Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юни 19, 2021, 12:03 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1] 2
  Изпечатай  
Автор Тема: Репорт от морето  (Прочетена 29235 пъти)
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +980/-49
Неактивен Неактивен

Публикации: 797


Профил
« -: Септември 07, 2013, 20:23 »

Действието се развива на Слънчев бряг, където вилняхме тази година Усмивчица
Бях на морето с група приятели, които не играят редовно, но имаха желание да апроучват. През деня пробвахме силиконките и мутресите на Какао, после пообикаляхме на плажа и накрая привечер направихме няколко часа уличен пикап в Несебър.  След това няколко часа сън и се насочихме към дискотеките в Слънчев бряг.
 Малко след 1 влизаме в голяма открита чалготека на плажа. Приятелите ми се измориха от обиколките през деня и бяха психически сринати от многото отрязвания, които събрахме. Илиян често казва - ако 100 пъти те отрежат, но на 101-я правиш секс с готино момиче, това неуспех ли е? Трябва винаги да пазиш положителната си нагласа и да подхождаш уверено, независимо колко пъти са те резнали преди това. Този начин на мислене е сред най-важните предпоставки за  успех в пикапа. За съжаление повечето  от компанията ми се поддадоха на негативните мисли и започнаха да си измислят оправдания ? Няма смисъл, мацките са много надути; - Няма смисъл от цялото това гонене; -Тези свалки ни уморяват, само гоним мацките без успех и тн... Абе въобще бяха се предали тотално.  Трябваше да полагам доста усилия за да не се поддам на техния негативизъм.
 Това означаваше , че отново щях да играя сам, и нямаше смисъл да карам някой да ме покрива за двойните сетове. Викам си - супер,  почвам ги. Взех  да влизам наред  и се кефех на реакциите на златотърсачките и силиконовите кифли. Обикновено те не са свикнали наякой да ги апроучва, а да ги свалят с пари, статус и тн. За това и реакциите им винаги са ми много забавни, когато влизам на подобни момичета. Дори взех телефони на две засукани кифли. Бях влязъл в стейт и се забавлявах яко ? пробвах  наред  всички женско над 5 в заведението.
 Реших да се върна за малко при приятелите си. Намирам ги скупчени един до друг, зяпат някаква мацка. Проследявам погледите им и я видях. Беше неприлично  красиво момиче с дълга до кръста руса коса, сини очи и много красиви и нежни черти на лицето.Висока с дълги бедра, перфектно  тяло и гърди, които хващат окото. По-късно разбрах, че е наполовина рускиня, наполовина българка и очевидно беше взела най-доброто от двете раси 
