Maybelline
PuP Lady
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 20
|
 |
« Отговор #1000 -: Декември 22, 2013, 19:33 » |
|
Абе то е ясно, че или е истина, или не ги кефя, или е шитка. Та ако е шитка, кво да им кажа? Случва ми се за пореден път. Идеи?  Не е шитка. Или е истина, или не я кефиш достатъчно. Какво можеш да направиш? Направи й интересно, добре обмислено предложение. Предложи й да отидете на боулинг, на билярд, на кънки на лед, на нещо интересно... а не само "да се видите", защото това звучи скучно. И ако тогава ти откаже, значи верно не я кефиш или наистина няма да има време.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bochev
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 20
|
 |
« Отговор #1001 -: Декември 30, 2013, 21:22 » |
|
Не е шит, но се получи забавно. Тя: Най-убийствения въпрос "Какво правиш?" Аз: -Пия вода(това и правех) Тя: -А иначе? Аз: -Иначе и други неща пия!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fur1ous
|
 |
« Отговор #1002 -: Януари 02, 2014, 01:28 » |
|
Не е шит, но се получи забавно. Тя: Най-убийствения въпрос "Какво правиш?" Аз: -Пия вода(това и правех) Тя: -А иначе? Аз: -Иначе и други неща пия!
Супер отговор, реп. Малко помощ към колегити -последните месеци напреднах много , ама наистина много в играта. От хълма на времето мога да кажа , че преди реагирах много лошо на шит тестове , бич шилдове и не знам си кви други извънземни полета. Винаги се опитвах да негна жестоко и надхитря момичето , а това почти винаги е кофти подход и не създава привличане. Избягвайте надлъгвания и бъдете винаги с положителна нагласа и предлагащи интересни преживявания. Бъдете закачливи , но не груби. Неговете се използват само когато сметнете , че другата страна е сгафила и трябва да покажете , че си знаете качествата и е време да и го напомните. по темата - не точно шит тест , но не се сетих забавен отговор : аз: кога ще ми идваш на гости да ми приготвиш онези спагети , за които говорихме тя: когато ме поканиш.... аз:може да има един голям проблем обачее... тя: какъв ? аз: може толкова да ти хареса , че да не искаш да си тръгнеш.... тя: хахахаха , или на теб да ти хареса и да не искаш да ме пуснеш
|
|
|
Активен
|
Be the guy you want to be around and start living that life. I believe that you can do it, but only if you act? right now.
|
|
|
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
Неактивен
Публикации: 1357
|
 |
« Отговор #1003 -: Януари 02, 2014, 03:30 » |
|
Игнор, продължаваш разговора по темата или я сменяш 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
uspeX
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 35
Lemonade?
|
 |
« Отговор #1004 -: Януари 03, 2014, 23:03 » |
|
...
аз: може толкова да ти хареса , че да не искаш да си тръгнеш....
тя: хахахаха , или на теб да ти хареса и да не искаш да ме пуснеш
Аз: И в двата случая и двамата печелим... е, ти малко повече, но няма проблем  Тя: Защо пък аз повече?  Аз: Тайна / Предстои да видиш / Защото не си с кой да е, а с мен (в зависимост от досегашните ви взаимоотношения)
|
|
|
Активен
|
"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so." William Shakespeare
|
|
|
auspider
|
 |
« Отговор #1005 -: Януари 04, 2014, 12:33 » |
|
шит- малко си голям за Дидито
|
|
|
Активен
|
Всичко, което ти се случва, е отражение на твоя вътрешен свят. Хората, които срещаш, отношението им към теб, историите, които се повтарят в живота ти, съответстват на твоите най-дълбоки убеждения, нагласи и очаквания. Когато започнеш да опознаваш себе си, да откриваш бариерите, които ти пречат, и започнеш да ги преодоляваш, ти ще усетиш как с всяка промяна в теб се променя и всичко около теб.
Защото светът е в ТЕБ!
Защото промяната, това си ТИ!
|
|
|
Bacardi
|
 |
« Отговор #1006 -: Януари 07, 2014, 00:05 » |
|
2 момичета, едната към мен: Е кажи приятелката ми не е ли супер яката путка ? Ситуацията беше по-скоро на вълна ебавки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
Неактивен
|
 |
« Отговор #1007 -: Януари 07, 2014, 03:11 » |
|
шит- малко си голям за Дидито ти - 1. Аз няма да влизам целия в нея. 2. Ще използваме лубрикант.
Е кажи приятелката ми не е ли супер яката пу*ка ? ти - 1. Мммм... пу*ка, да. 2. Направо е невероятна пу*ка.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Doboo
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 25
|
 |
« Отговор #1008 -: Януари 07, 2014, 20:10 » |
|
Днес седя до 1 мацка(6.5) в даскало и нещо си говорим и нещо я извикаха отпред и тя : Тя - Слава богу, че ме измъкнахте от него. Аз- Знам, че съм неустоим и ти е трудно да го направиш сама, но сега не нужно чак такова отношение.
Така отговорих аз, а въпроса ми е как вие бихте го направили?
|
|
|
Активен
|
?Every woman is a mystery to be solved.?
|
|
|
igracho
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 125
|
 |
« Отговор #1009 -: Януари 07, 2014, 20:28 » |
|
Днес седя до 1 мацка(6.5) в даскало и нещо си говорим и нещо я извикаха отпред и тя : Тя - Слава богу, че ме измъкнахте от него. Аз- Знам, че съм неустоим и ти е трудно да го направиш сама, но сега не нужно чак такова отношение.
Та въпроса ми е как бихте отговорили вие на подобно нещо?
Ти: Махай се докато не си се влюбила окончателно 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fur1ous
|
 |
« Отговор #1010 -: Януари 07, 2014, 23:24 » |
|
...
аз: може толкова да ти хареса , че да не искаш да си тръгнеш....
тя: хахахаха , или на теб да ти хареса и да не искаш да ме пуснеш
Аз: И в двата случая и двамата печелим... е, ти малко повече, но няма проблем  Тя: Защо пък аз повече?  Аз: Тайна / Предстои да видиш / Защото не си с кой да е, а с мен (в зависимост от досегашните ви взаимоотношения) Хаха , добро е. Аз продължих с нещо от рода на " Толкова хубави ли са спагетите ти "
|
|
|
Активен
|
Be the guy you want to be around and start living that life. I believe that you can do it, but only if you act? right now.
|
|
|
Melas
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 30
|
 |
« Отговор #1011 -: Януари 11, 2014, 23:38 » |
|
Ето на мен какво се случи: Щях да излизам с едно момиче,но трябвало да направи нещо и за това не успях.Аз два пъти я избузиках на тая тема като ми каза ,че ще се видим пак(не се сърдя или нещо такова,казах го с голяма доза смях) ,на втория път ми казва: ТЯ:Мислиш ,че съм те излъгала? АЗ:(без да се спичам или нещо такова и с голяма усмивка и казвам)Неее,знам че си точна. Добре ли го направих или се насрах ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bitchplease
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 50
|
 |
« Отговор #1012 -: Януари 12, 2014, 00:24 » |
|
Ето на мен какво се случи: Щях да излизам с едно момиче,но трябвало да направи нещо и за това не успях.Аз два пъти я избузиках на тая тема като ми каза ,че ще се видим пак(не се сърдя или нещо такова,казах го с голяма доза смях) ,на втория път ми казва: ТЯ:Мислиш ,че съм те излъгала? АЗ:(без да се спичам или нещо такова и с голяма усмивка и казвам)Неее,знам че си точна. Добре ли го направих или се насрах ?
Насрал... Не бих казал. Всъщност няма голямо значение  . Аз бих казал "Мисля, че нямаш чувство за хумор  ".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Doboo
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 25
|
 |
« Отговор #1013 -: Януари 13, 2014, 21:34 » |
|
Имаш ли 18, че пиеш?
|
|
|
Активен
|
?Every woman is a mystery to be solved.?
|
|
|
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
Неактивен
|
 |
« Отговор #1014 -: Януари 14, 2014, 12:02 » |
|
Имаш ли 18, че пиеш?
Да, 19то ми е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sags
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 145
|
 |
« Отговор #1015 -: Януари 14, 2014, 12:41 » |
|
"Ама не си такъв, какъвто са ми казвали" АЗ - "Като се раждах имах избор - или да съм голям красавец или да съм с голяма патка. Какво да направя, че двете ми дадоха"
Някой да се сеща за друг отговор?
|
|
|
Активен
|
Любопитството е погубило повече девици, отколкото любовта.
|
|
|
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
Неактивен
|
 |
« Отговор #1016 -: Януари 14, 2014, 14:53 » |
|
"Ама не си такъв, какъвто са ми казвали" АЗ - "Като се раждах имах избор - или да съм голям красавец или да съм с голяма патка. Какво да направя, че двете ми дадоха"
Славата ми ме изпреварва? Интересно 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bitchplease
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 50
|
 |
« Отговор #1017 -: Януари 14, 2014, 18:19 » |
|
"Още по-готин съм!" 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Alves
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 30
|
 |
« Отговор #1018 -: Януари 14, 2014, 18:42 » |
|
Това не знам дали е точно шит Шит:много съм несериозна,нали? Аз:ако се реваншираш може и дати простя (аз така бих отговорил)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
Неактивен
|
 |
« Отговор #1019 -: Януари 14, 2014, 19:16 » |
|
Това не знам дали е точно шит Шит:много съм несериозна,нали? Аз:ако се реваншираш може и дати простя (аз така бих отговорил)
Да, браво 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|