Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юни 26, 2022, 21:59 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Колкото по-голяма е трудността, толкова повече слава има в преодоляването и." - Epicurus

Екипът на pickup-project организира практически обучения. Научи се да бъдеш успешен с жените!

За записвания попълни формата - https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  
Автор Тема: Някои размишления върху играта  (Прочетена 4399 пъти)
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +1002/-51
Неактивен Неактивен

Публикации: 814


Профил
« -: Декември 31, 2021, 12:54 »

Ще нахвърлям тук някой мои мисли и отговори на част от въпросите, които често получавам напоследък. Който иска може да се включва да допълва или задава нови въпроси. Ще отговарям, когато имам време.

И така – ситуацията в днешно време се промени доста от това, което беше преди само две-три години. Влияе ли това на играта и как?

Предположение: Играта умря. Няма смисъл да се занимавам с пикъп след като найт гейм няма, а мацките носят маски навсякъде.
Отговор: Невярно.
Игра ще има докато има мъже и жени. Дали ще го наречете свалки, пикъп или дейтинг – единственото условие за да има игра е да има мъже и жени. Всичко друго са обстоятелства.

Предположение: И все пак играта много се промени. Не е както беше преди пандемията
Отговор: Вярно.
 Найт гейма умря, за сметка на това онлайн гейма набра доста сила. Дей гейм винаги ще има. Едно от основните качества, които се изискват в играта е адаптивност. Обстоятелствата могат да се променят постоянно. Това което се иска, за да имаш успех в играта е – на първо място стабилен МЪЖКИ фрейм (който не се променя при никакви външни фактори) и след това адаптивност за да нагодиш играта (външната) към променящите се условия. За мен лично периода от пандемията насам е най-успешния ми в играта. И като бройка и като качество на мацките. Новата среда и препиядствията ми подействаха мотивиращо и резултати не закъсняха. Разбира се беше нужен известен период на адаптация.

Въпрос: Навсякъде се говори за мъжки фрейм. Какво точно се разбира под това нещо?
Отговор: В понятието мъжки фрейм включвам всички ментални качества, които са нужни за да бъдеш успешен мъж в живота. Играта е естествено продължение или по скоро изразяване на тези качества при общуването със жени. Тук включвам неща като воля, мотивация, самодисциплина, хъс, смелост, непреклонност пред трудностите и адаптивност към промените.
 До голяма степен тези качества се развиват, когато не си склонен да отстъпиш от това което искаш – било то в карирата, играта, спорта, който практикуваш. Винаги при трудности и препиятстивя има два пътя – да направиш компромис със себе си и да се предпазиш, или да продължиш напред въпреки болката,  дискомфорта и несгодите през които преминаваш. Втория път развива горните качества. Мъжкия фрейм се изгражда преди всичко, когато не си склонен да се щадиш и да правиш компромиси със себе си. И това не вкючва само играта, а живота като цяло. Всяка ситуация, в която избираш прекия път нанася пукнатина във фрейма ти, макар и да не го озсъзнаваш веднага. Това лъсва най-лесно, когато си в сет Намигване

Въпрос: Как така говорим за непроменлив фрейм, а пък играта трябва да се променя и адаптира? Звучи объркващо.
Отговор: Фрейма като сбор от твоя майндсет, качествата които посочих горе и границите които си начертал към външния свят не зависи от външни фактори. И би трябвало да върви в една посока независимо от обстоятелствата. От друга страна външната игра се влияе силно от обстоятелствата и трябва постоянно да се адаптира.

Въпрос: Кое е по-важно – фрейма или външната игра?
Отговор: В пикъпа и двете. Силен фрейм без добре калибрирана външна игра ще доведе до загуба на мацки, въпреки че имаш качества. Те просто няма разберат за тях. Тоест презентацията ти ще бъде лоша, въпреки, че продукта ти е добър. От друга страна много добра външна игра без добре изграден мъжки майндсет ще доведе до много контакти с мацки без реални клоузове и връзки + много фейкове. Когато презентацията е добра мацката може да се кефи в сета, но колкото повече напредваш към клоуза, толкова повече ще излиза наяве кухото съдържание зад добрата обвивка. И от там – тя се кефи в сета ама не дава контакти, или дава телефон ама не вдига после. Споменавал ли съм че истинската игра започва от първата среща?

Въпрос: Как да адаптирам играта си без да променям майндсета си неативно
Отговор: Да приемем че имаш добре изграден мъжки фрейм, или си в процес на изграждането му. Когато условията се променят  - тоест има локдаун, няма найт гейм и тн тези качества не се влиаят. Ти оставаш все така целеустремен и търсиш начини да подобриш играта си. От там идва естественото следствие -  адаптация на външната игра. Например – правил си основно найт гейм, имаш добре изградени рутини, език на тялото, овладял си кино екслацията. Сега ще ти се наложи да минеш на онлайн гейм – където се започва със снимките, а след това с репликите които използваш преди да се мине на същинската игра. Изграждането на нов тайминг и рутин е трудно. Но стигаме до горната точка – да направиш компросмис или да продължиш да упорстваш докато намериш правилното решение за теб. Ето как адаптацията на играта води и до укрепване на фрейма.
Друг пример – правиш дей гейм в мола. Сега мацките са с маски. Може ли да се играе? Да може. Но играта трябва да се адаптира към тези условия. Това е трудно. Но точно трудните условия за игра дават най-голямо предимство на по-бързо адаптиращите се към тях.

Въпрос: Това е класика - Влияе ли външния вид на играта?
Отговор: Влияе, но не по начина, по който си представят повечето мъже.
Има няколко неща, които биха се отразили много негативно на играта още в началото и това са крайностите във външния вид. Такива крайности са – ако си много нисък (под 1,60) или много виок (над 2 метра) -  всичко останало е ок. Ако си дебел и имаш паласки – това показва слаба воля и ниско себеуважние. Носенето на мърляви,скъсани или дрипави дрехи показва същото. Всякакви телесни миризми и липсата на лична хигиена биха били причина за загуба на сет преди още да е започнал. Прекалено напомпано с химия тяло обикновено показва комплекси и също не се приема особено добре (с изключение на някои специфични типове жени).

Жените нямат скала за външност и не съдят за мъжката хубост така както ние съдим за женската. Ако не попадаш в горните крайности сета ще зависи основно от играта ти. От тук следва въпроса: Ако не съм в крайностите горе, трябва ли да продължа да развивам външния си вид. И отговора е да. Но не заради жените. Когато развиваш тялото си, избираш най-добрите за теб дрехи (не най-скъпите), тренираш и се подобряваш – това води до развитие на себеуважението ти. От там укрепва и фрейма и презентацията ти в сета. Ето още един начин , по който промяна във външното влияе положително на майндсета ти.