 Това което ми направи най-голямо впечатление беше естественото излъчване и лъчезарната и усмивка. Силно се открояваше на фона на намусените и потъмнели от грим чалга кифли в заведението. Вече бях сигурен , че няма как да не я пробвам. Все пак питах приятелите си дали някой не иска да и влиза (бяха я намерили преди мен). Те пробваха да ме разубедят: ? Ми няма смисъл, тая е много надута. Само ще те отреже да ти стане гадно. Казах си - супер, време е за действие.
 По навик огледах дали мацката има компания. Тя танцуваше с някаква приятелка , а точно зад тях на бара седяха двама дебелаци с вид на мутри. Нямаше как да преценя дали са заедно , тъй като двамата бяха отрупали бара с чаши и при тях непрекъснато идваха и си отиваха хора. От друга страна мацките танцуваха сами с чантите си, което би трябвало да значи , че не са заедно.  Поемах риск, но нямаше как да оставя такава момиче.
 Тръгнах с уверена крачка към нея. Който ме е виждал как играя знае , че езика на тялото ми се променя много силно, когато видя мацка, която ме кефи в сравнение със случаите, когато влизам просто за спорта. Така беше и сега. Още преди да я стигна тя усети, че ще и влизам.
Хванах я през кръста и я дръпнах към мен:
-   Ей здрасти, харесва ми как танцуваш на тази музика и реших да се запозная с теб.
Гледаше ме усмихната и след малко ми отговаря:
-   Не те чувам.
-   Така ли? Много си сладка, когато не чуваш. Надявам, че не си оглушала от прекаленото слушане на чалга хитове. (казах го със усмивка и несериозен тон)
Перва ме закачливо по рамото с ръчичката си:
-   Нееее.
Отново се усмихва и казва:
-   Наистина нищо не чувам, много е шумно.
Хванах я за ръката и я дръпнах настрани, далеч от колоната.
-   Аз съм (представих се), приятно ми е.
-   Аз съм (и тя си каза името). И не съм глуха (направи някаква нацупена физиономия).
Хванах брадичката и и я повдигнах на горе :
-   Искам да видя пак усмивката ти.
Взе да се смее. Казвам и:
-   Ок, така е по ? добре. Отива ти повече, а пък и когато се мръщи човек му излизат бръчки.
-   Така ли? (Гледаме ме игриво).
-   Да , а  не искам да се сбръчкаш преди да сме се оженили и за това се грижа за теб.
Отново се засмя. Продължихме да говорим в същия тон ? тя много добре реагираше на закачките и се включваше прекрасно в играта. Питах я с кой е в заведението ? каза, че са само двете с приятелката и и чакат останалите да дойдат. Беше удоволствие да си говоря с нея. По някое време ме шитна леко:
-   Как така идваш да говориш с мен без да ме познаваш? Много ми е странно...
-   О, ти явно си доста страшна. Сигурно убиваш всяко момче, което идва да говори с теб?
-   Неее...
-   Или може би правиш други неща с тях (поглеждам я мръснишки).
-   Ееее, глупости (перва ме по рамото ). Как може да си мислиш такива неща?
-   Ей чакай аз за съвсем различно нещо си мислех. Явно имаш доста мръсно подсъзнание!

