никой не ме заслужава
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sinner
|
 |
« Отговор #2526 -: Ноември 21, 2011, 18:45 » |
|
Шит:Не се нуждая от приятел,мисля ,че никой не ме заслужава Отг: Може би, но със сигурност се нуждаеш от (секс) партниор  Отг2: Що мислиш така да не си Мис Свят случайно? Шит:Един път се вързах на лъжете ти ,но повече няма Отг: Така е, защото повече няма да има лъжи между нас  Шит: Ще си помисля (при покана за кафе) Шит2: Ами не знам сладурче, може и да се видим, може и да не се видим
|
|
|
Активен
|
Не бъди статист в собствения си филм! Напротив - изиграй главната роля.
|
|
|
lovely
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #2527 -: Ноември 22, 2011, 12:05 » |
|
Отг1:Давам ти 5 мин - след 5 мин помисли ли си ? Отг2:Ще се видим или не ? Последно ? Амог:Ти с глупавото ти самочувствие,хубава прическа и чувството за перфектност,нараняваш тези ,които те обичат! Не излязох с девойката и нещо почна да става емоционална Моят Отг: Следващия път като искаш да излезеш с някого не го приемай толкова навътре
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gushtera
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 78
|
 |
« Отговор #2528 -: Ноември 23, 2011, 00:01 » |
|
Амог:Ти с глупавото ти самочувствие,хубава прическа и чувството за перфектност,нараняваш тези ,които те обичат! Отг. Не ме обичай в такъв случай! Шит. Сърда се! Не разбра ли ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nemo
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #2529 -: Ноември 27, 2011, 15:15 » |
|
За последния потребител, Гущера, нямам отговора, та включвам и неговата шитка
Шит. Сърда се! Не разбра ли ?
Шитка от мен: по време на среща - И к'во, ся на втора среща ли ще ходиш след мен? (в случая да)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shin
|
 |
« Отговор #2530 -: Ноември 27, 2011, 21:18 » |
|
Шит. Сърда се! Не разбра ли ? На това не бих отговорил нищо вербално, а просто ще се усмихна. Шитка от мен: по време на среща - И к'во, ся на втора среща ли ще ходиш след мен? (в случая да)
Втората ми среща за днес беше с теб. Сега отивам на третата.
Шитка: Занеш ли, че ми приличаш на опосум?
|
|
|
Активен
|
Който падне в бой за свобода, не пада по-далече от дървото.
|
|
|
hipopotam
PuP H4ck3R
PuP Форум Сенсей
Неактивен
Публикации: 421
|
 |
« Отговор #2531 -: Ноември 27, 2011, 21:26 » |
|
Шитка: Занеш ли, че ми приличаш на опосум?[/color][/b]
Отг: Знам, а ти знаеш ли, че живеят само в Америка?
|
|
|
Активен
|
Странно нещо са жените. Слагат си изкуствени мигли, коси, гърди, нокти. Гримират се с часове!!! А накрая се оплакват, че няма Истински мъже 
|
|
|
breaker
PuP Форум Майстор

Неактивен
Публикации: 166
Just Artist... връзват ми на късмет :D
|
 |
« Отговор #2532 -: Ноември 28, 2011, 19:43 » |
|
И понеже не е пуснат нов шит... Шит:Няма да дойда у вас...(да ама дойде  )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Houseania
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 14
|
 |
« Отговор #2533 -: Ноември 28, 2011, 20:40 » |
|
Отг: Както си решиш...
Шитка1: И какво ще стане, ако те изчукам ся, утре няма да ми проговориш.... Шитка2: Ти искаш само да ме ебеш, а утре ще си заминеш за ( еди къде си - в моя случай Пловдив )
Два поредни ЛМР, кофти а ..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tigerCSKA
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 555
|
 |
« Отговор #2534 -: Ноември 30, 2011, 06:44 » |
|
Шитка2: Ти искаш само да ме ебеш, а утре ще си заминеш за ( еди къде си - в моя случай Пловдив )
Отг: Ако те е*а никъде няма да заминавам  Шит: Имам чувството, че ако ми пратиш още един такъв смс, ще поискам да се ожениш за мен....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nepgax4o
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 123
|
 |
« Отговор #2535 -: Декември 03, 2011, 00:35 » |
|
Шитка2: Ти искаш само да ме ебеш, а утре ще си заминеш за ( еди къде си - в моя случай Пловдив )
Отг: Ако те е*а никъде няма да заминавам  Шит: Имам чувството, че ако ми пратиш още един такъв смс, ще поискам да се ожениш за мен.... Отг : Пращаш СМС "Ни моишшш ...  " ШИТ : Не се възгордявай толкова.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|