Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1009
|
 |
« Отговор #40 -: Декември 22, 2011, 01:00 » |
|
Обикновено "Какво" се пита, когато си личи че нещо премълчаваш. Нормално е да кажеш нищо, или няма да ти кажа. Тва е толкова изтъркан въпрос, че човек отговаря механично на него. Другият вариант е просто да и кажеш какво си мислиш.
Но ако все пак трябва да отговорим - Възхищавам се на миглите ти, изкуствени са нали?
|
|
|
Активен
|
Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
|
|
|
tigerCSKA
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 555
|
 |
« Отговор #41 -: Декември 22, 2011, 01:04 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shin
|
 |
« Отговор #42 -: Декември 22, 2011, 01:07 » |
|
ШИТ: Без повод те пита Какво? (гледа те, и чака да кажеш нещо, за да се издъниш)
Ако кажеш "Нищо" губиш играта Ако използваш клише е банално Ако отговориш с въпрос "Какво "какво"?" е тъпо Ако замълчиш също е тъпо, сякаш няма какво да кажеш Ако се направиш на разсеян е като да замълчиш Ако се опиташ да остроумничиш тя чака да те затапи Ако тръгнеш да се обясняваш си скучен и досаден
Според мен това е доста shit ситуация
Пък ако вземеш и да го умуваш чак толкоз, съвсем акана става работата. 
Отг.: Не знам как да ти го кажа... От доста време искам да ти споделя... амии виждаш ли, ъ-ъ-ъ... тия работи никога не са лесни за признаване, но... (увърташ и сучеш, докато съвсем се разпали любопитството и нетърпението й, и накрая, когато е събрала цялото си внимание в очакване какво ще и признаеш...) ...Ами... аз съм марсианец.
Шит: Божеее, ти от луната ли падаш?!? (когато проявиш незнание в някаква област)
|
|
|
Активен
|
Който падне в бой за свобода, не пада по-далече от дървото.
|
|
|
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1554
|
 |
« Отговор #43 -: Декември 22, 2011, 01:48 » |
|
... Ами... аз съм марсианец.
 ... +1 Шит: Божеее, ти от луната ли падаш?!? (Когато проявиш незнание в някаква област) Отг: Ок, позволявам на "читанката" на "класа" да се изяви. (Гледаш я нетърпеливо в очакване на нови знания  .) Shit: Искам те сега! (Казано на висок глас и пред много хора.) Shit2: На мъжете не може да се има доверие и това е то.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
Публикации: 3830
|
 |
« Отговор #44 -: Декември 22, 2011, 02:43 » |
|
Shit: Искам те сега! (Казано на висок глас и пред много хора.) Отг: Както се казва в онзи виц - банката отвори, ама курса на долара спадна. Отг2: Е..всички чуха, благодаря за рекламата. Shit2: На мъжете не може да се има доверие и това е то. Отг: Май някой има твърде богат опит. (това може да се прилага общо взето при всеки случай, в който жена се опитва да сложи всички мъже под общ знаменател)
|
|
|
Активен
|
The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
|
|
|
auspider
|
 |
« Отговор #45 -: Декември 22, 2011, 14:54 » |
|
шит- с колко жени си бил
|
|
|
Активен
|
Всичко, което ти се случва, е отражение на твоя вътрешен свят. Хората, които срещаш, отношението им към теб, историите, които се повтарят в живота ти, съответстват на твоите най-дълбоки убеждения, нагласи и очаквания. Когато започнеш да опознаваш себе си, да откриваш бариерите, които ти пречат, и започнеш да ги преодоляваш, ти ще усетиш как с всяка промяна в теб се променя и всичко около теб.
Защото светът е в ТЕБ!