Ще продължа когато имам време , или когато се съберат въпроси. Пожелавам много успехи в играта през новата година на всички тук.
Активен
The_Doctor
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +65/-5
Неактивен Неактивен

Публикации: 72Профил
« Отговор #1 -: Януари 01, 2022, 15:17 »

Поздравления за темата, Берсерк!
Играта си я има и винаги ще я има. Но с онлайн свалките не мислиш ли, че има доста сбъркани неща? Там практически единствено и само добре направените снимки са от значение. Буквално може да си абсолютен тъпагьос, който не може да върже две приказки на кръст и  никога за нищо на света не би заговорил момиче дори в нощно заведение, та какво остава на улицата, но заради хубави снимки почти всеки ден да имаш възможност да излизаш с различна. Естествено на реалната среща нещата излизат на яве и всичко приключва скоропостижно. Но въпросът е, че такъв човек успява да излезе на среща, а като нищо и някоя да му върже. При липса на онлайн игра подобни биха останали с надеждата и мечтите към някоя от социалният им кръг. След това отиваме на образа на един абсолютен играч - мъжкар, алфа или както искате го наречете, харизматичен, спокоен и уверен човек, който например няма читави снимки. При подобен шансът за успех в онлайн играта е почти 0%. На скоро в една фитнес зала гледах двама, които повече се снимаха, отколкото тренираха. Единият даже май два пъти си смени тениските. То не бяха прически, то не бяха бради. А иначе с едни меки гласчета. И подобни на тези са актуални в интернет пространството. А на живо единствено биха хвърляли плахи погледи към някоя девойка, надявайки се да ги забележи.
Активен

stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +1064/-132
Неактивен Неактивен

Публикации: 3991Профил
« Отговор #2 -: Януари 02, 2022, 09:42 »

За много години, лъвове! Много успехи пожелавам на всички през 2022!
Берсерк, адмирации за труда, който си си направил да напишеш тази тема. Това, което мога да добавя е, че и нощна игра има. Между празниците бях сам няколко дни и викам я да ида на дискотека - ами пълно си беше, и мацките (разбира се) не бяха с маски. Но на входа искаха сертификат, така че една голяма част от аудиторията отпада. Не съм дърпал много, излязох ей така да пия нещо и да позяпам, мен ме мързи вече да дърпам. Обаче възможности има много. И конкуренция бих казал почти никаква. Никой мъж не видях да дърпа. Всичките си стоят с компаниите, с които са отишли, и позират за тагване у фейса.
Инак имаше пичове, каквито описва доктора - с брадите, прическите, дрешките от списанията - ама позьори, не играчи.
Аз заговорих 2-3 колкото е така да се намеря на работа. Викат наздраве момичетата, отговарят като ги питаш нещо,  ама чак малко като стреснати, явно не е практика често да ги дърпат по заведенията и може би са отвикнали. Отказах се като си помислих, че има да се надвиквам цяла вечер, да измислям шеги да ги забавлявам, да се потя да танцувам, да купувам пиене, и накрая я дадат, я не, ама това си е мой проблем, че ми липсва мотивация. Инак предполагам спокойно може да се вземе поне телефон и после да се излезе вече насаме с една и да се клоузи.
Активен
MPUA
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +38/-5
Неактивен Неактивен

Публикации: 183


Профил
« Отговор #3 -: Януари 02, 2022, 19:38 »

Хубава тема Усмивчица Адаптивността действително е много важно качество. Чувах мои приятели да се оплакват, когато беше първия локдаун - няма дискотеки, къде да се запознавам с мацките? Няма кафета и ресторанти, къде да я заведа на среща? Как да поддържам форма, като нямам време? Реално всичко опира до желание и адаптивност - играта на улицата никога не е спирала, дори когато е студено, просто тогава е малко по-трудно да задържиш сет. Няма кафета? Това е идеален повод да я заведеш у вас, просто трябва да се отиграе че не отивате за да правите секс, а защото всичко е затворено и това го налага. Оправданието с липса на време също ми е любимо. Ако не работиш хоум офис, можеш да си нагласиш така маршрута, че да отваряш всеки ден по 30 мин поне за форма. Сутрин и след 17-18:00ч. на метрото на Сердика, Софийски и парадайз гъмжи от сетове - просто трябва да действаш мигновено, защото обикновено бързат за някъде (разбира се, не говоря да седиш на входа като тези които раздават флайъри).

Тъй като си оставил темата отворена за дискусии и въпроси, аз имам един към теб, тъй като те познавам и знам че имаш завидни резултати. Според мен колкото повече човек навлиза в играта, респективно има резултати, толкова повече този адреналин, който тя ни доставя, започва да ни действа като дрога. Без съмнение чувството е уникално - свършваш работа, прибираш се и заговаряш красиви жени, взимаш телефони, после излизаш на срещи и спиш с тях. Проблемът при мен е, че аз се пристрастих към това чувство. Пристрастих се дотам, че това се превърна в единствената ми мотивация да чакам следващия ден, мислейки кога и къде ще изляза да отварям. Респективно, когато поради някаква причина не мога да го правя, се чувствам зле - например сега през зимата, когато няма толкова много сетове по улиците (аз не практикувам найт гейм), във връзка съм или поради някаква друга причина. Така усещам, че оставям настроението ми да зависи от определени външни фактори, респективно отслабва вътрешната ми игра, което също е важно. Бих се радвал да споделиш какво решение виждаш за този проблем.

За много години на всички пичове!
Активен
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +1002/-51
Неактивен Неактивен

Публикации: 814


Профил
« Отговор #4 -: Януари 03, 2022, 11:14 »

Радва ме, че се получава добра дискусия. Събраха се все добри мнения и ще опитам да отговоря на всички.


Играта си я има и винаги ще я има. Но с онлайн свалките не мислиш ли, че има доста сбъркани неща? Там практически единствено и само добре направените снимки са от значение. Буквално може да си абсолютен тъпагьос, който не може да върже две приказки на кръст и  никога за нищо на света не би заговорил момиче дори в нощно заведение, та какво остава на улицата, но заради хубави снимки почти всеки ден да имаш възможност да излизаш с различна. Естествено на реалната среща нещата излизат на яве и всичко приключва скоропостижно. Но въпросът е, че такъв човек успява да излезе на среща, а като нищо и някоя да му върже. При липса на онлайн игра подобни биха останали с надеждата и мечтите към някоя от социалният им кръг.
Аз съдя за това колко добър е някой в играта по това колко клоуза прави от срещите, които уговаря. Тоест ако един човек има 3 дейта за тази седмица и от тях наебе 2 мацки - за мен е силен играч. Както правилно си отбелязъл - ако човек е силен в онлайн презентацията, но няма игра може да направи и 100 срещи без никакъв резултата, докато накрая не занижи критериите или някоя не му пусне по милост.

Имаше една такава поговорка - не мрази играча, мрази играта Усмивчица Броя на взети телефони и уговорени срещи не е показател за добра игра. Това е показател за ситуационно овладяване на средата, в която играеш. Например добра онлайн презентация, добри снимки, добри онлайн опенери - биха довели до повече срещи. Да това не е игра, но човека е показал нюх за да нацели това, което работи там + положил е усилия да си направи профила. Това носи резултати - ще има повече срещи от някой със смотан профил, независимо от играта. Вече когато излязат на среща с мацката ще има резачка, тъй като балона се пука - мъжката презентация от профила изчезва и лъсва неопитността и страхливостта със жените.

Много по-добри резултати носи обратното. Аз се опитвам да поддържам сравнително добър, но не перфектен профил в аповете. Когато уговоря среща с мацка и се видим - на живо съм много над това , което е в профила. А при повечето жени е обратното  - те са по-зле на живо от това, което са в онлайна. В резултат при първа среща моя ранг я смазва, тъй като аз съм над презентираното, а тя е под него. И обикнвено срещата завършва с директен клоуз.

Ситуационната обиграност може да ти донесе срещи не само в онлайна. Понякога за да направиш клоуз е достатъчно просто да попаднеш на правилното мято в правилното време. И има хора, които развиват точно тези качества. Например отиваш в 3-4 часа в бар и обираш останалите пияни и самотни мацки. Какви качества ти трябват за такава игра? В тази ситуация мацката не е достатъчно съзнателна за да те прецени правилно, с виока енергия и в парти мууд е. Тогава единственото, което ти носи успех е да знаеш къде има такива цели и да можеш да подбереш тази с най-голяма вероятност да станат нещата. И така дори много смотан човек може да стигне до клоуз. Просто защото е овладял умението да е на правилното място в правилното време и да подбере най-подходящия таргет.

След това отиваме на образа на един абсолютен играч - мъжкар, алфа или както искате го наречете, харизматичен, спокоен и уверен човек, който например няма читави снимки. При подобен шансът за успех в онлайн играта е почти 0%. На скоро в една фитнес зала гледах двама, които повече се снимаха, отколкото тренираха. Единият даже май два пъти си смени тениските. То не бяха прически, то не бяха бради. А иначе с едни меки гласчета. И подобни на тези са актуални в интернет пространството. А на живо единствено биха хвърляли плахи погледи към някоя девойка, надявайки се да ги забележи.
Мисля, че и двата образа няма да имат топ резултати. Ако разгледаме първия -  наитина развит мъжки мйндсет, за който всичко извън неговите представи е глупост  - това е типичен мъж с валю, но без достатъчна адаптивност за да развива игра в нова среда. И съответно да - в онлайна или в дей гейма (ако е свикнал да прави само найт) няма да има резултати. Понякога е много трудно човек с твърд фрейм да бъде същевремнно и гъвкав и адаптивен към външната среда. Но това е което разделя играчите от мъжете, които имат валю, но не могат да го презентират.

Втория тип е обратното. Позьори без реално валю. Вероятно ще стигат до повече срещи, но без особен резултат.

Нито единия стереотип не ни върши работа. Трябва да се вземе най-доброто от двата - мъжкия майндсет на първия, съчетан с умението за презентация на втория.

За много години Стоун! Да написаното потвърждава това, което казах. Ето че дори найт гейм може да се прави - при това в среда с намалена конкурентност. Нужно е просто да проявиш находчивост и да си изкараш сертификат. Умението да избереш среда с намалена конкурентност също е ценно - и отново води до повече срещи, макар да не е пряко свързно с играта.

Адаптивността действително е много важно качество. Чувах мои приятели да се оплакват, когато беше първия локдаун - няма дискотеки, къде да се запознавам с мацките? Няма кафета и ресторанти, къде да я заведа на среща? Как да поддържам форма, като нямам време? Реално всичко опира до желание и адаптивност - играта на улицата никога не е спирала, дори когато е студено, просто тогава е малко по-трудно да задържиш сет. Няма кафета? Това е идеален повод да я заведеш у вас, просто трябва да се отиграе че не отивате за да правите секс, а защото всичко е затворено и това го налага. Оправданието с липса на време също ми е любимо. Ако не работиш хоум офис, можеш да си нагласиш така маршрута, че да отваряш всеки ден по 30 мин поне за форма. Сутрин и след 17-18:00ч. на метрото на Сердика, Софийски и парадайз гъмжи от сетове - просто трябва да действаш мигновено, защото обикновено бързат за някъде (разбира се, не говоря да седиш на входа като тези които раздават флайъри).
Напълно съгласен! Няма какво да допълня тук. Поздрави за добрия пост.

Според мен колкото повече човек навлиза в играта, респективно има резултати, толкова повече този адреналин, който тя ни доставя, започва да ни действа като дрога. Без съмнение чувството е уникално - свършваш работа, прибираш се и заговаряш красиви жени, взимаш телефони, после излизаш на срещи и спиш с тях. Проблемът при мен е, че аз се пристрастих към това чувство. Пристрастих се дотам, че това се превърна в единствената ми мотивация да чакам следващия ден, мислейки кога и къде ще изляза да отварям. Респективно, когато поради някаква причина не мога да го правя, се чувствам зле - например сега през зимата, когато няма толкова много сетове по улиците (аз не практикувам найт гейм), във връзка съм или поради някаква друга причина. Така усещам, че оставям настроението ми да зависи от определени външни фактори, респективно отслабва вътрешната ми игра, което също е важно. Бих се радвал да споделиш какво решение виждаш за този проблем.
За съжаление не съм открил решение на този проблем. Играта, особено когато е успешна е много силен наркотик. Клоуза на нови мацки залива мозъка с допамини,ендорфини и прочее химии, които водят до пристрастяване към усещането.

 Това, което съм открил до момента е следното. Ако един мъж никога не е бъркал в кацата с мед - тоест не е развил успешна игра - за него е много лесно да бъде в дълга моногамна връзка. Имам познати, които са големи мъжкари, но нямат игра. Обикновено хващат една мацка и се женят за нея. Тъй като не са били в играта и не са имали изобилие от мацки, за тях е напълно ок да са си в моногамна връзка и това не ги натоварва психиески (извън стандартните норми Усмивчица) )

 От друга страна човек, който веднъж е бръкнал в кацата и е опознал изобилието от мацки - той няма как да бъде щастлив в моногамна връзка. Независимо с колко перфектна мацка е в момента. Избери най-яката мацка на света - Адриана Лима, Меган Фокс, която поискаш. И ти гарантирам че ако я забиеш ще изпитваш задоволство от нея да кажем година. СЛед това ще се чувстваш в капан във връзката с нея. Ловния инстинкт ще се пробуди и ти би и изневерил дори с някоя студентка от дискотеката, просто защото тя е НОВА.

Играта развива ловния инстинкт и пристрастява към него. Мозъка почва да мисли така - ок, тази е перфекта, но тук вече си свършил работата време е за нова. И почва да те кара да ловуваш, защото е научен , че ти можеш да го правиш успешно и е въпрос на време да свалиш следващата перфекта.

При мен също така наблюдавам абсолютно отсъствие на влюбване в жените. Дори да има сексуално увлечение, дори мацката да е перфектна, след едно ниво в играта те просто не могат да ти действат толкова силно.

Съответно за мен моногамната връзка винаги е логичен избор. Ще съм с тази мацка, защото е яка и искам да я еба известно време, защото искам деца от нея , или друга причина. Не защото съм влюбен или защото тя ми действа. Парадоксално - жените усещаики че не ти действат силно, хлътват още повече по теб.

Според мен всяко нещо в живота се плаща. И това е цената която даваш за да развиеш играта. В началото всеки си казва - ще се развия, ще хвана топ мацка и ще съм си с нея. Но не става така. Когато се развиваш в тази насока мисленето ти се променя и ловния инстинкт става все по водещ. Накрая само той ти носи удоволствие.
Активен
StefanS
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +140/-31
Неактивен Неактивен

Публикации: 290


Профил
« Отговор #5 -: Януари 04, 2022, 06:17 »

За много години машини! Бъдете много здрави, корави и успешни през новата година!

@Berserk, искам да разбера повече за това как организираш времето си около и със мацките. Колко време отделяш през седмицата, уикендите за да си с тях (редовните и проспектите). Оставам с впечатлението, че да поддържаш цялото това изобилие от жени си е доста ангажиращо - свалки/срещи/поддръжка интерес. Знам че повечето хора си мислят ей така - слагаш яките снимки в някоя мрежа и "цъкаш докато си в тоалетната". Просто те виждат резултата от процеса, не виждат резачките, не виждат труда който си положил преди това..
И като допълнение - колко най-дълго като време една конкретна мацка ти е задържала интереса? (т.е бил си с нея ангажиращо/неангажиращо)

Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +1064/-132
Неактивен Неактивен

Публикации: 3991Профил
« Отговор #6 -: Януари 04, 2022, 06:51 »

Ха-ха, и аз това винаги съм го казвал - който веднъж е станал женкар, цял живот си е женкар, ако ще и три пъти да се ожени за "перфектната" жена. Те и жените го знаят това, затова се пазят от женкари (макар и на първично ниво да ги привличат).
Между другото, и за тях важи подобен принцип, не напразно се казва - бивши курви няма.
Активен
No_excuses1234
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 13


Профил
« Отговор #7 -: Януари 04, 2022, 11:43 »

Пичове, само ще ви кажа, че дискотеките са пълни. Никой не носи маски и искането на сертификат е фиктивно. Моя сертификат е направен на фотошоп и си влизам навсякъде с него. Даже честно казано са ми го искали 2, 3 пъти. Всяка седмица излизам почти уикенда.
Активен
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +1002/-51
Неактивен Неактивен

Публикации: 814


Профил
« Отговор #8 -: Януари 05, 2022, 00:02 »

@Berserk, искам да разбера повече за това как организираш времето си около и със мацките. Колко време отделяш през седмицата, уикендите за да си с тях (редовните и проспектите). Оставам с впечатлението, че да поддържаш цялото това изобилие от жени си е доста ангажиращо - свалки/срещи/поддръжка интерес.
Оптималното количество е 3 до 5 мацки едновременно за срещи. Пикапиш докато напълниш стека. След като стека е пълен отделяш повече време за срещи с мацките и по-малко за пикъп. С времето някоя от мацките ти омръзва, или почва да прави драми  - тогава я късаш и я сменяш с някоя нова, която си запикапил. Винаги с най-новата се виждам най-често. Ако някоя от жените ти омръзне , но е готина, просто я архивираш - разреждаш срещите постепенно и в даден момент спирате да се виждате. Но не сте скъсали и след време може пак да и се обадиш и да подновите вижданията.

 При мен, когато се занимавам наистина, както си трябва, 3 дена (вечерите ) от седмицата отиват за срещи с мацките и 1-2 дена е сумарно времето за пикап (онлайн, дей и найт - общо). Това наистина е страшно много време, от което страдат тренировките и работата.

В случаите, когато искам да се концентрирам върху кариерата и/или тренировките намалям времето за срещи и пикъп до 2 дена седмично сумарно. Това води и до намаляне на броя мацки, с които се виждам. След това се губи рутината и за да се напълни пак стека трябва по-усилено да се пикапи, което също е доста времеотнемащо.

И като допълнение - колко най-дълго като време една конкретна мацка ти е задържала интереса? (т.е бил си с нея ангажиращо/неангажиращо)
В моногамна връзка съм се задържал максимум около година. Това е времето, след което почвам да се чувствам в капан и ловния инстинкт се пробужда с пълна сила.

 Дори, когато съм бил в такава връзка не съм спирал да пикапя - просто отделям само ден седмично за това, без да клоузя мацките. С времето обаче все повече започва да ти се иска да забиеш нещо ново. Чуждите започват да ти се струват все по-првлекателни , а твоята все по невзрачна (макар обективно да не е така). Но мозъка се е пристрастил към тръпката от покорявнето на нови цели и те кара да излезеш отново на ловното поле Усмивчица
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +1064/-132
Неактивен Неактивен

Публикации: 3991Профил
« Отговор #9 -: Януари 05, 2022, 06:19 »

Имаше един ПУА - Black Dragon - но не му е активен вече блога. Той цяла система беше направил - стакове, проспекти, фъкбъдита, несериозни гаджета, сериозни, кога ъпгрейдваш, кога даунгрейдваш... Оптималното било 3 да имаш за ебане винаги, защото 1 е моногамия (а това не е за алфа мъжкари), а 2 е твърде близо до моногамия, щото винаги може едната да те зареже.
Ако едната изпадне от стака, веднага почваш да пикапиш (онлайн, дневна, нощна - според стила си) да намериш нови. Но преди това се обаждаш на всички стари, които преди си заебал. Въобще, доста ми напомня на това, което Берсерк прави.
За мен изглежда адски времеемко. За да въртиш 3, всяка ще иска да се виждате барем 1-2 пъти в седмицата, тя седмицата мина. Отделно трябва и да се държиш във форма и да дърпаш нови постоянно, поне за практика, дори стака ти да е пълен. Въобще, животът ти почва да се върти около путките. Не че е зле за който го влече де, по-добре е от видеоигрите или мачовете например. Но на мен ми се вижда безцелно, това са просто путки.
Инак от него имаше какво полезно да се научи, например концепцията за "софт некст". Това е ако една от трите ти прави драми, тогава не почваш и ти да викаш, да спориш и "да я поставиш на мястото й", както би направил класическия Алфа Мъж 1.0. А просто спираш всякакъв контакт с нея, все едно си я некстнал, ама не хард некст (завинаги), а временно. Примерно 3-5 дни, според провинението. Тръгваш си и после радио тишина, все едно си изчезнал. И да те търси, няма те. И след това се връщаш и се държиш все едно нищо не е било. Пичът се кълнеше, че това било адски ефективно. Жалко, че няма как да го пробвам на жена си  Смотан
Активен
hitman321
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******

Репутация: +157/-64
Неактивен Неактивен

Публикации: 501


Профил
« Отговор #10 -: Януари 05, 2022, 22:17 »

За много години BERSERK,
Много Здраве и успехи през новата година.
Много хубава тема си пуснал, и аз имам няколко въпроса към теб
1)
Цитат
Много по-добри резултати носи обратното. Аз се опитвам да поддържам сравнително добър, но не перфектен профил в аповете. Когато уговоря среща с мацка и се видим - на живо съм много над това , което е в профила. А при повечето жени е обратното  - те са по-зле на живо от това, което са в онлайна. В резултат при първа среща моя ранг я смазва, тъй като аз съм над презентираното, а тя е под него. И обикнвено срещата завършва с директен клоуз.
Това всъщност е енд гейм-ранга ти ги кърти и те много не се дърпат защото знаят че ще изпуснат готин пич.
Дай съвет за такъв ранг-това основно е:
-миндсет/манталитет
-Фрейм
-Външност(добро и подържано тяло)
-Статус(Висока позиция, амбиция и финанси(достатъчно да живееш по добър живот от масата)
...............................
2)Това което бих добавил са инвестициите(на мацката към теб). Това е един от най добрия начин да тестваш интерес и същевременно, колкото повече инвестира в теб, толкова повече те цени/уважава.
3)Дай съвет за онлайн игра. С толкова много постоянен валидейшън, в резултат на което и най грозното девойче получава постоянен валидейшън...как да се изпъкне от масата. Играта на живо/улицата  можеш много бързо да демонстрираш качества си...нещо което онлайн няма как да стане.
Активен
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*

Репутация: +243/-68
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537Профил
« Отговор #11 -: Януари 06, 2022, 08:17 »

Berserk - всичко това е супер, но въпросът е докога и каква е ползата?

Това е като да изпиеш 2 Red Bull-а, вместо да изядеш порция мусака - дава моментна фалшива енергия, но няма да те нахрани.

Обираш само на каймакът от общуването с жените, най-сладкото - сексът, но без същински отношения като да живеете заедно например. Което естествено действа пристрастяващо - удоволствие без допълнителни отговорности.

Всъщност обаче се получава точене на времето, енергията, курът и парите, но без зареждане - готвене, чистене, пране, подкрепа, така наречените "обикновени неща".

Ако се разболееш, разсополивиш и загубиш 5 кг. мускулна маса - дали момичето fuck buddy пак ще ти се възхищава?

Ако смениш/загубиш работата/бизнесът си - любовницата ти ще остане ли до теб изобщо, или ще си намери следващият uber алфа пич, на когото да е част от харемът?

Само заради сексът/lifestyle-ът ли излизат с теб, или наистина те харесват като човек?

Ето че даже и много добрият успех има своите капани.

stone - лично за мен най-високата степен на алфщина е да живееш с 2 или повече жени. Това даже и Slayer не го е постигнал, който скъса с всичките си допълнителни секс приятелки. Дори не се сещам за пример в България изобщо някой да го практикува. Единственият горе-долу подобен еквивалент е Коко Динев и пичове от сортът, които имат отделна къща за всяка от жените си и ги посещават според настроението, ама за това трябват ебаси ресурсите и логистиката.
Активен

Бъди Слънце!
MPUA
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +38/-5
Неактивен Неактивен

Публикации: 183


Профил
« Отговор #12 -: Януари 06, 2022, 09:03 »


[/quote]
В моногамна връзка съм се задържал максимум около година. Това е времето, след което почвам да се чувствам в капан и ловния инстинкт се пробужда с пълна сила.

Това би ми било интересно как го презентираш пред мацките.Имам предвид следното: Често мацките питат за бивши гаджета, включително най-дълга връзка. Забелязал съм, че когато кажа че това е 1 година, у тях се надига едно съмнение и квалификация на "женкар" и "бройкаджия". Обикновено казвам, че не съм срещнал подходящата (когато съм сериозен) или пък че се пазя за брака (когато искам да вкарам повече емоция), но доста мацки като че ли това им създава една допълнителна червена лампичка. Имам приятел натурал, който се впуска в дълги истории и лъже как е имал 10-годишна връзка, но тя го е зарязала защото е избрала парите пък той бил романтик и тем подобни глупости, но на мен не ми е в стила това.
Активен
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*

Репутация: +243/-68
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537Профил
« Отговор #13 -: Януари 06, 2022, 09:20 »

MPUA - от какъв зор ще ти търсят сметка колко ти е била най-дългата връзка, пък ти да им обясняваш подробно?

Познавам момчета и момичета, които са имали връзка примерно две години и половина, но останалите им връзки са били за по няколко месеца макс.

Това значи ли че са по-сериозни от човек, който е имал примерно 2-3 връзки от по година, и който също е имал и краткосрочни отношения?
Активен

Бъди Слънце!
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +1002/-51
Неактивен Неактивен

Публикации: 814


Профил
« Отговор #14 -: Януари 06, 2022, 11:50 »

Успяхме да пораздвижим темата с интересни мнения, което е добре.

Имаше един ПУА - Black Dragon
С него сме стигнали до иденични изводи, без никога да съм го чел. Сега ми стана интересно и бих го чекнал ако има остнали материали някъде.

Дай съвет за такъв ранг-това основно е:
-миндсет/манталитет
-Фрейм
-Външност(добро и подържано тяло)
-Статус(Висока позиция, амбиция и финанси(достатъчно да живееш по добър живот от масата)
Ти вече си дал отговор на въпроса.
- Майндсет: твоите убеждения и светоглед. Например ако за теб е нормално да праскаш яки мацки, тя няма да те приеме за фрийк или пикапьор - това е част от твоя майндсет, а не фейк убеждение.
- фрейм: като силата да налагаш изградения си майндсет и да не правиш компромис с него под външни влияния. До голяма степен е свързан с воля и психическа устоичивост. И донякъде е въпрос на топки. Фрейма трябва да се тренира. Трябва постоянно да челинджваш себе си и да се поставяш в ситуации извън зоната на комфорт. Независимо дали в работата, в спорта или в пикъпа.
- външност: Но не като сравнение с останалите, а като най-добрата версия на себе си. Вече писах, че за мацката твоята външност е ок ако не си във някоя фрапантна крайност. Но с подобряването на външността си, с постигането на най-добрата твоя версия ти играеш себе си. И това ти носи себеуважение и самочувствие. Сравнението с останалите води до комплекси, независимо каква е външността ти. Стремежа към най-добрата твоя версия води до естествено самочувствие.
- Статус: Но не като позиция. Нужно е да намериш нещо , в което се чувстваш добър и да успяваш в него. Може да е кариера, може да е спорт, може да е дори някое шантаво хоби. Няма значение - важното в да имаш своето поприще (извън пикъпа), в което си наистина добър. Обикновено такова е нещото, с което можеш да спреш потока мисли в главата си, докато се занимаваш. Това отново води до естествено самочувствие.
 Материалния статус не бива да се демонстрира (или да се парадира с него), защото това може да те вкара в капан - и мацката да почне да гледа на теб като на ресурс за печелене, а не като на опция за чукане.

Всички тези неща, които си изброил, ако са налице това води до повишена себеоценка и самочувствие. И за разлика от егото, което е базирано на сравнение с другите хора, това самочувствие е натурално и не мож да се пречупи (от шит тестове или реакции на жената). И точно то кара мацката да те приеме за по-висок ранг от нея. Но всички неща от изброените не могат да се фикснат за 1 ден. Иска се постоянна работа по тях. Това реално изгражда валюто, което имаш и което после презентираш с играта си.

2)Това което бих добавил са инвестициите(на мацката към теб). Това е един от най добрия начин да тестваш интерес и същевременно, колкото повече инвестира в теб, толкова повече те цени/уважава.
Напълно съм съгласен. Но се иска умение и калибровка да усетиш до колко е склонна да инвестира мацката. Ако усетиш че е - сипваш колкото можеш. Но ако все още не е - не пренатягаш, за да не пресолиш манджата (нещо което правят всички папагали, следвайки сляпо рутинен стил на игра изкопиран от някъде). Следиш за тайминга. Някои жени са склонни да инвестират много в теб още в началото. На други ще им трябва повече време.

3)Дай съвет за онлайн игра. С толкова много постоянен валидейшън, в резултат на което и най грозното девойче получава постоянен валидейшън...как да се изпъкне от масата. Играта на живо/улицата  можеш много бързо да демонстрираш качества си...нещо което онлайн няма как да стане.
Аз не съм силен в онлайн играта. Да имам клоузове, но ефективността ми да кажем от дей гейм е доооста по-висока (говорим за време и усилия до достигнат клоуз).
 Това, което съм научил до момента (тъй като все още напредвам в онлайна) е че снимките наистина играят огромна роля за началния интерес(кредит за Водопроводчика и съветите му ). Напоследък карам някои от кифлетата, с които излизам да ми правят профи снимки подходящи за игра. Резултата в аповете с тези снимки е доста по висок, въпреки че аз не виждам разлика (за мен всички снимки са еднакви Усмивчица)) ). След това е изграждането на рутинен опънър и стил , който да пасва на теб самия и който да те доведе близо до физическа среща. Всеки трябва сам да си изгради такъв стил - най-голямата грешка в онлайна е сляпо копиране от някъде. Добре е сам да си изработиш опънър и началните рутини / стъпки, които после с леки модификации да праскаш на всички мацки , с които се лайкнете. И разбира се  - истинската игра започва едва на срещата на живо.

Berserk - всичко това е супер, но въпросът е докога и каква е ползата?

Това е като да изпиеш 2 Red Bull-а, вместо да изядеш порция мусака - дава моментна фалшива енергия, но няма да те нахрани.

Обираш само на каймакът от общуването с жените, най-сладкото - сексът, но без същински отношения като да живеете заедно например. Което естествено действа пристрастяващо - удоволствие без допълнителни отговорности.

Всъщност обаче се получава точене на времето, енергията, курът и парите, но без зареждане - готвене, чистене, пране, подкрепа, така наречените "обикновени неща".
М... не не е така. Обикновено мацките не знаят една за друга и с всяка изграждам връзка на емоционално ниво. 90% от маацките, с които съм бил са искали да полагат грижи за мен - я да готвят, я да перат или просто да ми правят подаръци и да ме глезят.

Ако се разболееш, разсополивиш и загубиш 5 кг. мускулна маса - дали момичето fuck buddy пак ще ти се възхищава?

Ако смениш/загубиш работата/бизнесът си - любовницата ти ще остане ли до теб изобщо, или ще си намери следващият uber алфа пич, на когото да е част от харемът?

Само заради сексът/lifestyle-ът ли излизат с теб, или наистина те харесват като човек?
Мисля, че не си ме разбрал правилно. Аз не ползвам мацките само като вагини и нямам никакъв проблем с изграждането на дълбока емоционална връзка. Почти всички , с които съм бил са били доста хлътнали, а ако се задържим по дълго стигат и до дълбоко влюбване.
 Два примера - преди години претърпях операция и трябваше да спра играта и тренировките, бях доста зле. Жената , с която бях тогава правеше супер много инвестиции за да ми помага. Наскоро пък прекарах ковид и също - една от мацките с  които се виждах ми помагаше доста. Реално обикновено сменям мацките точно за да не стигнат дълбокото ниво на влюбеност, тъй като не искам да ги сривам психически след това. А стигнат ли до това ниво мога да правя с тях каквото си изкам . Буквално. В момента две от по дългосрочните ми връзки искат да имаме деца, въпреки че знаят че се виждам с други и няма да живеем заедно. Трудно ми е да обясня нивото на подчинение и нещата , които може да изтърпи една жена, когато наистина хлътне по теб.

 До голяма степен причината да нямам дълги моногамни връзки е , че аз съм си супер самодостатъчен. Аз се чувствам най-добре, когато съм сам. Когато взема мацка да живее при мен - първоначално усещам две неща - хлътване и силна химия + дискомфорт от това, че има някой толкова близо до мен. С времето химията изчезва , но дискомфорта остава. И да - всички мацки искат да ми помагат, правят всичко за мен, дават ми всичко и тн. Но това не ме кефи, а ме търн офва. Най-добре се чувствам , когато се виждам с тях , но същевренно си запазвам личното пространство. Не изпитва никаква необходимост да имам другар, спътник в живота и тн Напротив тази мисъл ме отвращава (знам че звучи цинично, но искам да съм напълно искрен в отговорите си). Докато перспективата да съм необвързан не само не ме плаши, но ми носи удоволствие. Може би съм се превърнал в смесица между съвършен егоист и ловец.


Това би ми било интересно как го презентираш пред мацките.Имам предвид следното: Често мацките питат за бивши гаджета, включително най-дълга връзка. Забелязал съм, че когато кажа че това е 1 година, у тях се надига едно съмнение и квалификация на "женкар" и "бройкаджия".


TheSpirit ти е отговорил много правилно. Това е борба на фреймове. В тази ситуация падаш в капана на обществените норми и не успяваш да наложиш своя фрейм. А напротив -  презентацията ти трябва да е - това съм аз това са моите правила, всичко друго е шит. Дългите връзки са шит, всичко, което аз не харесвам е шит. И ако не си съгласна може да станеш и да си ходиш. Подобна презентация, подплатена със силен фрейм , който да я държи води до много мокри пусита.
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Сенсей
*******
*

Репутация: +79/-26
Неактивен Неактивен

Публикации: 475


Профил
« Отговор #15 -: Януари 06, 2022, 13:59 »

BERSERK  Респект за това че споделяш лични неща от живота си. Това според мен трябва да покаже че успешните играчи преминават през трудности, а не както други потребители хленчат че било даденост. Общо взето и аз мисля като теб за това че съм си самодостатъчен и е кофти да се живее с мацка. Бих те попитал в моментите в които играта не ти върви или си претърпял някакви проблеми, как се мотивираш за да преодолееш трудностите. Може да е изтъркан въпроса, но ли е интересно майндсета ти по време на трудностите ?!

The Spirit  Досега трябваше да ти е станало ясно че повечето мацки винаги търсят по-добрата опция. Малко са тези които ще ти помогнат в трудни моменти. А това че някой мъж е избрал да бъде играч, теб не трябва да те засяга. Мацките които са с теб в момента са заради това което представляваш, всичките ти принципи, цели идеали, външен вид. Това че някоя си и направил впечатление с това че имаш статус примерно казвам, това е бонус. Никоя жена не би тръгнала с мъж който не става за никакъв чеп. Освен това всеки си избира мацката според лайфстайла който притежава. Говоря за дългосрочна връзка. Все пак трябва да имате нещо общо. Примерно някоя тупалка не харесва факта че нямаш даден лайфстайл и просто се чука с теб, но връзка няма как да имате. Както и с много други жени които ви делят принципи и лайфстайл.
Активен
Jacob Palmer
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*******

Репутация: +10/-3
Неактивен Неактивен

Публикации: 98Профил
« Отговор #16 -: Януари 06, 2022, 14:40 »

За много години тигри !
BERSERK евала за темата , винаги си ми бил идола в тоя форум.
Моя въпрос -
понеже знам че си найт геймър , как го играеш в кифленските дискотеки (bushido , onyx, който е ходил там знае какво е след 2:30 3:00) когато музиката е на макс и буквално дума не можеш да си кажеш с някоя.В смисъл и така е готино щото много скъсявате физическата дистанция ,трява да сте се прегърнали за да можете да говорите.Интересно ми е  , преди време бях гледал някви пуа-та , мисля че бяха RSD които буквално без думи, запознаване и т.н. директно хваща мацката , прегръща я и т.н. Преди нова година направих 1 такъв кис клоуз с мацка която беше на масата която бях и аз , без запознанства без нищо , гледах я в очите и просто мислех колко искам да я шибам. Не знам на какво се дължи , алкохол , външен вид ,ранг.. ба ли го.
Играл ли си по тоя начин или подобно ?
Активен

Don't let'em say you ain't beautifull , they can all get fucked just stay true to you ;]
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +1064/-132
Неактивен Неактивен

Публикации: 3991Профил
« Отговор #17 -: Януари 07, 2022, 06:42 »

Берсерк, не се лъжи по женски номера! Това влюбване, което наблюдаваш, трае 1 до 3 години макс, после почват драмите. Може би късаш навреме, точно преди метаморфозата. То всички жени са така отначало - мило това, мило онова, искаш ли да ти духам, искаш ли супа да ти сготвя, а след време - що не си изхвърлил боклука? Питай ме откъде знам  Ухилен
Но не вярвай само на мен, гледай своите приятели, които живеят с жени. Аз имам безброй приятели, които са изпитали и могат да потвърдят същото нещо.
А пък това с децата е още по-опасен номер. И такива приятели имам - влачат се по съдилищата с години. 90% шанс това да е някакъв план нещо да те вържат после, особено ако са те надушили, че имаш пари.
Повярвай, никоя жена не си мечтае да отглежда като самотна майка дете от играч, който ходи да шиба други - независимо колко алфа гени ще предаде на детето. Всяка мечтае да хване несъществуващия Принц, дето навън е алфа, а в къши бета, да си свият гнездо и да си отглеждат заедно семейството. Ако сама предлага да ти ражда дете без ангажименти, това или е схема да те върже постепенно, или е нещо психически нестабилна. Не искаш дете от такава майка.
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Репутация: +363/-42
Неактивен Неактивен

Публикации: 1418Профил
« Отговор #18 -: Януари 09, 2022, 21:12 »

За много години и от мен, Берсерк, и на всички останали.
Много яка тема сте си заформили, направо съжалявам, че не намирам време да се влюча.
Още от старта ми се искаше, ама обсъждате доста дълбоко играта, и иска време да се напише нещо смислено.
Поздравления за готината дискусия. Ще се опитам и аз да се включвам.Това би ми било интересно как го презентираш пред мацките.Имам предвид следното: Често мацките питат за бивши гаджета, включително най-дълга връзка. Забелязал съм, че когато кажа че това е 1 година, у тях се надига едно съмнение и квалификация на "женкар" и "бройкаджия".


TheSpirit ти е отговорил много правилно. Това е борба на фреймове. В тази ситуация падаш в капана на обществените норми и не успяваш да наложиш своя фрейм. А напротив -  презентацията ти трябва да е - това съм аз това са моите правила, всичко друго е шит. Дългите връзки са шит, всичко, което аз не харесвам е шит. И ако не си съгласна може да станеш и да си ходиш. Подобна презентация, подплатена със силен фрейм , който да я държи води до много мокри пусита.
@MPUA, берсерк ти е отговорил много точно с думата "шит". Погледни го от друга страна, за нещо което много пъти сме обсъждали. Как правим избори? И мироглед. Решението се взима емоционално, от подсъзнателната част на мозъка, логическия мозък е способен да намира аргументи да подкрепи две противоположни гледни точки. Без да влизаме в детайли, много често, дори когато има логическа дилема, тя е на подсъзнателно/емоционално ниво - пример: страх да бъда наранен/да претърпя провал, възможност да забия яка мацка/да постигна голям успех. И двете са подсъзнателни/емоционални последици
Но да не се отклонявам. Играта на два фрейма не е много по-различна от вътрешните дилеми. Сблъскват се две противоположни гледни точки. И двете можеш да подкрепиш с аргументи. Но по силното желание и воля се налага. Пример - ти не искаш да отстъпиш, готов си да загубиш мацката. Мацката не иска да отстъпи. Започва да го усеща. Но и не иска да те губи. Прави компромис. Не ме разбирай погрешно, логическата игра също комуникира с подсъзнателната. Особенно ако и дадеш логическа обосновка, която всъщност да удря подсъзнателно върху нейните емоции, можеш да и изкъртиш фрейма.

Без значение, срещу общественото мнение ли си или срещу господ ако щеш, аргументи можеш да вадиш за всичко. Доказвам ти го, директно с примера който даде.
Общественото мнение е на страната на мацката - как така няма да имаш връзка над 1 година, а си на 30 години. Значи нещо ти има. Или си повреден, или си егоист, или не ставаш и никоя не те иска, или си женкар, и ги обикаляш като цветарка.
Силно...
Аз и моя майндсет (не го приемай буквално като думи, а модел на разсъждение, което можеш да предадеш на отсрещната страна)
Масата хора са слаби, посредствени, и безгръбначни. Повредени. Търсят решенията на собствените си проблеми в другите, а те са вътре в тях. Запълват вътрешните си дупки, с неща от външния свят, или с други живи хора. И им липсва селекция. За това обществото и повечето хора казват, трябва да намериш някого. Нуждата от човек, когото никога не си виждал и не познаваш, но търсиш да настаниш в живота ти, говори за празнота. И води до липса на селективност, да я запълниш с когото и да е. Само да пасне горе долу. Аз не съм окей с това. Не търся хора или предмети които не познавам. Имам подбор и критерии. И смятам, и вярвам, че има хора, които минават през живота ми, опознавам ги, и едва аз искам да са част от него. Заради самите тях. Заради самия персонаж.
Повечето хора търсят да сложат някого в живота си, когото не познават.
Повечето хора правят нещата на обратно, защото чакат някой друг да им усмисли живота.
Но това не го прави правилно.

Ето ти аргумент, срещу общеатвеното мнение, и женското разбиране за женкар, с който всяка жена би се съгласила и би ти отговорила - да, ти си прав  Усмивчица

Но забележи. Освен, че е логически силен. Той е подбран да е много силен на емоционално ниво. Защото изхожда от позицията на по висока стойност/ранг, а винаги по-високия ранг е правилния. Презентира, че масата е слаба, и никой не иска да е като всички останали. Презентира, наличие на селективност и критерии. Презентира самодостатъчност и здрава психика. И правилно развитие. Презентира сила.

Не е толкова трудно, да биеш общественото мнение. Не забравяй, че за това се наричат маса.

Активен
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +1002/-51
Неактивен Неактивен

Публикации: 814


Профил
« Отговор #19 -: Януари 10, 2022, 10:09 »

Събраха се някои интересни въпроси.

Бих те попитал в моментите в които играта не ти върви или си претърпял някакви проблеми, как се мотивираш за да преодолееш трудностите. Може да е изтъркан въпроса, но ли е интересно майндсета ти по време на трудностите ?!

 Моето мнение е, че мъжете са създадени за да се борят с трудностите, а не да бягат от тях. И разбира се - колкото повече напредваш в дадена област, толкова повече пречки и трудности те чакат.
 Аз приемам всяко препиядствие, като следващо стъпало на успеха. То става, моята цел, моя обсесия.

Например:
Не ми върви нещо в спорта. Ако е необходимо ще остана няколко часа в залата да повтарям движението, което ми убягва, докато го усвоя.
Искам нова позиция в работата, за която трябва повече квалификация - нямам ниаккъв проблем да зарежа всичко и да чета и да се подготвям по 10-16 часа - колкото е необходимо.
Същото е в играта. Имам проблем да вземам телефони - ще отварям сетове до сутринта ако трябва. На другия ден пак. И на по-другия. Докато не реша проблема.
 Никога не търся пряк път. Винаги приемам предизвикателството да гледам трудностите право в очите. Когато имам проблем за решаване , аз го приемам като моя опонент на ринга. И не искам да го заобиколя или да го надхитря. Искам да го нокаутирам, да го смажа , да мина през него.

Всяка пречка по пътя ми към успяха (за целта която си поставям) се превръща в моя краткосрочна цел. И не правя копромис със себе си - ще дам цялото време, което трябва, ресурсите, които са необходими, ще изпитам колкото болка трябва, но ще мина през него. По пътя си към целта съм готов на абсолютни крайности и никой и нищо не може да ме отклони. Работната ми етика в този случай граничи с фанатизъм. Независимо дали е за работа, пикъп, спорт или друго. 
В основата винаги е това - аз не жаля себе си и не търся зона на комфорт. Ако трябва да се влача по корем ще го направя. Ако трябва да газя в лаината също. Има само едно нещо  в този момент - целта която стои пред мен. И ако тя е да мина от точка А до точка Б винаги избирам най-прекия и най-труден път.

Моя въпрос -
понеже знам че си найт геймър , как го играеш в кифленските дискотеки (bushido , onyx, който е ходил там знае какво е след 2:30 3:00) когато музиката е на макс и буквално дума не можеш да си кажеш с някоя.В смисъл и така е готино щото много скъсявате физическата дистанция ,трява да сте се прегърнали за да можете да говорите.Интересно ми е  , преди време бях гледал някви пуа-та , мисля че бяха RSD които буквално без думи, запознаване и т.н. директно хваща мацката , прегръща я и т.н. Преди нова година направих 1 такъв кис клоуз с мацка която беше на масата която бях и аз , без запознанства без нищо , гледах я в очите и просто мислех колко искам да я шибам. Не знам на какво се дължи , алкохол , външен вид ,ранг.. ба ли го.
Играл ли си по тоя начин или подобно ?
Аз съм писал по темата, но ще обобщя. В началото, когато започвах да пикапя и нямах никаква идея какво правя, играта ми беше супер физикъл. Отивам при някоя мацка, танцуваме, леко, после натискане, кино ескалация. Постепенно развих доста този стил. Много пъти се стигаше до целувки без нито една дума да сме си казали. А понякога и до тежко кино и директен ф клоуз.
 Дори си спомням, че в онзи момент бях приел че играта е да стигнеш максимално далеч в киното с възможно най-малко думи. Имал съм много забавни ситуации (от сегашната гледна точка), в които натискам яко мацката и тя вече се кефи и почва да търси поне базов рапорт. Например пита как се казвам Усмивчица)) А аз я пипам по пусито и и казвам, че това няма значение. Спомням си как в една дискотека фингървах и свърших една мацка , докато "танцувахме" Усмивчица
 С времето осъзнах, че подобен тип игра може да носи доста лимитирана успеваемост и започнах да градя сегашния си стил. Има мацки, които не позволявт бърз ескалейшън, или приятелките им са там и ги пазят и тн. Така че промених подхода си. Но опита, който натрупах във физикал гейма винаги е от полза (стига да се ползва с правилна калибровка).

 Как да се играят мацки в шумни дискотеки? Това не е проблем. Първо - силния шум е предпоставка, когато говорите да се залепите един за друг. Това е голям плюс ако мацката ти се кефи, но няма как да стане ако не е толкова шумно. Така че ето един добър повод сета да започне с добро кино. Но не пресилвай. Когато говорите заставаш плътно до нея, уста на ухото и ръце около кръста. Когато тя ти отговря подаваш твоето ухо. За начало това е достатъчно. Пресилване на киното ще прецака сета. С времето ако мацката ти се кефи ще го усетиш първо по нейния контакт - ще започне да те докосва по често ще се обляга върху теб, ще докосва ухото ти с уста (уж неволно ) докато ти говори. И обратно ще е по-дръпната и вдървена ако не ти се кефи.

Конкретно как да говориш - трябва да се научиш да говориш без да си чуваш гласа. Можеш да тренираш, като си пуснеш много силна музика във вас. В началото е дискомфортно , но се свиква. Ако сета протича добре , но мацката иска повече да говорите, а не поддава на кино ескалация - тогава може да използваш силната музика като предтекст, за да я изкараш в антрето на дискотеката , където да поговорите на спокойствие. Там вече играта става по лесна , а и ако се навие да те следва това показва интерес.

 И накрая - играта си зависи от всички фактори , а говоренето е малка част от тях. Спомням си преди време клозих една много яка мацка в супер шумна дискотека, където имаше участие на певица и буквално не си чувах гласа. През цялото време аз говорих на ухото и, а мацката ми се усмихваше и се съгласяваше с всичко. На другия ден се видяхме и тя ми каза, че не е чувала повечето неща, но просто ми се кефела  Ухилен

Дам, битовизмите убиват една връзка. Всъщност имам връзки с момичета, които са над 5 годишни, но те не са моногамни. Когато я виждам пре седмица или веднъж в месеца няма никакъв проблем. Иначе съм съгласен - ако живеете заедно рано или късно битовизмите взимат връх и преебават нещата.


 Както винаги изключително стойностен пост btw - поздравления. Съгласен съм с всичко казано. Борбата на фреймове никога не е на ниво логика, тъй като всеки светоглед има своята логика. Но по -силния винаги печели. Така, че не ти трябват логически аргументи в полза на твоите виждания, а сила на фрейма за да ги държиш и да не се разколебаваш.
Активен
Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines