pis
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #140 -: Януари 27, 2012, 14:46 » |
|
Шит: Готвя само за много спициални със статут официален приятел (шитваме защото аз само излизам с нея, а тя всячески ме дистанцира)
И аз лягам само с готини мацки, ама си легнах и с теб нали?! - Ако те дистанцира, рано или късно ще те разкара, по-добре я изнерви и ти. Не ми харесва - аз не искам да я разкарам, а дя я подчиня, защото я виждам че има интерес към мен, но се опитва да си вдига ранга. Освен това още не съм спал с нея.
|
|
|
Активен
|
- За всеки влак си има пътници.... - А за тези като мен скъпа има спортна кола, а ти си чакай твоите пътници.
|
|
|
NBeeR
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 84
|
 |
« Отговор #141 -: Януари 27, 2012, 21:23 » |
|
PUA: Как ти е телефона? Обект: Добре е, защо?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hipopotam
PuP H4ck3R
PuP Форум Сенсей
Неактивен
Публикации: 421
|
 |
« Отговор #142 -: Януари 27, 2012, 21:56 » |
|
PUA: Как ти е телефона? Обект: Добре е, защо?
Типичният пример, как не само не знаете да си искате, ами сами давате на женорята повод за ебавки. Все пак може да се ползва този отговор: Отг: Работя в сервиз за GMS-и, а напоследък има страшен телефонен вирус който изтрива телефонните номера. Я кажи твоя номер да го тествам.
|
|
|
Активен
|
Странно нещо са жените. Слагат си изкуствени мигли, коси, гърди, нокти. Гримират се с часове!!! А накрая се оплакват, че няма Истински мъже 
|
|
|
NBeeR
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 84
|
 |
« Отговор #143 -: Януари 27, 2012, 22:35 » |
|
Аз никога не бих я питал така. Това го постнах и с идеята да видя какви могат да бъдат евентуалните измъквания след такъв неправилен начин на изразяване, след който лесно може да последва светквичен шит-тест.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HolyGhost
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 40
|
 |
« Отговор #144 -: Януари 28, 2012, 22:36 » |
|
Кво са правиш на интересен ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
uspeX
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 35
Lemonade?
|
 |
« Отговор #145 -: Януари 29, 2012, 10:18 » |
|
Кво са правиш на интересен ? Няма какво да се правя, аз съм си! (казано абсолютно сериозно, след което продължаваш да правиш/говориш това, което е предизвикало нейният шит)
|
|
|
Активен
|
"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so." William Shakespeare
|
|
|
auspider
|
 |
« Отговор #146 -: Януари 29, 2012, 12:41 » |
|
Забравил си и името и тя те пита
Как се казвам ?
|
|
|
Активен
|
Всичко, което ти се случва, е отражение на твоя вътрешен свят. Хората, които срещаш, отношението им към теб, историите, които се повтарят в живота ти, съответстват на твоите най-дълбоки убеждения, нагласи и очаквания. Когато започнеш да опознаваш себе си, да откриваш бариерите, които ти пречат, и започнеш да ги преодоляваш, ти ще усетиш как с всяка промяна в теб се променя и всичко около теб.
Защото светът е в ТЕБ!
Защото промяната, това си ТИ!
|
|
|
uspeX
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 35
Lemonade?
|
 |
« Отговор #147 -: Януари 29, 2012, 13:58 » |
|
Как се казвам ?
Амнезия (и изобщо ако така зададе въпроса можеш да я базикаш на макс, че не си знае името) Ако този подход не ти допада, кажи директно "Знаеш ли, трудно ми е да помня имена, но има една игра, която много помага в този случай - ти ми казваш твоето име, аз моето и следващия път, когато се видим, този който не помни това на другия трябва да черпи по едно".
|
|
|
Активен
|
"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so." William Shakespeare
|
|
|
Хаджи
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 41
|
 |
« Отговор #148 -: Януари 29, 2012, 14:50 » |
|
Как се казвам ?
Отг: Пак си забравила да си пиеш Гинкобилобата... /обръщаш се към някой, който я познава/ Х, припомни й как се казва и я следи да си пие хапчетата, моля те! Принципно, ако забравяш имена, обърни се към нея още при запознаването и го повтри, казвайки че ще го забравиш и пак ще я питаш. Така хем ще го запомниш, хем после на шита може да й го върнеш и да я затапиш. Шит: Какво мислиш за изневярата? /след разговор за връзки и постъпки на различни хора на първа среща/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Angel@
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 34
|
 |
« Отговор #149 -: Януари 29, 2012, 21:17 » |
|
Шит: Какво мислиш за изневярата? /след разговор за връзки и постъпки на различни хора на първа среща/ Т'ва много не ми прилича на шит.... и все пак; ПуА: Аз не мисля за изневярата , тя мисли за мене 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Angel@
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #150 -: Януари 29, 2012, 23:32 » |
|
АМОГ: Зарибяваш ли?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3907
|
 |
« Отговор #151 -: Януари 30, 2012, 10:39 » |
|
Как се казвам ?
Отг: Пак си забравила да си пиеш Гинкобилобата... /обръщаш се към някой, който я познава/ Х, припомни й как се казва и я следи да си пие хапчетата, моля те! Принципно, ако забравяш имена, обърни се към нея още при запознаването и го повтри, казвайки че ще го забравиш и пак ще я питаш. Така хем ще го запомниш, хем после на шита може да й го върнеш и да я затапиш. Аз пък мисля, че не е биг дийл да забравиш името й - даже е ДХВ. Понякога нарочно казвам: "Трябва да ти призная нещо..." - след драматичната пауза и любопитния поглед следва "... забравих ти името." Това си е добър нег - тя почва да си мисли "толкова ли съм му безинтересна, че чак ми е забравил името..." Но трябва да имаш висок ранг, за да играеш така. Ако почваш от нулата може да не е добра идея.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pis
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #152 -: Януари 30, 2012, 11:39 » |
|
АМОГ: Зарибяваш ли?
Малко дълго, но пък затапва интелигентно Амог-а и пуска лек комплимент на обекта. Явно не разбираш от риболов не се казва зарибяваш, а захранваш. Колкото до флирта с жените - тази красива дама може да ти потвърди, че няма нищо общо с риболова. Затова по-добре си стой на язовира, където няма да се излагаш и току виж ти клъвне някоя заблудена риба.
|
|
|
Активен
|
- За всеки влак си има пътници.... - А за тези като мен скъпа има спортна кола, а ти си чакай твоите пътници.
|
|
|
Angel@
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #153 -: Януари 30, 2012, 22:06 » |
|
ШИТ: май си , си намерил приятелка 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 647
|
 |
« Отговор #154 -: Януари 30, 2012, 22:27 » |
|
Отг. Стремя се да откривам хубавото във всеки един човек. Какво мислиш за Иранската ядрена програма. ? със супер сериозен тон и вид.
|
|
|
Активен
|
Фантазиите ми днес са вашето Утре
|
|
|
nepgax4o
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 123
|
 |
« Отговор #155 -: Януари 30, 2012, 23:51 » |
|
Шит : Ти на еди колко си години ако се мислиш за много голям ,просто имаш психични отклонения ... П.С : Дайте 2 отговора. 1 насочен към мислнето ,а 2рия насочен с отговор за психичните отклонения 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pis
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #156 -: Януари 31, 2012, 09:34 » |
|
Шит : Ти на еди колко си години ако се мислиш за много голям ,просто имаш психични отклонения ... П.С : Дайте 2 отговора. 1 насочен към мислнето ,а 2рия насочен с отговор за психичните отклонения  1. А ти изобщо ако можеше да мислиш щеше да знаеш, че големината не се мери в години. 2. Знам че искаш да ти правя компания в лудницата, но за момента само ти си с диагноза - психични отклонения, така че свиквай сама. шит: К'во си ме зяпнал да не видя майка си ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 647
|
 |
« Отговор #157 -: Януари 31, 2012, 10:26 » |
|
шит: К'во си ме зяпнал да не видя майка си ?
Отг.: Крокодилите по National geographic не можеха да говорят. Трябва да си от друг канал...
|
|
|
Активен
|
Фантазиите ми днес са вашето Утре
|
|
|
Unstoppable
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 94
|
 |
« Отговор #158 -: Януари 31, 2012, 10:41 » |
|
При намекване за среща или някаква по - директна оферта. ШИТ: Да бе, мечтай си...
|
|
|
Активен
|
Неуспехът не е опция, всeки трябва да успее!
|
|
|
Хаджи
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 41
|
 |
« Отговор #159 -: Януари 31, 2012, 11:08 » |
|
При намекване за среща или някаква по - директна оферта. ШИТ: Да бе, мечтай си...
Знаеш ли, Мартин Лутър Кинг е казал "Имам една мечта..." и е променил света на цяла Америка. Аз смятам да променя само твоя. След кис-клоуз: "Е-е-е разваляш ми плановете..."
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|