Защото промяната, това си ТИ!
|
|
|
Razputin
|
 |
« Отговор #46 -: Декември 22, 2011, 18:22 » |
|
шит- с колко жени си бил Отг: С теб не съм бил ...честно  Възможен шит след репликата : "Няма и да бъдеш"
|
|
|
Активен
|
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. Това което не ни убива, може да ни осакати за цял живот 
|
|
|
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 2261
|
 |
« Отговор #47 -: Декември 22, 2011, 18:41 » |
|
шит- с колко жени си бил Отг: С теб не съм бил ...честно  Възможен шит след репликата : "Няма и да бъдеш" То твоето не е отговор, а самозатапка  шит- с колко жени си бил Отг: (правиш се на недочул) Не съм ги бил... освен ако не са си поискали (с подходящата закачлива усмивка)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Razputin
|
 |
« Отговор #48 -: Декември 22, 2011, 19:07 » |
|
шит- с колко жени си бил Отг: С теб не съм бил ...честно  Възможен шит след репликата : "Няма и да бъдеш" То твоето не е отговор, а самозатапка  шит- с колко жени си бил Отг: (правиш се на недочул) Не съм ги бил... освен ако не са си поискали (с подходящата закачлива усмивка)Приемам критиката, обичам да си усложнявам нещата  + реп готин отговор ШИТ: Не Ви ли писна на Вас мъжете да се правите на идиоти за едното чука*е ?
|
|
|
Активен
|
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. Това което не ни убива, може да ни осакати за цял живот 
|
|
|
auspider
|
 |
« Отговор #49 -: Декември 23, 2011, 10:03 » |
|
не мога да се сетя за отговор, да отговори някой друг
шит-омъжена съм шит-не те харесвам шит-разкарай се
|
|
|
Активен
|
Всичко, което ти се случва, е отражение на твоя вътрешен свят. Хората, които срещаш, отношението им към теб, историите, които се повтарят в живота ти, съответстват на твоите най-дълбоки убеждения, нагласи и очаквания. Когато започнеш да опознаваш себе си, да откриваш бариерите, които ти пречат, и започнеш да ги преодоляваш, ти ще усетиш как с всяка промяна в теб се променя и всичко около теб.
Защото светът е в ТЕБ!
Защото промяната, това си ТИ!
|
|
|
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #50 -: Декември 23, 2011, 14:18 » |
|
ШИТ: Не Ви ли писна на Вас мъжете да се правите на идиоти за едното чука*е Отг: Не ви ли писна на вас жените да се чукате с мъже, които се правят на идиоти? шит-омъжена съм Отг: И аз имам телевизор вкъщи, но ходя и на кино  шит-не те харесвам Отг: Абе и аз не се харесвам ама спя със себе си и засега съм доволен  шит-разкарай се Отг: Предлагаш ми да се разходим ли? Шит: Шанса да си легнеш с мен е по-малък от този да спечелиш от тотото (Моят отговор: значи за тройка е доста голям)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tigerCSKA
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
|
 |
« Отговор #51 -: Декември 23, 2011, 14:45 » |
|
ШИТ: Не Ви ли писна на Вас мъжете да се правите на идиоти за едното чука*е Отг: Не ви ли писна на вас жените да се чукате с мъже, които се правят на идиоти?
Феникс....готин е отговорът ти, но камакът(че си идиот) седи в твоята градина. Така си мисля...Виж този вариант дали ти харесва... Отг: Писна ни, затова станахме примерни и добрички...  Добавка: За да може много по-лесно да ни давате.............
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
|
 |
« Отговор #52 -: Декември 23, 2011, 15:07 » |
|
ШИТ: Не Ви ли писна на Вас мъжете да се правите на идиоти за едното чука*е
Такъв ти е вкуса, точно за това няма да си легнеш с мен никога. Може да е малко грубо, ама като ме слагат под общ знаменател откачам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #53 -: Декември 23, 2011, 18:50 » |
|
"които се правят на идиоти" означава: 1. че само се правят на идиоти 2. че (те, другите, останалите) се прав ят на идиоти може би си прав донякъде, зависи от тълкуването. А и ако е малко по-...русичка не се знае как изобщо ще го разтълкува  Elite, мъжете сме груби същества и това е част от чара ни. Позволено ни е да бъдем грубовати понякога, стига да не изпадаме в крайности (вулгарно, просташко, обидно и т.н.) Да взема да напиша една тема по повода ли... Шит: Шанса да си легнеш с мен е по-малък от този да спечелиш от тотото
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sinner
|
 |
« Отговор #54 -: Декември 23, 2011, 19:24 » |
|
Шит: Шанса да си легнеш с мен е по-малък от този да спечелиш от тотото Отг: Също и желанието ми да го направя  Шит: ти кой беше?(казано със заядлив тон)
|
|
|
Активен
|
Не бъди статист в собствения си филм! Напротив - изиграй главната роля.
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
|
 |
« Отговор #55 -: Декември 24, 2011, 01:36 » |
|
Шит: Шанса да си легнеш с мен е по-малък от този да спечелиш от тотото Отг: Също и желанието ми да го направя  Шит: ти кой беше?(казано със заядлив тон) Хареса ми отговора ти на горния шит, това и сваля ранга ужасно много, ако го кажеш сериозно. Не мога да отговоря на шита, който си дал, защото не мога да си го представя в конкретна ситуация, дали е по телефона, дали на живо при случайна среща... нека друг да отговори на него, а аз ще дам и друг: Шит: Аз знам, че ти много изневеряваш, за това няма да се хвана с теб. - Това е шит, който редовно ме забива. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 4336
|
 |
« Отговор #56 -: Декември 24, 2011, 01:57 » |
|
Шит: Шанса да си легнеш с мен е по-малък от този да спечелиш от тотото Отг: Ех, жените само за пари и секс мислите
Шит: Аз знам, че ти много изневеряваш, за това няма да се хвана с теб. Отг: Знаеш? И откъде знаеш, да не си била там...
(гаден е този, да, тук се хващам за думите, но не знам как да го неутрализираш, формулиран по друг начин..)
Сега един, който приятелката ми получи на смс, затова мислете от женска гледна точка:
Шит: Искаш ли да си част от моя харем?
|
|
|
Активен
|
Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес
Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus
Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.
People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
|
|
|
tigerCSKA
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
|
 |
« Отговор #57 -: Декември 24, 2011, 10:11 » |
|
Шит: Искаш ли да си част от моя харем?
Отг: Много Евентуално добавка: Тръгвам веднага П.С. да се отговори с усмивка да не излезе че се е вързала и издразнила Айдееееееееееееееееееееееееее и аз сам форум гуру  Шит: Шефке  , мислиш ли че още много ще ме водиш по репутация и постове? Шит: Да имаш такава шефка не е подчинение, а привилегия.... ПС Хубавото, което ми се случи току що е, че получих у-ни-кал-на рокля за Нова година... :sleepy:
Шит: Твойта черна рокля..............заблуждават че обещават.....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Paint_it_Black
|
 |
« Отговор #58 -: Декември 24, 2011, 13:02 » |
|
Шит: Тигъра пак ни поръсва с остроумност. Нямам отговори на вашите шит тестове; много са ми сложни и затапващи... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
meto
PuP Форум Майстор

Неактивен
Публикации: 182
.....
|
 |
« Отговор #59 -: Декември 27, 2011, 00:09 » |
|
Напоследък много ме опсива много амог от приятели и от приятелки . На някои от тях се дразня щото се правят на интересни и си вдигат ранга , за сметка на моя
Бъзикаме се компанията , един от пичовете (който ми е добър приятел) говори мръсотии на едно момиче и се ебава , и аз вметнах нещо и следваше остър амог от негова страна
Амог: ти момиче ( по конкретно п*тка) не си видял , сега се обаждаш . (каза го за да се направи на интерес. Подразни ме , приятел ми е ама последно време много яко амогване отнасям) ама някой път като ме ядосат и си режа сериозно и спират ама ...
|
|
|
Активен
|
Живота няма начало , нито край.Живота е действие.
|
|
|
|