Продължаваме разговора в подобен тон.  През цялото време докато говорим съм застанал плътно до нея, а тя държи ръцете ми, без да ги изпуска, езика на тялото и е силно положителен и се усмихва непрекъснато. След около 5 мин при нас идва и приятелката и. И тя беше симпатично момиче ( е не можеше да се сравнява с русата, но все пак я биваше). Съжалих, че нямах уинг, който да я покрие. Тя погледна въпросително моето момиче. Знаех какво значи този поглед ? да го разкарам ли. Така мацките в заведенията си уингват и се отървават една друга от нежеланите натрапници.  Двете си поговориха малко и русата мацка ме запозна с нея. Поговорих за кратко с приятелката и. Побъзиках я за страстния танц, който двечките си бяха спретнали и изразих надежда, че между тях няма друго освен приятелство, защото не искам да ме ревнува. Тя грейна и също почна да реагира доста положително. Докато говорим буташе циците си в мен. Обърнах и няколко минутки внимание и пак се върнах на таргета.
 Продължихме със закачките и веселия разговор.Реагираше положително и нито за миг не  прекъсваше физическия контакт. След това в някакъв момент започнах да танцувам с нея. Докато танцуваме почнах да я доминирам повече и да направлявам тялото и. Беше като кукличка в ръцете ми. Тя се включи в играта и скоро танца заприлича на борба и боричкане. Гледа ме усмихва се и казва:
-   Виж, аз съм по-силна от теб. (и опитва да събере ръцете ми).
-   Така ли? Интересно...
Придърпах телцето и към мен и заключих ръце на гърба и. Притиснах я доста силно. Тя се опита да се съпротивлява, но в един момент се предаде напълно и тялото и сякаш се отпусна в ръцете ми. Усетих, че и хареса, макар да не го показваше. Казах и:
-   Пробвай да се измъкнеш.
-   Не мога (гледа ме в очите и се усмихва).
Отпуснах грубия хват и я хванах нежно за раменете. Почнах да я галя по ръцете:
-   Не можеш, или не искаш?
-   Не искам (отново се усмихва).
 Дръпнах се назад и отново продължихме с нормални танци. След няколко минути пак се приближаваме. Хванах ръцете и и ги сложих на раменете си. С моите ръце обхванах кръста и. Докато галех гърба и още веднъж се изкефих на перфектното и тяло ? нямаше нищо излишно по него, все едно всичко е направено за да те възбужда. Приближих се и телата ни отново бяха плътно едно в друго. Усещах, че вече има силно привличане. Тялото и сякаш омекна и докато говорим изцяло се опираше върху мен. Няколко пъти прекъснах контакта и тя сама го търсеше отново ? докато ми говореше ме прегръщаше и се облягаше върху ми.   Говорихме си някакви закачки и бъзици. Изведнъж замълчах и станах сериозен. Тя също. Приближих бавно глава до нея докато я гледах в очите. Тя :
-   Изглеждаш сякаш искаш да ми кажеш нещо?
-   Да искам да ти кажа нещо. Затовори очи.
-   Не!
-   Нямаш ми доверие?
-   Напротив, даже ти се доверявам  прекално много, за толкова кратко време.
Приближих се бавно и я целунах. Отвърна. Целувката стана френска и продължи около 2 мин.  След това танца постепенно почна да отстъпва място на натискането. След известно време вече ръцете ми шареха навсякъде по нея.
 Видях свободни места на бара и я поканих да седнем. Приятелката и се тросна до нас. В този момент разбрах, че съм изгубил приятелката. Изглеждаше много намусена и сърдита и не искаше да говори с мен ?изолирах я прекалено дълго и това беше грешка, но до толкова се бях унесъл с русата мацка, че изобщо забравих за нея. Поседяхме и си говорех с моето момиче известно време. След това и казах:
-   Кажи на приятелката си, че ще излезем за малко на въздух.
Тя го направи. Онази се опита да протестира, но таргета и каза, че ще се върнем бързо. Хванах я за ръчичка и я изведох навън. Седнахме близо до дискотеката и разговора премина в рапорт. Говорихме си за работа, хобита, музика и тн. Тя не беше пила нито капка (пълен въздържател е ? нещо, което също ми направи добро впечатление) и разговора се получаваше от само себе си. Казах и, че много ми харесва това, че е страшно позитивна и сякаш заразява с добро настроение. После я накарах да се квалифицира (да каже, кои са качествата и , които най-много цени).  Поговорихме малко и за бъдещите ни планове. Разговора течеше супер непринудено. По някое време ми каза, че ме чувства близък, сякаш се познаваме от цяла вечност. Отвърнах, че и при мен е така. След известно време приятелката и звънна по телефона, да я пита къде е. Върнахме се отново в дискотеката ? опитах да я баунсна на друго място, но каза, че не може да остави приятелките си.
 Седнахме пак на местата си в дискотеката. Гушнах я и продължихме разговора. След известно време приятелката и дойде и каза, че техните познати са дошли и са на някакво сепаре. Мацката ми обясни, че приятелките и я викат при тях.  Казах и да ги уведоми, че остава с мен. Те протестираха, но в крайна сметка ни оставиха.
 От тук нататък и разговорите и киното се задълбочиха доста. Проблема беше, че приятелките и идваха да я дърпат на всеки 10-на минутки и настояваха да дойде при тях. Разбрах, че няма да я оставят и и казах да ме изпрати до изхода. Разменихме телефони, фацебуци, и тн. Казах и че ще се видим в София, когато се прибере ( 2 седмици след като аз се прибера):
-   Сега ходи при приятелките си. Ще се видим по-нататък с теб.
-   Обещаваш ли да се обадиш?
Обещах и. Последваха прегръдки, целувки и тн. Раздялата беше трудна. Мисля си, че ако бях настоял можех да я бутна на някой шезлонг на плажа и да я изчукам. Беше страшно хлътнала и не се отделяше от мен. Но не исках да го правя. Обикновено трудно намирам момиче което да ме кефи толкова само като физика и привличане, или само като характер, а тук всичко беше налице. За това не исках да претупвам по този начин нещата с това съкровище. Въпреки, че рискувах после да размисли и да не се видим повече.
Прибрах се в хотела и си легнах. Сутринта към 8 и половина телефона ме събуди. Беше тя. Поговорихме си общи приакзки.  Каза ми, че не иска да чака толкова време за да се видим пак. Нямаше как да се видим през деня защото тя работеше в друг град и беше дошла в Слънчев бряг само за дискотека. Аз и казах:
-   Това може да се уреди. В колата имаме още едно свободно място. Мисля направо да те взимам с нас за София, като си тръгваме.
-   С удоволствие бих дошла, но няма как да напусна работата си по-рано. Ще ходите ли на плаж днес?
-   Ти явно имаш друга идея?
-   Мога да дойда с автобуса да се видим преди работа.
-   Само кажи кога и къде да те чакам.
Уговорихме се да я чакам на автогарата.  По ? късно се срещнахме там.  Беше се облякла доста секси и изглеждаше великолепно.  Целунахме се, хванах я за ръка и я поведох към Кубан. Докато вървим демонстративно погледнах дупето и и подсвирнах. След това я пляснах отзад. Тя се обърна към мен:
-   Хей.... Много си палав днес (обхвана врата ми с ръце и се усмихваше).
Аз също я прегърнах и се награбихме здраво (насред улицата). След това пак тръгнахме, но след 10-на метра отново се награбихме. Казах и, че трябва да се въздържаме и да сме възпитани, поне докато стигнем кафето. Седнахме в кафенето под хотел Кубан. Първата част от срещата протече в рапорт и по-сериозни разговори. Постепенно обаче нещата ескалираха в доста сериозно натискане.  След известно време я хванах за ръка и я поведох към хотела. Тя просто ме следваше. Чак на входа ме попита къде отиваме. Казах и, че ще ми гостува в моя хотел. Понатискахме се малко отвън и влязохме в стаята.
 Седнахме на леглото и първоначално отново само си говорехме. Пак постепенно ескалирах киното и почнахме да се натискаме. В един момент бях върху нея на леглото. Свалих блузката и и гледката страшно ми хареса. По между ни имаше страшна химия и кино ескалацията идваше напълно естествено. След известно време се разгорещихме доста. Тръгнах да бъркам в гащичките и, но тя впи ноктите си в ръката ми и започна да се дърпа силно.  Отдръпнах се и почнах пак да я целувам и опипвам. След малко отново опитах, но реакцията и беше същата. Вече се бях възбудил и почнах да я натискам по-настойчиво. На третия път вкарах ръката си в гащичките и, въпреки, че я драскаше и буташе доста силно. Беше се овлажнила здраво. Поработих малко с пръсти върху пусито и докато се отпусне съвсем. След това правихме доста хубави неща, които обаче няма да описвам подробно Намигване
 Два часа по късно си взехме душ и отидохме на плажа при моите приятели. След това я изпратих до автогарата.  Действието се разви в 1 наобяд,  без капка изпит алкохол.
 Останалите три дни тя пътуваше до Слънчев бряг за да се виждаме. Последния ден дори не отиде на работа за да го прекараме заедно. Скоро ще се прибере в София и историята вероятно ще има продължение.

 Като ключови моменти  отчитам няколко неща. На първо място ? доминацията. Доминирах и я водех непрекъснато, а тя с удоволствие следваше (тук включвам и силната физическата доминация и ескалация). Друг ключов момент е, че уцелвах моментите за рапорт и сериозни разговори, както и моментите за бъзици и закачки. Като резултат имаше силно привличане, но също така тя се отпусна доста и се чувствахме близки, а не като непознати.  И накрая ? когато си тръгвах от дискотеката не я натиснах за да я изчукам на всяка цена, въпреки , че много ми се искаше.  Дръпнах се и я оставих точно в най-високата точка. Това доведе до желание от нейна страна да инвестира в отношенията ни. Играта вече не беше ?аз гоня, тя бяга?. Тя също положи  усилия за да сме заедно и като резултат се получиха много красиви моменти.Активен
Lacoste
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +18/-28
Неактивен Неактивен

Публикации: 86


Профил
« Отговор #1 -: Септември 08, 2013, 05:46 »

Човек, описа момичето на мечтите ми, честно  Смотан

Перфектна игра, само 1 малка забележка..
Приятелката и е скучаела, пък ти имаш цяла тумба приятели с теб в дискотеката, толкова ли не можа да избереш най готиния и да му пишеш смс или  просто да го викнеш за да разсейва гадната приятелка? Така си щял да правиш услуга и на него, ( нали каза, че била и тя готина ) представи си как се е чувствала приятелката.
 Две момичета в дискотека, и по хубавата я огрява, а тя остава самичка на сред дансинга, нито имат места нито при кого да отиде да убива време, приятелката и и показва, че в момента точно не може да и обърне внимание, всяко момче с добре изглеждащ г/д вид би бил ОК за нея да потанцуват или нещо повече, ( тука вече си зависи от него ) но като цяло хем нямало онази да ви пречи, хем помагаш на авер..  Усмивчица

Иначе имаш + за играта с красавицата  Намигване
Активен
TheTinker
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +7/-3
Неактивен Неактивен

Публикации: 41Профил
« Отговор #2 -: Септември 08, 2013, 22:51 »

Това ми влиза в топ 10 репорти, много ми хареса.
Активен

"Никога не обезкуражавайте някой, който прогресира, без значение колко бавно."
Платон.
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру
*******
*******
*******

Репутация: +539/-26
Неактивен Неактивен

Публикации: 947Профил WWW
« Отговор #3 -: Септември 09, 2013, 06:10 »

   Този репорт е толкова ценен, че го слагам към важните теми. Невероятна игра и много неща, които могат да се научат! Браво Берсерк!  Усмивчица
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
sarrion
PuP Player
PuP Форум Сенсей
*******

Репутация: +120/-25
Неактивен Неактивен

Публикации: 378Профил
« Отговор #4 -: Септември 09, 2013, 07:45 »

 Намигване Този репорт трябва да се дава като пример за новаците.Страшно много ми хареса,няма нищо излишно в него.
Активен

Болката от дисциплината е голяма, но наградата от нея е безценна.
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +1062/-130
Неактивен Неактивен

Публикации: 3937Профил
« Отговор #5 -: Септември 09, 2013, 10:22 »

Браво лъв, ей-това е истинският мъж: не се отказва докато не постигне каквото си е наумил.
Докато повечето са като твоите "уингмени" - уморени сме, пичките са надути, хостесата ни даде тъпи места... извинения винаги се намират, за да не играеш, но истинският играч играе до последно, не се отказва, и не му пада настроението от временните неуспехи.

Това в "The 1" ли беше? Там винаги има яки пички... Браво, и поздравления за успеха.
Активен
The_Doctor
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +62/-5
Неактивен Неактивен

Публикации: 68Профил
« Отговор #6 -: Септември 11, 2013, 10:26 »

Колеги, няма ли някаква опция за оценяване на постовете? За тази история давам възможно най-високата оценка!  Усмивчица
Активен

ifresh
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*
*******
*
*

Репутация: +493/-22
Неактивен Неактивен

Публикации: 756Профил
« Отговор #7 -: Септември 11, 2013, 22:46 »

Берсерк, браво за чудесният репорт! Освен добрият начин за описване на събитията искам да отбележа няколко момента, които ми направиха впечатление: позитивното ти мислене, това че си създал добри вибрации между двама Ви, давайки положителен курс на комуникацията. Усещал си правилно социалната динамика, ескалирал си в едно добро темпо и си създал силна емоционална връзка, гарнирана с качествен рапорт. Действително, много неща могат да се научат от този рапорт. Продължавай в същия ритъм! Намигване
Активен

Ние не виждаме нещата такива, каквито са. Виждаме ги такива, каквито сме ние.

http://ivonechovski.wordpress.com/
Cekov
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +36/-34
Неактивен Неактивен

Публикации: 77Профил
« Отговор #8 -: Септември 12, 2013, 07:18 »

Красота!
Активен

Хората вярват на всичко, което е добре казано.
Фридрих Ницше
Samurai_17
PuP Форум Майстор
***

Репутация: +31/-25
Неактивен Неактивен

Публикации: 156Профил
« Отговор #9 -: Септември 19, 2013, 11:30 »

BERSERK, Много ме впечатли историята ти, имаш + реп от мен. Според мен това което я е привлякло в теб е твоята увереност и целеустременост. Личи си че си я желаел и това основно я е накарало да бъде привлечена от теб, почувствала се е желана. Действал си, знаел си какво искаш и не си се отказал. Демонстрирал си много стабилно поведение. Бил си последователен. Също и факта че имаш намерения към нея я е накарал да ти се довери, не просто да я изчукаш и да я захвърлиш. Хубаво е когато четем такива истории в които авторът има намерения и очевидно ще има продължение, а не истории за поредната кифла която като видиш на сутринта без грим се плашиш....
Активен

Живей така не ти да се адаптираш към света, а света да се адаптира към теб!
borisov32
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #10 -: Септември 30, 2013, 10:01 »

Шапка ти свалям братле доста неща може човек да научи от историята ти !!!!!!!!! Браво Намигване . (даже и това не е достатъчно)
 Готин Готин Готин Готин Готин Намигване Намигване Намигване Намигване Намигване Намигване
Активен
tiger
PuP Masterpiece
PuP Форум Ученик
*
*******
*

Репутация: +130/-89
Неактивен Неактивен

Публикации: 143


Профил
« Отговор #11 -: Октомври 02, 2013, 12:30 »

Беше неприлично  красиво момиче с дълга до кръста руса коса, сини очи и много красиви и нежни черти на лицето.Висока с дълги бедра, перфектно  тяло и гърди, които хващат окото.

Беше неприлично  красиво момиче с дълга до кръста руса коса, сини очи и много красиви и нежни черти на лицето.Висока с дълги бедра, перфектно  тяло и гърди, които хващат окото.

Да неприлично красива но неопитна и елементарна за да се върже на евтините ти трикчета.


-   Как така идваш да говориш с мен без да ме познаваш? Много ми е странно...
обясни ми харесвам те и дойдох кво се правиш на интересен с тия евтини шегички
Това което ми направи най-голямо впечатление беше естественото излъчване и лъчезарната и усмивка
- найс
Хванах я през кръста и я дръпнах към мен:

Нахално и нагло. Нека мен да дойде некоя и направо да ме хване през кръста ще й залепя 1 шамар


-   Ей здрасти, харесва ми как танцуваш на тази музика и реших да се запозная с теб.
Гледаше ме усмихната и след малко ми отговаря:

Елементарно. Харесваш ми как танцуваш затова да се запознаем. Защо трябва да се запознавате защото танцува добре? Показваш ниска
стойност.

Така ли? Много си сладка, когато не чуваш. Надявам, че не си оглушала от прекаленото слушане на чалга хитове
Още не си се направил на кавалер с добри обноски а елементарни шегички почваш да пускаш. Чалга хитове и тн. Не е добър вкус това


Хванах брадичката и и я повдигнах на горе :
супер нагло
.мен не ми хареса изобщо репорта ти. това е КРИТИКА не хейтърство. Не претендирам да съм единствено прав а показвам гледна точка - негативна малко сега ама затова е критика продължавам

   Как така идваш да говориш с мен без да ме познаваш? Много ми е странно...
обясни ми харесвам те и дойдох кво се правиш на интересен с тия евтини шегички

СЕКА ПО голяма от 5ти клас нема да се върже на тези неща. така мисля аз. ще се радвам да видя мненията на здрач, кестен, уу, формалдехидена, бела, фх тука в тази тема
поздравления че си направил опити за свалка. поздравления че играеш.това е труд и трябва да се цени

Поговорих за кратко с приятелката и. Побъзиках я за страстния танц, който двечките си бяха спретнали и изразих надежда, че между тях няма друго освен приятелство, защото не искам да ме ревнува
не показваш възпитание и добро отношение и тактичност към приятелката й а некви шеги неуместни според мен

риближих бавно глава до нея докато я гледах в очите. Тя :
-   Изглеждаш сякаш искаш да ми кажеш нещо?
-   Да искам да ти кажа нещо. Затовори очи.
-   Не!
-   Нямаш ми доверие?
-   Напротив, даже ти се доверявам  прекално много, за толкова кратко време.
Приближих се бавно и я целунах. Отвърна.  

- пак пети клас се едно сме - затвори очи и тн
ПОЗДРАВЛЕНИЯ че не пиеш алкохол. добър пример за младите

 Изглеждаше много намусена и сърдита и не искаше да говори с мен
нормално не си я предразположил;

Докато вървим демонстративно погледнах дупето и и подсвирнах. След това я пляснах отзад - толкова бързо ти се е доверила? значи е лекомислена и неопитна след 1 ден познанство такива шеги да ти позволява

След известно време я хванах за ръка и я поведох към хотела. Тя просто ме следваше
толкова ли си загорял бате? та веднага към хотела?

След това правихме доста хубави неща, които обаче няма да описвам подробно Wink

едва ли са били толко хубави. неопитна е и лекомислена. прибързаните неща не стават хубаво

Тръгнах да бъркам в гащичките и, но тя впи ноктите си в ръката ми и започна да се дърпа силно.  Отдръпнах се и почнах пак да я целувам и опипвам. След малко отново опитах, но реакцията и беше същата.

изнасилване и насилвено натискане с цел възбуда за жената. не бих го препоръл на никого.  жената с думи трябва да е предразпожена сама да идва така и с действия
ИМЗА И ОЩЕ НО ХАЙДЕ за сега е ок. достатъчно материал дадох за коментар. реп ти давам за играта и усилията. положил си труд, смелост. илиан и всички полагат супер много усилия. това е само за адмирации. умен си готин си - критика ти правя не те подценявам
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +1062/-130
Неактивен Неактивен

Публикации: 3937Профил
« Отговор #12 -: Октомври 02, 2013, 13:21 »

Тигре, ти пък какво хейтиш - човека ебал, сега критика ли ще му правим... нали е ебал?

Напоследък нещо май ти става, първо те нямаше доста време от форума, сега си пак тук, но пускаш едни странни мнения... дай да се видим някой път да пием по една бира, да те видя че си ОК и си във форма. Бях ти звънял преди месец някъде, но те нямаше. Не знам кога ще мога пак, ама ей така из квартала може да пийнем по нещо, а и ти май имаше скоро повод, а?
Активен
ExcessiveLogic
PuP Форум Новак
*

Репутация: +1/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 13


Профил
« Отговор #13 -: Октомври 02, 2013, 19:55 »

Аз не мисля , че на човека му е било до "ебането" и вероятно и затова му се е получило толкова гладко, ако приемем , че момичето не е било квартална мастия.

Иначе браво . Когато си навътре в нещата , играта сигурно се получава като на Берсерк
Активен
tiger
PuP Masterpiece
PuP Форум Ученик
*
*******
*

Репутация: +130/-89
Неактивен Неактивен

Публикации: 143


Профил
« Отговор #14 -: Октомври 09, 2013, 15:09 »

стоун, ебането ли е най-важно а?поздрави. между другото стоун ме радваш защото си левскар. пп само цска. рождения ден ми е утре, каня всички левскари у нас. цскари не искам. берсерк аре отговаряй бе слаб играч Ухилен смешееен сиииии Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен
Активен
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +980/-49
Неактивен Неактивен

Публикации: 797


Профил
« Отговор #15 -: Октомври 09, 2013, 18:04 »

Дам... Ще се опитам да отговоря в твой стил:
 Ееее къде си бе тигъре! Ко става, мен ? още не съм ти върнал количките от последния път като си играхме в пясъчника, помниш ли?
 И понеже разбирам, че това ти причинява душевни терзания обещавам повече да не чукам яки мацки, честна скаутска, вчера ми беше за последно (докато го казвам съм кръстосал пръсти зад гърба). Даже мисля и от пикъпа да се откажа ? понеже много 9-ки щъкат по центъра и не е хубаво да ги ебем , трябва да се подходи с разбиране и дълбочина . Все пак и те са хора не е хубаво да им правим хубаво Намигване
 Мен, надявам се , не ми се сърдиш , че не съм от ЦСКА, ами съм запален фен на Марек. Айде доскиф шъ са чуеме като надобрея и стана по-силен играч на цък-цък...
ПС: Кефиш яко батенце Намигване
ПС2: Не търси особен смисъл просто ти отговарям за да не се сърдиш.
Активен
Emerald
PuP Lady
PuP Форум Гуру
*

Репутация: +257/-148
Неактивен Неактивен

Публикации: 891


Фейщица


Профил
« Отговор #16 -: Октомври 09, 2013, 20:07 »

Много е готино момчета да си ги мерят. Усмивчица
Почти винаги е забавно явление. :laugh: :laugh: :laugh:
Активен

You have to know when to hold them and know when to fold them.
?От възмъжаването ми до средна възраст аз имах обичай да се изтезавам, отказвайки се сегиз-тогиз от някои пороци. Но нито веднъж не се е случвало да съжалявам за тези свои отклонения, защото независимо колко дълго съм се лишавал от нещо, удоволствието, което съм изпитвал при връщането към порока, винаги е било награда, изкупваща всички мъки.?          
Марк Твен, ?Кадетите на въздържанието?
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +980/-49
Неактивен Неактивен

Публикации: 797


Профил
« Отговор #17 -: Октомври 09, 2013, 22:29 »

 Емералд, нищо не си мерим, просто се бъзикаме - при това добронамерено.
 И за да не си оспамя собствената тема ти предлагам да пуснеш и ти един репорт за свалка с непознат мъж, която ти е харесала. Ще бъде интересно да се прочете през женски поглед как протичат нещата, кое се е получило добре, кое ти е направило лошо впечатление и тн.
 Мисля , че ти си точния човек, който може да напише интересен репорт Намигване
 
Активен
CONQUISTADOR
PuP Player
PuP Форум Шампион
*******

Репутация: +84/-47
Неактивен Неактивен

Публикации: 1198Профил
« Отговор #18 -: Октомври 09, 2013, 23:25 »


 И за да не си оспамя собствената тема ти предлагам да пуснеш и ти един репорт за свалка с непознат мъж, която ти е харесала. Ще бъде интересно ..
 

Тази рькавица отдавна се хвьрля.....безуспешно :-( Дано този пьт има резултат.
За еднократна свалка ли говориш ?
Активен

Никога не се отказвай .
Emerald
PuP Lady
PuP Форум Гуру
*

Репутация: +257/-148
Неактивен Неактивен

Публикации: 891


Фейщица


Профил
« Отговор #19 -: Октомври 09, 2013, 23:42 »

И аз съвсем добронамерено се пошегувах. Усмивчица Не искам да правя спам в темата ти.
Репорт, както го наричате, с кеф бих написала, но фокусът тук е сякаш друг.
Отделно, не че ми пука за мнения и реакции, но настроенията тук не са от онези, които предразполагат към подобен тип включвания, защото са ни познати задължителните теми, които се вплитат, когато някоя жена изрази мнение или оценка на мъж.

И понеже тук гледам, че CONQUISTADOR ме е изпреварил, докато пиша - какво ще рече еднократно? Излизам, забивам, чукам, заключвам след него.../опс вратата ми е автомат/ и заспивам САМА? Да знам де?Усмивчица

Активен

You have to know when to hold them and know when to fold them.
?От възмъжаването ми до средна възраст аз имах обичай да се изтезавам, отказвайки се сегиз-тогиз от някои пороци. Но нито веднъж не се е случвало да съжалявам за тези свои отклонения, защото независимо колко дълго съм се лишавал от нещо, удоволствието, което съм изпитвал при връщането към порока, винаги е било награда, изкупваща всички мъки.?          
Марк Твен, ?Кадетите на въздържанието?
Страници: [1] 2
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines