stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3996
|
 |
« Отговор #40 -: Ноември 24, 2021, 06:51 » |
|
Преди да пиша на момиче, обхождам профила й за няколко секунди, преглеждам сторитата й и си правя някакъв груб психо профил за нея, с който да напипам точната реплика, с която да й пиша.
Много времеемко ми звучи това. В сравнение с тиндера, където само суайпиш - леви-десни, леви-десни, да вървим напред! Между другото, чел съм, че тиндера те даунгрейдва ако суайпиш по 100 пички наред без да дискриминираш. По-добре било да харесаш около 25, след няколко дни пак 25, и така. За съжаление, точноте алгоритми са тайна - някой ако знае нека каже. При бъмбъл пък, не знам това дали го има в бг, но в америка е голям конкурент на тиндер, тази година излезе пъблик на борсата с $8 милиарда капитализация, там една жена е СЕО и била заложила още по-гаден алгоритъм: ако не харесваш профилите на разни дебелани, негърки, циганки, и други антисекси елементи, те маркира като мъжко шовинистично прасе, и след това не ти пуска профилите на готините пички. Понеже имала мисия да помогне на всяка жена да намери желания мъж. Като че ли всички актисекси жени заслужават готин мъж, ама както и да е, това е проблем на загниващия запад, при нас този апп май не е популярен. А някой да играе в LinkedIn? Наскоро един приятел ми каза, че наебал няколко оттам. Питах го как, заговарял ги според СВто им, гледал да има нещо общо и ги канел на кафе или на обяд уж да говорят нещо за бизнес, за кариери, да ги питал нещо за тяхната фирма, и ако има вайб на живо вече превключвал на игра. Вижда ми се губене на време, защото те нямат и снимки на тялото, а само на лицето, кой знае на какви кучета можеш да попаднеш. А и ввднъж чух две колежки да си говорят пред офиса, едната вика някъв ме сваля в линктина, представяш ли си, а другата вика баси идиота. Последно, като теглиш чертата, какъв % успеваемост има инстаграма? Това едва ли можеш да отговориш, освен ако не си си записвал данните в ексел, де. И след това да сметнеш - прекарал съм Х часа в суайпене, писане, мислене на креативни опънъри, качване на снимки, и съм наебал У путки като отплата за този труд. Или пък отворил съм Х мацки, от тях У ми отвърнаха, от тях Z излязоха на среща, и от тях наебах ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ultramarin
|
 |
« Отговор #41 -: Ноември 24, 2021, 14:57 » |
|
Амии, често казано профилът ми е от месец и малко отгоре. Доста време загубих в ровене и правилното му структуриране, но така и така бях карантина и реших, че сега е момента. Най-добре щеше да е да качвам постепенно снимки от различни пътувания и събития, с които да поддържам заблудата, че в момента ми се случва това т.е че живота ми е интересен в момента, но аз качих всичко в рамките на месец, което си е грешка. Иначе почти всеки ден ми пишат разни малки 15-20 годишни (не са фейкове, реални профили) от различни краища на България и то ми влизат доста тежко от рода на "Здравей, секси/ Здравей сладък" и разни подобни. Ама кел файда. Минало ми е времето да търча по к*рви в други градове и не ми се занимава. Иначе по мои груби сметки, ако тея дето ми писаха и с които имахме много добри чатове са от един град, то мога около 7-8 да опъна за месец. Но съм се лигавил с много за тоя месец - имам около 60 опита/лс-та от 16 годишни до 50 годишни. Все още опипвам почвата, но като гледам тук е много по-лесно, отколкото в тиндър, поне за мен. Както казах, имам що-годе добра мъжка визия, съдейки от тея малките дето ми пишат - те поне са честни и можеш да разбереш колко си от 1 до 10, както и от лелките - те също са директни. Иначе за тоя месец ударих 2, които бяха наблизо, а с други 3 си писахме мръсотии и си пращахме голи снимки. Чудих се дълго какво да ги правя и реших да изградя малко по-дълбока връзка (рапорт) с тях, че да си спечеля време, докато се реша дали искам да си правя турне из България с колата. Това е, което съм научил за месец и няколко дена в инстаграм. А тоя тиндър го изтрих и не искам да го коментирам повече. Ако се преместя в София, тогава ще го инсталирам и отдолу ще напиша пак "Just a fun, nothing serious, but who knows....." - както преди, пък която иска да ме мачва. Очаквам добрите онлайн играчи да кажат дали върви директния ми стил в инстаграм, с репликите, дето описах или трябва да еволюирам до малко по индиректен. От родния ми град много внимателно добавям момичета и то по 1-2, тъй като не искам да се ос*ра като сложа бързо картите на масата като това, че съм й писал, щото е сладка или щото има палаво-закачлива муцунка. Не върви да пиша днес на 10 момичета от моя град и след 1 седмица да са ме отрязали 50 от тях и примерно само 20 да са ми отвърнали и да са влезли в играта с мен. След месец примерно няма да има никви таргети и трябва да напускам града..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fiorella
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 49
|
 |
« Отговор #42 -: Ноември 24, 2021, 18:55 » |
|
Преди да пиша на момиче, обхождам профила й за няколко секунди, преглеждам сторитата й и си правя някакъв груб психо профил за нея, с който да напипам точната реплика, с която да й пиша... Давам ти безплатен жокер. То как да откаже човек на такъв "КОЛЕГА" профайлър, който прави психопрофили без проблем... "Zdrasti… Mnogo si qka… Eho, kotence… Opa… Ne otgovarqsh shtot nqmam pari, nali?!"И споко бе, като не ви върже някоя професионална Линдълка ️има 7 милиарда души! И повече от половината са жени! Все някоя ще се излъже да ви пусне в собствения си филм, където често влизат статисти, които просто искат да се разходят из декора ѝ с идея и предложение за главна роля, и тлъст емоционален хонорар от нейна страна. Така че все с някоя ще правите секс и ще гледате същите сериали. Успокойте се!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ultramarin
|
 |
« Отговор #43 -: Ноември 26, 2021, 01:40 » |
|
Нека се включа с още нещо: - Не следвайте само момичета в инстаграм. Нека има и мъже-приятели, тук-там някое по-грозно момиче, както и известни личности, като Арнолд, Меси, Роналдо и т.н. Ако са само момичета, особено красиви, е ясно на всички, че профилът ти е създаден с цел лов на мацки т.е ти си играч. Като лапне някоя по теб, то бъди сигурен, че ще ровичка в профила ти и ще те сканира. Не че е лошо да си с етикет играч, просто губиш по-нискоранговите от 8-9-ки момичета така и става по-трудно, защото бавят секса на макс от притеснение, че ги искаш само за това, или пък защото друго не могат да ти предложат освен секс и го държат дълго. Накратко - като си "играч" те търсят "играчки", а като не си играч имаш всички, без 8-9-ки. Пак може да имаш 8-9-ки, но е трудно. Качването на снимки с разни знайни и незнайни момичета, както гледат да се изфукат много от момчетата, които виждам в инстаграма отново води до същото - аз съм играч. Или пък дори може и да е нийди, ако си личи, че не се познаваш с момичетата, а се фукаш само.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MinimumSyndicat
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #44 -: Декември 01, 2021, 11:21 » |
|
Всъщност какъв успех имате с Тиндър през последните 1-2 години? Ама честно. 2016-2017 играх в Тиндъра и беше супер. Имах доста мачове, момичетата ми отговаряха, имах срещи и повечето от срещите бяха ф клоуз. Супер яко. Много добре си прекарах тези две години благодарение на Тиндър приложението. Трябва да се отбележи, че по това време апп-а не беше много популярен и имаше много малко профили. В началото като се регистрирах не бяха повече от 1500-2000 женски в София на радиус 50 мили, хаха.. Изтрих си профила. 2019 пак реших да се регистрирам. Много повече профили, много повече пички с много добре направени снимки, но въпреки това мачовете бяха с пъти по-малко в сравнение с 2016-2017, както и много по-рядко ми отговаряха. Наскоро пак се регистрирах. Мачовете още по зле, но забелязах, че има 10-на момичета, с които се мачвам всеки път. От 5 години си седят с едни и същи снимки, само дето са сменили описанието в профила. Запомнил съм ги. Отговарят банално с по 2-3 думи и спират да пишат. Пълно е с фейк прифили тип пиченце от Мексико за 3 дни в София, която се е снимала на плажа по бански. Общо взето тиндъра е пълна боза в момента, освек ако не си топ ... 5-10% на външен вид. По-скоро 5%, защото жените пропускат 95% от мъжете. Тиндър казват, че съотношението жени:мъже е 3:1, но реално е +5:1. Махаш ботовете. Махаш забравените акаунта на момичета, които са ънинсталнали апп-а, но не са изтрили акаунта си. Махаш тези, които фармят последователи за инстаграм. Махаш дебелите и грозните. И остава някакъв мнооо минимален шанс да излезеш с добре изглеждащо момиче веднъж на 3 месеца. @ultramarin Както казах, имам що-годе добра мъжка визия, съдейки от тея малките дето ми пишат - те поне са честни и можеш да разбереш колко си от 1 до 10, както и от лелките - те също са директни. Мен лелките винаги ме рейтват по-високо отколкото малките. Казват ми хубава коса, очи, мускули, хубавва кожа... и това е защото имат по-ниски критерии. За лелките дори не ти трябва интересен начин на живот, а просто приятна визия и да може да счупиш няколко лафа. Виж при момичтата до 24-25 е доста по-трдуно да изпъкнеш. Тия 7-8 ако не са много далеч може да ги зарбияваш да ти одват на гости или да ги взимаш с колата за по 1-2 седмици. Яко секс и после се прибират.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ultramarin
|
 |
« Отговор #45 -: Декември 02, 2021, 16:02 » |
|
"Мен лелките винаги ме рейтват по-високо отколкото малките. Казват ми хубава коса, очи, мускули, хубавва кожа... и това е защото имат по-ниски критерии. За лелките дори не ти трябва интересен начин на живот, а просто приятна визия и да може да счупиш няколко лафа.
Виж при момичтата до 24-25 е доста по-трдуно да изпъкнеш.
Тия 7-8 ако не са много далеч може да ги зарбияваш да ти одват на гости или да ги взимаш с колата за по 1-2 седмици. Яко секс и после се прибират." -
И на мен често ми пишат лелки 38-45 годишни точно с нещо от рода на "Готин и красив; Здравей, красив си; Здравей, хубаво тяло; разни намигания " и други подобни. На които колкото пъти отговорих с "Здравей, и ти имаш красиви.... гърди/дупе/секси тяло - то всички без една спряха да ми отговарят. Не знам защо се получава така, уж си го просят, а като ги пулна малко по-силно и бягат бързо. Много мразя да играя индиректно с такива и да разтягам локуми, да говоря за непродуктивни бейзик неща. Нали се предполага, че щом ми пише така, значи иска хуй. На живо през годините винаги е имало хуй в устата, когато са ме атакували толкова директно. Малките (16-22 годишнитете) пък са една идея по-закачливи при мен и индиректно се закачат, за да им пиша. Гледат сторита, реакват на тях, или пишат нещо от рода на "Къде е това място, познато ми е" - с цел да започне дискусия. Обаче пак - при мощен пул от моя страна, ми се дърпат. Аз се научих вече, де. Не ги натискам толкова бързо още на петото изречение. Коментирам нещо по сторитата им и така тръгва натуралнна дискусия и от там лека-полека се случват нещата. Мисля да включвам от време на време разни анкети за простотии разни, с цел да провокирам коментари и реакции от тях и така да става още по-натурално всичко - все пак тя ми е писала първа, а не аз да тръгна да я свалям.
А за тиндъра... както казах преди няколко поста, е ташак работа. Същото, което и ти описа. Не можах да хвана хубавите времена, когато се ходеше по срещи там по-лесно. Сега е пълно с гусита, фейкове и такива дето си търсят фенчета за инстаграма. Пълна загуба на време с едно изречение.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Target
|
 |
« Отговор #46 -: Декември 05, 2021, 15:00 » |
|
Водопроводчика е направил страхотна тема, но аз лично бих я разгледал по-подробно и бих добавил няколко неща:
- Относно онлайн играта - Това е ефективен метод за ебане, но само за определени хора. Важно е как изглеждаш и тук никакви фреймове не могат да ти помогнат, понеже ако не изглеждаш по-определен начин няма и да ти отговорят мацките. Под определен начин се има предвид това да имаш стил, излъчване на бед бой, да изглеждаш симпатяга в лице. Тялото ти може да помогне, дори в в голям плюс, но лицевото излъчване за съжаление играе голяма роля в това. Има мъже които в тяло не са кой знае какво, но в лицето са симпатяги и съответно им отговарят повече, това са реалните факти. Лице в стил добряк, робот или хейт вайб не се приемат добре в онлайн играта.
- Онлайн играта е добра, но само във Фейсбук и Инстаграм. Там имаш повече опции да пишеш, да качваш сторита, един вид дава по-добра представа за теб, докато приложенията за запознанства като Тиндер и Бадуу са много зле. Колегата по-горе е писал че тези приложения, когато навлизаха бях нещо интересно, но като всяко друго нещо и то беше развалено. Масовата комсумация наложи някакви нови стандарти. Започнаха да искат пари за буустове, отделно много профили са фейк, други са някакви останали стари акаунти. Най-лошото е че тези проложения ни вкарват във фрейма на КАТАЛОГА. И когато трябва и жени да ни избират като каталог, тогава 95% от мъжете са извън играта. Никога не бива това да става иначе оставяме всичко в ръцете на мацките, а тогава става лошо. Не казвам че приложенията не работят, но от информация на колеги и свой опит бих казал, че ако не си от София или не си в топ 5% на мъжете вътре няма никакъв шанс. Успехите са много относителни в тези приложения, да не казвам никакви.
- Относно Дневната игра- там положението е трагично за повечето: На всеки е ясно че няма как да сме играчи всичките, но доста мъже не знаят как правилно да играят. Гледали някакви клипчета на онези смешници от РСД или някакви там псевдо играчи от нета и вече решават да експериментират. Да де ама тук е друг манталитета, тук мацките лесно се плашат ако правиш брутални експерименти, не казвам че не трябва да се експериментира, но трябва да е по-внимателно. Не че ще те бият някъде ами само ще си хабиш сетовете и няма да получаваш резултати. Стилът с който играеш е различен при всеки и нека всеки открие кое най-правилно работи за него. Иначе си има неща които често се правят и те прецакват като например кофти глас, слаб вайб, гледаш като робот, не знаеш какво да кажеш поради беден речник, набиване в мацката твърде много или си твърде далеч от нея, липса на цел и фокус в разговора, неумения за флиртуване. Отделно трамбоването по улиците и то в компанията на 5-6 коча, това е страшно скапано и показва нисък ранг. Излизането с цел игра също е зле, но ако ще се прави то да е с крило, че сам да излизаш да пикапиш не е много ок, освен ако не си начинаещ. Другото Водопроводчика го е написал. Както казва важното е и да се забавляваш в сета.
- Относно външния вид - тук са много относителни нещата, но истината е че той е ВАЖЕН. Когато сваляш мацка където и да е, тя първо гледа външния ти вид и дали се вписваш поне в минималните й критерии, съответно и ти гледаш мацката поне малко да става. Тренировките и диетите ще ти донесат хубаво тяло, което е в плюс и ще има съответно по-добро привличане. Прическа и дрехи също ще ти изградят един готин стил който или ще ти помогне или навреди. Така че много внимателно подбирайте как ще изглеждате.
- Пари и Начин на живот- Тук не се набляга достатъчно над това и е нормално иначе доста мъже ще се откажат да пикапят и да свалят като цяло жени. Не че и това не се знае, но понякога някои неща се бъркат. Парите са важни, те са средство с което можеш да си позволиш определени глезотийки, като например по-хубава кола която в днешно време си е важна, като цяло е важно да има автомобил, аз лично нямам и това отчасти ми пречи не че ме афектира, ама ако искаш с мацката да се усамотите или да отидете да се разкарате някъде е по-удобно. Отделно с парите си купуваш по-хубави дрехи и аксесоари и телефон и най-вече жилище. Стандарта на живот се вдигна доста и за съжаление се налага да се адаптираме. Относно начин на живот, ами ако живееш като темеруд, не общуваш с хората и си асоциален, нямаш никакви интереси и хобита, трудно ще ти е с мацките и като цяло в живота. Това е важно, понеже реално ние търсим мацка с поне малко общи интереси, и ако ние реално нямаме никакъв живот това ще ни пречи и в подбора с мацките, дори и най-смотаните мацки няма да тръгнат с теб ако животът ти е провал. Относно парите, не казвам че трябва да бачкаме професии и да вземаме над 5 бона месечно за да сме ок с мацките, но това е голям плюс в отношенията с тях, естествено трябва и добре да инвестираме парите си , а не да търсим златотърсачки. Но в днешно време е не че ви делят 2 вагона с книги, а 2 вагона лайфстайл.
- Фрейм - ето тук е голям проблем, много се говори за фрейм, но при всеки е различно понятието. Ще се опитам да резюмирам: За да имаш изобщо някакъв фрейм, трябва да имаш принципи в живота, да знаеш как да се защитаваш, да знаеш какво искаш от живота и най-вече да не се влияеш от чуждите мнения освен ако не са градивна критика. Примерно ти искаш да пикапиш с цел да си намериш гадже, а някакъв ебач от форума ти казва че е по-хубаво да въртиш 3 мацки и да си правиш кефа. Ако теб не те кефи това или иначе казано не е твоето нещо като цел в живота, му казваш да го духа. Все пак това е неговия път, а не твоя. Трябва сам да стигнеш до някои изводи, най-често става по трудния начин, иначе няма да ги осъзнаеш някои работи. Много е важно да си уверен в себе си, защото няма да успееш в живота така както искаш или винаги ще избиваш комплекси от липса на нещо. Подхождаш към жените с цел да се забавляваш с тях и да ги ебеш, никога не трябва да си казваш че не заслужаваш дадена мацка, освен ако няма обективни причини за това. Всякакви фалшив мантри за това че си най-велик и добър са безсмислени. Вместо " Аз съм готин играч" можеш да използваш нещо по реалистично " В момента не съм достатъчно добър, но с труд и адаптация ще стана по-добър", защото не можеш да излъжеш подсъзнанието си.
- Относно Инфото за жените в нета- в последно време се навира на това как е по-добре да и сам и как разни общества на Ред пила и Мигтау съветват мъжете да седят далеч от мацките и как едва ли не ако не си уцелил от генетичната лотария те чака лош живот. Не че не се говори и истини в тези общества, но са много изкривени и повечето мъже са като овце и приемат съветите за чиста монета, това ги озлобява и ги по този начин ги отдалечава от решаването на проблема в живота им. Жените не са най- важното в живота, но са важна част от него и ме можем без тях. Другото а глупости. Подбирайте много внимателно информацията си или сте прецакани, казвам го като човек който е влизал в такива глупости и познавам играчи влизащи в такива глупости и после трудно се връщат към правилното мислене.
И най-вече отидете на Уоркшоп при Илиян и Слеъра за да ви се помогне !
Ако някой има нещо да добави или да каже че не съм прав, да го направи.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
S_C_S
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 14
|
 |
« Отговор #47 -: Януари 01, 2022, 22:33 » |
|
Ред Пил е неомалтусианска простотоия. Не се връзвайте на такива неща.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catalyst
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 17
|
 |
« Отговор #48 -: Ноември 09, 2022, 02:00 » |
|
Значи като си зададох въпроса "Достатъчно як ли съм за да чукам яки мацки", отговорът за мен е "Не".  Достатъчно як съм за да чукам тия сладките, хубавките, но топ мадамите все още са ми извън обсега. Обаче ако имам атлетичното тяло, което искам, то отговора тогава ще бъде "Да". Винаги съм го мислел това, без значение колко съм израствал и изграждал играта и фрейма си, в крайна сметка все още съм на мнение, че атлетичните, изчистени (body fat) мъже са еквивалента на жени с големи цици, тънка талия и голям задник. Хубавото е, че в момента тренирам и знам какво да направя, че да постигна тази цел. Сериозен ли съм ще ми отнеме около половин година заедно с периода на изчистването, тъй като така и така съм в above average форма в момента. Та тъй като нищо не губя, а и ми е цел от доста време, ще се фокусирам върху това и когато го постигна ще споделя по какъв начин е променило нещата. Предполагам, че няма да бъде чисто и просто за това, че вече ще имам яко тяло, а до голяма степен защото отговора на въпроса ще бъде "Да". PS. Искам да допълня, че познавам едно момче, което има страшно доброто тяло, но лицето и социалните му умения са леш. Жените го разиграват, но все пак забива нещо от време на време. За мен еквивалент на него би бил някой с доста добра игра, но изглеждащ зле. Познавах и едно момче, което имаше страшно доброто тяло, но беше доминантен, отворен и до някъде агресивен. Мацките се избиваха за него, а момчетата искаха да го бият постоянно, от завист.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BERSERK
|
 |
« Отговор #49 -: Ноември 10, 2022, 11:38 » |
|
Търсиш отговора на грешното място. Казвам ти го като човек, който е правил всякакви експерименти с физиката си - от 30 до 7% мазнини  Каква е връзката между изчистеното тяло и успеха - малка. Да - заглеждат те повече, може би при апроуч в началото някои мацки ще са по-благоразположени. И до там. Без игра няма клоузове. Аз най много съм клозил като бях с коремче и не мислех за диети и тренировки а само разцъквах. Иначе най-големия плюс на добрата физика е, че ти дава вътрешна увереност. А жените се кефят основно на мъжкото поведение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|